Auklikud teed ja auklikud teed... Olin kolmapäevast laupäevani Jõhvis ja vot seal on auklikud teed. Lisaks eelmise aasta löökaukudele on ilmunud ka hunnik kuumaastikku tänu kaevandustöödele kuhu ei panda asfalti peale. Kui sitasti läheb, siis see aasta ei panda isegi mitte ajutist katet mitte kuskile peale kuna raha pole ning siis ehk järgmine aasta saab ka teed korda.
Kui Tallinn-Narva maanteelt linna sisse sõita, siis Rakvere tänavas pidurdad end enne viaduktini jõudmist vähemalt 3 korda 10km/h, et sobiv ületuskoht leida ja aukudest mööda laveerida. Tartu maanteelt sisse sõites on liiklusmärk pandud, et halb teekate ning keset üht sõidurada on keegi nagu lihtsalt jupi teed ära hammustanud. Kui Narvas poolt Jõhvi sisse sõita ( Viru vanglast mööda), siis korraks saad rahulikult sõita kuna seal pole tee nii meeletult p*tsis.
Ausalt, mul oli kohe hea meel Tallinna teedele jõuda kuna siin on veel kõik väga heas korras võrreldes Jõhviga.
Ja Tartu on lihtsalt aeglane linn, ma ei saa aru mis seal huvitavat.
Pärnu on aga nii ebaloogilise ülesehituse ja paigutusega koht, et sinna ka niisama ei kutsu.
Inimene harjub lihtsalt kõigega, mis see siis ühest linnast teise kolida pole. Uus elurütm varsti sees ja kogu pidu.