Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 25.02.2026 05:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor(Loe 1.posti)
PostitusPostitatud: 26.02.2011 18:05 

Nali ongi see, et omanik on debiilik, aga kahjuks on tal pappi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2011 18:21 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:

no nii debiilik ei ole võimalik olla, et sellist asja tõsise näoga kokku meisterdada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2011 18:30 
Kasutaja avatar

Minu silmis täitsa kena isend.
Me @ tõttab nüüd ideaalkosmeetikasse küünelakki ostma et saaks ka enda pilli üle võõbata. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2011 20:27 

:bs

Siin kohal kõik tuuningu mehed küsige endalt, et kas ühe või teise aretise kohta mis su auto küljes on, ütleks ralli või tehase või tuuningu (nagu alpina mitte ghost) insener sama
jOnts kirjutas:
tomcraft kirjutas:

no nii debiilik ei ole võimalik olla, et sellist asja tõsise näoga kokku meisterdada.

Ja samas kui sellest vette stiilist saab järgmine mainstream teema nagu ratstyle-ist siis praegused kritiseerijad seisavad küünelaki leti taga järjekorras ... või mis ...

ja et ainult OT poleks:
Pilt

EDIT:
jOnts kirjutas:
Bullcrap on see jutt sul.

Tänks, elav arutelu on hea. Aga kas sa põhjendad ka oma arvamust?

Enda vaatenurka vähe lähemalt tutvustades: kui peita vahtplastist ja pahtlist rallimaailma imitatsioonid ilusa värvikihi alla nagu meil kombeks siin maal on, siis kus otsast see parem on? Kui su tuuningul puudub igasugune funktsioon peale selle et see näeb "lahe" välja ja sa oled selle alla peitnud mitukümmend tuhat krooni ning tõenäoliselt maksad veel pealegi et korras hoida ja pärast kellegile kahjumiga maha müüa? :kill

Viimati muutis TC:Elite, 26.02.2011 20:49, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2011 20:32 

Tsiteeri:
Emal oli kolm last,kaks olid sellised terased ja taibukad,lõpetasid koolid ja sukeldusid ellu,kolmas oli aga veidi juhm ja tume,see läks streetrace foorumisse moderaatoriks.

:D
Leidsin ühest foorumist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2011 20:39 
Kasutaja avatar

TC:Elite kirjutas:
:bs

Siin kohal kõik tuuningu mehed küsige endalt, et kas ühe või teise aretise kohta mis su auto küljes on, ütleks ralli või tehase või tuuningu (nagu alpina mitte ghost) insener sama
jOnts kirjutas:
tomcraft kirjutas:

Ja samas kui sellest vette stiilist saab järgmine mainstream teema nagu ratstyle-ist siis praegused kritiseerijad seisavad küünelaki leti taga järjekorras ... või mis ...

ja et ainult OT poleks:
Pilt

Bullcrap on see jutt sul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2011 21:30 
Kasutaja avatar

Mul vedas meeletult! Käisin oma sõbratariga ligi aasta, siis otsustasime abielluda. Vanemad abistasid meid igati, sõbrad olid toeks. Ja sõbratar - tema oli lausa muinasjutt! Ainus, mis mind rahutuks tegi, oli tema noorem õde. Õde oli 20-aastane, kandis pidevalt miniseelikuid, liibuvaid pluusikesi sügava dekolteega. Alati, kui ta oli minu lähedal, kasutas ta võimalust, et kummardada sügavalt ja demonstreerida oma püksikuid või ümaraid rindu. Ma olin kindel, et see ei olnud juhus, kuna ta teiste juuresolekul kunagi niiviisi ei teinud. Ühel päeval helistas mulle see linnukene ja palus nende majast läbi tulla, et pulmakutseid läbi vaadata. Kui kohale ilmusin, oli ta üksinda. Ta hakkas mulle rääkima, et tal on minu vastu tunded ning tugev soov minu järele ja et ta ei suuda kuidagi sellest üle saada. Ta ütles mulle, et tahab minuga armatseda, vaid üks ainus kord, ennem kui ma abiellun. Ma olin äärmiselt jahmunud ja ei osanud talle midagi vastata... Siis ta ütles: "Ma lähen ülakorrusele. Kui sa soovid, tule mulle järele ja lihtsalt võta mind." Ma olin shokeeritud. Ma seisin seal nagu lollakas, mokk töllakil, kui jälgisin teda mööda treppi ülesse minemas. Kui ta oli ülesse jõudnud, võttis ta püksikesed jalast ja heitis need minule. Ma seisin mõnda aega, pöördusin ringi ja suundusin maja tagaukse poole. Väljusin hoovi, liikusin aiavärava kaudu tänavale, kus seisis minu auto. Ja tänaval, minu auto juures, seisis minu tulevane äi. Ta embas mind, silmad enesel niisked, ja ütles: "Me oleme väga rõõmsad, et sa tegid läbi meie väikese katse. Nüüd oleme me kindlad, et meie tütar saab enesele väärika ja õige mehe! Tere tulemas meie perre, poeg!" JA LOO MORAAL: Alati jäta kondoomid autosse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2011 21:42 
Kasutaja avatar

Alfaromeo kirjutas:
Mul vedas meeletult! Käisin oma sõbratariga ligi aasta, siis otsustasime abielluda. Vanemad abistasid meid igati, sõbrad olid toeks. Ja sõbratar - tema oli lausa muinasjutt! Ainus, mis mind rahutuks tegi, oli tema noorem õde. Õde oli 20-aastane, kandis pidevalt miniseelikuid, liibuvaid pluusikesi sügava dekolteega. Alati, kui ta oli minu lähedal, kasutas ta võimalust, et kummardada sügavalt ja demonstreerida oma püksikuid või ümaraid rindu. Ma olin kindel, et see ei olnud juhus, kuna ta teiste juuresolekul kunagi niiviisi ei teinud. Ühel päeval helistas mulle see linnukene ja palus nende majast läbi tulla, et pulmakutseid läbi vaadata. Kui kohale ilmusin, oli ta üksinda. Ta hakkas mulle rääkima, et tal on minu vastu tunded ning tugev soov minu järele ja et ta ei suuda kuidagi sellest üle saada. Ta ütles mulle, et tahab minuga armatseda, vaid üks ainus kord, ennem kui ma abiellun. Ma olin äärmiselt jahmunud ja ei osanud talle midagi vastata... Siis ta ütles: "Ma lähen ülakorrusele. Kui sa soovid, tule mulle järele ja lihtsalt võta mind." Ma olin shokeeritud. Ma seisin seal nagu lollakas, mokk töllakil, kui jälgisin teda mööda treppi ülesse minemas. Kui ta oli ülesse jõudnud, võttis ta püksikesed jalast ja heitis need minule. Ma seisin mõnda aega, pöördusin ringi ja suundusin maja tagaukse poole. Väljusin hoovi, liikusin aiavärava kaudu tänavale, kus seisis minu auto. Ja tänaval, minu auto juures, seisis minu tulevane äi. Ta embas mind, silmad enesel niisked, ja ütles: "Me oleme väga rõõmsad, et sa tegid läbi meie väikese katse. Nüüd oleme me kindlad, et meie tütar saab enesele väärika ja õige mehe! Tere tulemas meie perre, poeg!" JA LOO MORAAL: Alati jäta kondoomid autosse

http://www.youtube.com/watch?v=2oSar1fkwNM

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2011 23:49 
Kasutaja avatar

Vanapaar istus hommikukohvil ja ätt luges ajalehest surmakuulutusi ja järsku
ütleb: "Paistab, et vastasmaja Maali on ära surnud."

"Millesse ta suri?" küsib mutike.

"Pole pandud", vastab ätt.

"Kas sellesse võib ka ära surra?" imestab mutike, "no siis on mul ka varsti minek"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2011 02:40 
Kasutaja avatar

Ei valda seda igamaade võlu keelt, aga millest seal jutt oli ? Miks politsei tüüpi kottima ei hakanud ? Reaalselt ületas kiirust. Ning mõnus külje toon oli samuti :twisted:

oopc kirjutas:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2011 12:26 
Kasutaja avatar

Ühistranspordist puhas kuld :D http://www.rada7.ee/?s=f&k=3&id=14393&p=3

Ja midagi veel http://foorum.ytra.eu/showthread.php?tid=10 omapärane, oleks siinkohal õige kirjeldus...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2011 12:54 
Kasutaja avatar

ladafan kirjutas:
Ei valda seda igamaade võlu keelt, aga millest seal jutt oli ? Miks politsei tüüpi kottima ei hakanud ? Reaalselt ületas kiirust. Ning mõnus külje toon oli samuti :twisted:

Inspektoril oli lihtsalt tööga hilja peale jäänud, tahtis kiiresti koju naise juurde sööma minna vist :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2011 13:00 

ladafan kirjutas:

oopc kirjutas:

Sest erikul on miilitsast savi..Tema ongi venemaa chuck norris :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2011 15:57 

k2rpman kirjutas:

tegelikult on asi selles, et võrreldes eestiga , on venema siiski päti riik .
miilitsa palk tuleb just selliste meeste taskust.

nagu videost näha siis ühel ,,võimuorganil,, on junn nii jahe , et võtab lausa põgenema .
ja teine ei julge midagi taas teha .

kes oma ,,palgast,, ikka ilma tahab jääda

Kui nüüd tegelikkuse juurde minna, siis kes mõtleb siin rahast ja antud videos siis oma elust ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2011 16:06 

Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis