Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 14:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 06.05.2011 11:22 
Moderator

kalle kirjutas:
Nii, piitri maantee ja tartu maantee ristis saime ühest rullikust jagu...

Takso või teie olite süüdi? Laks nägi ikka väga imelik välja...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 13:07 
Kasutaja avatar

RoomstaRaida kirjutas:
:D:D väga hästi kokkuvõetud:D
tglt alguses ikkagi jäi kummitama, see et sa ütlesid, et nyyd tead, kellest eemal hoida, et ei salli joodikuid ja narkareir..
et ma pigem mõtlesin, kus sinu silmis see piir läheb siis, et joodik minu silmis on see, kes tõesti nädalaid-kuid tsüklis ja narkar kes ei saa päeva ilma narkota...

No kuseme siis edasi joodikutele varba peale.
Ilma eriliselt ilustamata on iga õhtul õlle järgi haisev tegelene minu silmis juba joodik. Algul oled popp kutt ja 1 Aleqc või peenem Saku õhtu jooksul, hiljem kaks ja mõne aasta pärast avastad et õhtu jooksul nelipakk Aleqoc ja saku on kallis ning ostad iga õhtu peale tööd säästumarketist 2l lahjat walterit. Hiljem juba kangem Walter jne.
Minu arvamus siis , et kui ikka iga õhtu on vaja jooki ja sinust suurt asja peale seda ei ole siis oled allakäigu trepil alustanud liikumist.
Kui kogu lähim tutvusringkond samamoodi käitub siis sa ei eristu pildist ja kõik tundub õige. Aga kui teised ei joo siis paned lõpuks ise ka tähele , et elu hakkab reguleerima õhtune õlle.
Üksinda elades ei huvita ka kedagi see, aga kui oled ikka pere inimene siis hakkab see juba lähedasi häirima.
Narkaritest ei oska midagi kosta ega kusta. Ei tunne enda lähikonnast mitte kedagi ja kui teaks , et tarbib siis ei tunne ka enam. Oma pere lähedale selliseid ei lase.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 13:16 
Kasutaja avatar

:)

Viimati muutis normalnjuss, 06.05.2011 17:08, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 13:23 

Maanteeameti registriosakond on tänavu registrisse kandnud 132 võimsat sõiduautot, sealhulgas kuus Bentleyt, kaks Lamborghinit, kaks Maseratit ja ühe Ferrari.

Ma$u vist võib lõppenuks lugeda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 15:31 
Kasutaja avatar

normalnjuss kirjutas:
no ma ei tea..

ma ei ütle, et see täiesti "normaalne" on, aga kuniks kodu on korras, rahamuresid ei ole, saab endale sellist lõbu lubada ja nende/meievahelised suhted samuti korras, siis milles probleem?
joodikud, jah?

Kui vanemad terve elu õhtuti joogised on siis loomulikult peavad samas peres kasvanud lapsed sellist vine all olemist elu loomulikuks osaks. Siin ongi alkoholism juba oma töö teinud ja kandunud edasi järeltulijatele.
Ma küll ei taha , et ma oma lastele jääksin meelde pässina , kes iga õhtu õlle lahti näpib ja sellega ongi õhtu sisustatud. Väljaspool kodu seinu on päris suur lai ja huvitav maailm mida koos perega avastada. Suure õllesõbrana avastad õige pea , et kogu aeg oin kainet autojuhti vaja.
Kui sa ise jood siis ei ei saagi sa aru , et inimene joogi järgi haiseb.
Raha olemas olu ei ole üldse oluline. Walter maitseb mõne aasta pärast samamoodi nagu iga teine odraleotis. Ja haised ühtemoodi sakut, aleqoc`i ja säästu pilsnerit juues.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 15:39 
Kasutaja avatar

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 15:42 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Päris hea register siis kõvade masinate suhtes.Kindlasti lisandub neid juurde ja juurde.Ei tea kus see Bently muslane asub.Edu ja jätkake samas vaimus.Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 16:08 
Kasutaja avatar

normalnjuss kirjutas:
kust sa järsku 'terve elu' välja lugesid? :D ja ma ei ole öelnud, et pean seda elu loomulikuks osaks, pigem olen sellega harjunud vms.
aga ma arvan, et sellisel teemal ei ole tark siin vaielda, pigem ps'is.
ma saan väga hästi ka sinust aru, aga millegipärast on mul tunne, et kõik, kes nii ei tee ega käitu nagu sina, on automaatselt halvad inimesed.
head nädalavahetust! :)

Aga pane kokku palju te aasta jooksul pere peale alksi hävitate. Ja te olete ju regulaarsed alkoholitarbijad ehk alkohoolikud.
See on ka umbes sama, et kui ma opeliga rehvi vilistan, et siis ma pole rullnokk, sest mul pole ju bemmi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 16:09 
Kasutaja avatar

Kõigile on teisiti käituvad ja teistsugused inimesed pahad. Sinule meeldivad inimesed , kes joovad . Minule ei meeldi.
Mine perega suvel mõnda avaliku rannaribaga puhkekohta lõõgastuma. Ole seal kaine peaga ja siis näed , mis ümberringi toimub. Ööbima jäämise ajaks on närvid läbi ja öösel mõtled juba asjade kokku pakkimise peale.
Pole vahet , kas on tööpäev või nädalavahetus. Õhtuks on kainet inimest juba keeruline leida.
Sama asi ka teistes kohtades , kus tahaks lõõgastumas käia kas siis naisega kahekesi või perega. Päris kinno just segi peaga ei trügita, aga pubides, piljardi saalides on igakord mõni ennast rihmaks joonud ja segab rahuliku olemist. Muud rahva üritused on kõik samasugused. Kui juua ei saa siis ei oskagi nagu inimesed elada. Igale poole kuhu sa lähed on kõik kogu aeg täis. tegelikult ma isegi natuke mõistan olukorda. Kaine peaga ei kannatagi kusagil käia. Peab ülejäänud massiga samal lainel olema .
Ma ise viinapitsi ei sülita , kui on põhjus joomiseks ja kui vaja siis leian ka ise põhjuse. Saun ilma õlleta pole mingi saun. Aga aru ma ei saa , miks peab kohe igal võimalusel pudeli lahti nööpima.
Tegelikult mul ei olegi joomise vastu ehk midagi aga mulle ei meeldi inimesed , kes juua ei mõista, räuskavad ja tüütavad. Jobud ühesõnaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 16:10 
Kasutaja avatar

antsa911 kirjutas:
kalle kirjutas:
Nii, piitri maantee ja tartu maantee ristis saime ühest rullikust jagu...

Takso või teie olite süüdi? Laks nägi ikka väga imelik välja...

Mina ei osalenud otseselt. Ma seisin ristis teises reas ja ootasin kui takso ära läheb, ja rull pidi meie järgi sõitma, aga arvas et sõidab mööda minust 3ndas reas ja pole taksot näinud, kes kesklinnast tuli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 16:22 
Kasutaja avatar

ärge vaielge selle isoniga :D on ju näha, et see mees ei muuda oma seisukohta ja räägite nagu seinaga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 16:25 
Kasutaja avatar

Istun Eceröline peal netis :rokib

Aga mis Ülemistel toimus kõik kohad pollareis täis.
Ja siis luusisid veel lennujaama ümbruses kah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 16:39 
Kasutaja avatar

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 16:50 
Kasutaja avatar

sinu vanemad ei huvitagi mind. ei pidanudki neid silmas oma viimase postitusega ei ole vaja seoseid otsida. kaks õnnetut vanainimest , kes 11 kainepeaga välja ei kannata. las joovad edasi. võta ise ka 1 pits siis rahuned maha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2011 17:19 
Kasutaja avatar

to normaljuss
ma pole öelnud , et ma ilma ölleta saunas käia ei saa. minu jaoks ei ole saun ilma õlleta (sobib ka koduõlu, baltika 0 jne) õige saun. Nagu ei ole ka saun ilma kasevihata ja korraliku leili viskamise ja lavapealt tiiki, järve või jääauku kargamata mingi saunas käimine.
Mõni muidugi käib kalevspas infrapuna saunas ja on väga rahul.
ok 40 aastane ei ole vana. ma ei kavatsendki sinu esivanematest siin heietama hakata. ise kribasid siin nendest ja nende igaõhtustest napsu võtmistest. jäägu neile nende rõõmud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis