Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 04:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 25.04.2011 18:24 
Kasutaja avatar

mingi oodium autokooli õpetaja, väljanägemiselt türklane, vehkis kätega ja karjus akna peale kui ma tahtsin vasakpööret teha kohast kus ei tohi, aga noh mis teha. sellepärast nagu ise klemm üritas hull maailmaparandaja olla, ette sõites ja mölisedes omaette.. blokkides liiklust hullemini kui mina :kill

mida iganes

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 18:25 

Ulmabakhanaal kirjutas:
ma sain aru, et kuni reedeni ei ole kohti. ei lugenud välja, et tänasest õhtust jutt. Pilet on homseks :)

mis laevapeale sa autoga homseks said, laevapiletid.ee ei näidnd küll kohti, isegi homseks ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 18:41 
Kasutaja avatar

HotEst1 kirjutas:
ja muuses.... kas mina oleksin süüdi selles olukorras??? ma mõtlen, et kui oleks midagi juhtunud siis oleks sisse sõitnud talle taga vasakusse tiiba, niii et ta ei old veel täiesti sõidurajal... kas see loetakse ette keeramiseks või minu poolt lihtsalt sisse sõitmiseks? noooo niiii pöördesse ajab siiamaani... :angry :angry :angry

Teoorias on ettekeeramine siis kui sina,peateel liilkleja ,pead muutma oma sõidukiirust või sõidusuunda...kui sa pidurdad ja libised talle tagumise tiiva pihta siis uurib politseid pidurdusjälgi ja asju...usun,et poleks süüdi jäänud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 19:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Lxc kirjutas:
Ulmabakhanaal kirjutas:
ma sain aru, et kuni reedeni ei ole kohti. ei lugenud välja, et tänasest õhtust jutt. Pilet on homseks :)

mis laevapeale sa autoga homseks said, laevapiletid.ee ei näidnd küll kohti, isegi homseks ?

sealt ei saagi midagi sebi omale keegi reisibüroost omale agendiks. Ehk et sebid tema kaudu piletid. Peaks odavamalt saama ja saab suht igale laevale, mis tahad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 19:23 

Vist jääb kohe Auto24 tasulist pinda üle. Keegi tahab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 19:31 
Eliit

k2rpman kirjutas:
Täitsa lõpp :kill
Loll pea on ihu nuhtlus :D

Veetsin oma vaba nädala vahetust, ja unustasin broneeringut teha laevale.
Esimesed autokohad on alles reedeks :rokib

Mulle sobib see ideaalselt :D Kuna isa ei saanud kah auto kohta laevale,saan nädal aega uuema diisliga ringi ökotada. Hea vaheldus,kui küttekulu on 6 sajale,mitte 12-13. Plus muud mugavused. Tasulises parklas lihtsalt mõtetult kulukas seda nädal aega hoida.

Aga mind ajab hoopis windows update närvi. Muidu koguaeg õhtul arvuti sliipi ja ,kui vaja siis saab kiirelt kasutada. Nüüd juba ca nädal aega, iga päev, tirib oma faking update ja kisab väljalülimise järgi,et need installitud saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 19:35 
Kasutaja avatar

rosco kirjutas:
Aga mind ajab hoopis windows update närvi. Muidu koguaeg õhtul arvuti sliipi ja ,kui vaja siis saab kiirelt kasutada. Nüüd juba ca nädal aega, iga päev, tirib oma faking update ja kisab väljalülimise järgi,et need installitud saaks.
Aga võta siis midagi ette :) Mine Control Panel - Windows Update, tiri ja installi ise kõik critical update'id ära ning siis vasakust äärest Change settings ja vali "check for updates and let me choose whether to download and install them". Siis ta sind enam lambist tüütama ei hakka, vaid siis kui sina lubad :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 19:52 

Jõudsin just 1. korda peale lõpukirjandit koju. Teema valitud ja teeskava tehtud 15min, aga edasi oli raske...närvis ka muidugi . Panin siis igaks juhuks kaasa segatud koksi sisse ja oi kus tekst lendas. Lõpuks oli pea ka selge ning sai õigekirja ja stiili ka ca. 10X üle pärast kui veidi selgem olin. Vast tuleb 80 ära.
Üldiselt oleks võinud paremad teemad olla... laialivalguvad ei ole kunagi meeldinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 20:17 
Kasutaja avatar

Nõmme teele , Räägust Mustamäe poole, ehitab keegi burksiputkat :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 20:20 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Jõudsin just 1. korda peale lõpukirjandit koju. Teema valitud ja teeskava tehtud 15min, aga edasi oli raske...närvis ka muidugi . Panin siis igaks juhuks kaasa segatud koksi sisse ja oi kus tekst lendas. Lõpuks oli pea ka selge ning sai õigekirja ja stiili ka ca. 10X üle pärast kui veidi selgem olin. Vast tuleb 80 ära.
Üldiselt oleks võinud paremad teemad olla... laialivalguvad ei ole kunagi meeldinud.

Seda teksti lugedes ma ütleks et üle 10p sa küll ei saa :D
Aga no soovin edu sest mingeid põnevaid aineid sa oled tarbinud vist! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 20:20 

Kirjandi teemad olid see aasta küll head, endal oleks raske valida olnud, milline teema valida.
Ise kirjutasin 2008a kirjandit, no olid ikka nõmedad teemad, 2 lk olin ära kirjutanud ja siis vahetasin teemat.
Aega oli ka tiksunud üle tunni selleks ajaks juba ja siis tekkis paanika, et ei jõuagi valmis.
Kiirustamine maksiski vist kätte, punktid jäid kahjuks alla 70ne natuke :( Aga no tühja sellega,
praegu järgmise kooli lõpetamine ukse ees!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 20:23 

G2rry kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:

Tõepoolest, lugesin ise ka üle. :D Tegelikult pole hullu, selle kuue tunni vältel katsusin ma leida piiri innovatiivsuse ja selge mõistuse vahel ning lõpus peaaaegu selgena kontrollisin kõik ka üle ning peaaegu Ok tundus....edasine on loto nkn.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 20:32 
Moderator
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
G2rry kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:

Tõepoolest, lugesin ise ka üle. :D Tegelikult pole hullu, selle kuue tunni vältel katsusin ma leida piiri innovatiivsuse ja selge mõistuse vahel ning lõpus peaaaegu selgena kontrollisin kõik ka üle ning peaaegu Ok tundus....edasine on loto nkn.

Jaaa, nagu korduvalt on öeldud: noorus on hukas. Minu ajal oli see kool veel tasemel ja inimesed vaidlustasid ka peaaegu maksimumi saanud kirjandite tulemusi, kuna tase oli NII kõva :)

Aga minu endaga juhtus nii, et Vilniuses on 23 kraadi sooja. Vastikult palav, eriti kui arvestada, et neil kuuevarbalistel ja kiluvarastel oli täna kah vaba päev...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 21:05 

fordipede kirjutas:
Vist jääb kohe Auto24 tasulist pinda üle. Keegi tahab?

Bronnitud.

Sorry kõigile kellele ei vasta, päris palju PS-e tulnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2011 21:39 

esimest korda ostsin poest külmutatud maasikaid. Seda ainult seetõttu, et vanaema ja isa poolt külmutatud on otsa saanud. Nüüd ma tean, miks neid enam poest osta ei tohi - nagu kummi näriks! jube!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis