BWWRAT kirjutas:
dellu kirjutas:
Liiklusteemadel, siis mõnel on ikka haiged egoprobleemid

.
Tulen siis mina mööda Suur-Ameerikat Pärnu mnt poole ja mingi E39 Touring venib heal juhul 50-ga ees. Kui tee kahe realseks läks lipsasin mööda ja reastusin tema ette (paremasse ritta) kuna see oli lühem. Selle peale härra solvus ja ...
Sinake aga solvusid tema peale juba enne ja ei lasnud ego puhangul vaos olla ?

On teil ikka probleemid härra ... ja mida sa ISE võitsid selle 200 meetri, möödasõidu tõmblemise ja irvitamisega ? Kas ainult nii palju et too härra jäi pollatite taha ukerdama või ka miskit enamat ?
Mis mõttes mina solvusin? Võitsin seda, et olin temast eespool. Kui minu tempo on kiirem kui temal, siis ma sõidan mööda, mitte ei jää taha munema. Kui keegi minust mööda sõidab (neid on küll vähe

), siis mina ei erutu sellest ja las ta olla ees. Ma ei hakka sellepeale veel hoopis liikluseeskirju rikkuma, et siis uuesti oma venivas tempos jälle teiste ees venida. Mina näiteks ei näe ka kahe või enam realisel teel (kanal, järvevana jne) probleemi vahepeal eest ära reastuda kui keegi kiirem tagant tuleb ja siis taas uuesti oma liiklemist soovitud reas jätkata. Kanalis muidugi imestan pea iga hommik/õhtu, et miks on vaja sõita kõige vasakpoolses reas alla lubatud kiiruse, kui paremad rajad isegi mööda sõidavad. Jah liikluseeskiri lubab seda, aga mingi inimlik viisakus ja arusaam võiks ka olla. Kui sa ikka ei suuda tempos püsida, siis miks sa ei või teiste omasugustega samas reas sõita, mitte pead teise auto kõrval ühest kanali otsast teise sõitma? Kanali puhul on juba ammu selgeks saanud, et kõige parempoolne rida on tihtipeale kõige kiirem. Paar hommikut tagasi pika järelhaagisega rekka sõitis samal kõige parempoolsel real enamustest mööda.
Ehk siis veelkord kokkuvõtvalt kui sa aru ei saanud, siis küsimus oli miks rikkuda liikluseeskirju ja lollitada, kui sa samal ajal ei sõida isegi lubatud kiirusega ja jätkad seda sama tempot peale foori (oma superlülket takistades siis juba 5-6 autot - sest vasakus reas oli 3 autot ja minu ees paremas ka veel üks + mina). Minu eest keeras see auto paremale linnast väljuvale Pärnu mnt suunale ära, seetõttu ma BMW-st mõni sekund hiljem juba uuesti mööduda saingi.