Eile õhtul helistati ning kutsuti tööle. ( Olin kunagi cv saatnud jne. ) Õhtul tuli kõne, et kas töökoht juba olemas või ei. Kuna hetkel mitu rauda tules kuid miskit kindlat veel pole, siis sai öeldud et ei ole veel tõõkohta. Mehi kiiresti juurde vaja jne. et sõit toimub juba homme õhtul ( st.täna ) Palka lubati head ning elamine pidi firma poolt olema. Küsisin firma nime ning see ka mulle ilusti öeldi. No ja nüüd tiksun siin kohvikruus käes ning ootan kas võetakse siis ühendust või mitte. Kui võetakse siis peaksin lendstardiga Tallinna loksuma. ( bussiga

) Poest ei julge ka miskit ennem ära osta ega asju kokku panna, sest pärast pole just kõige meeldivam kui istud oma tavaariga toas edasi ja minekut ei kuhugile. Eks näis mis päeva jooksul saab. Viimasel ajal olen üldse vaatand, et lumesulamisega on ka päris mitu töökohta lumealt välja tulema hakanud.
Firma kus viimati soomes töötasin pole endast enam üldse märku andnud. Antid uued tööriided jms. asjad aastalõpus ning nüüd vaikus

Paar venda pidid kuskil toimetama ning ülejäänutest ei tea suurt midagi. Päris kahtlane.
Koeraga sai väljas käidud ning no mida ilma. Tuiskab, sajab lund. Tuul on selline, et koer pani joostes tuppa tagasi.