Tont kirjutas:
Taur, mine politseisse tööle ja siis paranda maailma. Ma tõesti loodan, et sinusugusel autojuhitimise luba ei ole.
Seadusi kirjutatakse ja Opeleid toodedaksegi sellise suhtumise pärast nagu Sul kahjuks on.
Sorry, aga nii ma arvan.
Ega ei ole vaja vabandada oma arvamuse omamise pärast. Isegi, kui see on võrdlemisi piiratud maailmavaatega, on see siiki oma. Ja foorum eksisteeribki erinevate arvamuste väljaütlemiseks.
Maailma parandada proovisid antud kaasuses siiski vägevad politseiametnikud, kes poisikeselikult kihutades kraavi sõitsid. See tegu pälvib siin foorumis hulgaliselt kiitust. Mina arvan, et see ei ole politseiametnike esmane kohustus - sõita töövahendiga kraavi. Selle teo tagajärjel ei hoitud ära õnnetust ega inimese surma.
Kui nüüd sama teo tagajärjel oleks hukkunuid kaks, kas siis peaksime poltseinike tööd kaks korda õnnestunumaks?
Mul siiski on autojuhtimise luba. Ilmselt umbes sama kaua, kui mulle õpetlikutl näpuga vibutajate eluiga numbriliselt väljendub.
Et ma keeldun lollisti käitunud politseinike tegu ülistamast, siis annab see põhjuse ebaintelligentseteks mõtteavaldusteks seaduste ja Opelite teemal?
Alwayslate kirjutas:
Ma ei saa nüüd aru kas sa oled loll või mängid lolli.
Mis siis politsei peaks tegema ? Kui keegi hakkab eest ära sõitma siis mitte jälitama ?
Ei loomulikult.
Kas sa lugesid mu postituse esimest ridagi, või hakkasid kohe vahutades tarkusi jagama lihtrahvale?
Kas pole rohkem lahendusi kui jälitamise katkestamine või stanges kinni sõitmine?
Kas tulemus sai siis hea ja ootuspärane?
Rekkaahti kirjutas:
Mina küll soovin, et politsei selliseid teelt eemal hoiab, sest ei või kunagi teada millal sulle selline kümpi kütab.
Kas politseinike käitumine hoidis selle kümpi kütmise antud juhul ära? Kui nad kõik õigesti tegid, kas selline lahendus ongi sinuarvates ainuvõimalik ja vajalik?