Kusjuures siin on ka vahe sees. Esiteks BLACK-CIVIC ostab autosid kokku odavalt. Temal neid vaja ei ole, tema ootab, et keegi, kellel on raha vaja, teeb talle pakkumise ja kui hind sobib, siis BLACK-CIVIC ostab ära. Tema eesmärk ei ole endale vanaraua hunnik koju teha vaid kõik ostetavad autod hiljem ka maha müüa. Siin ei ole midagi imelikku ja see on täiesti normaalne nähe, nagu sms-laenud, pandimajad ja kõik muu säärane, mis mõeldud lihtsameelsetele kiire raha jagamiseks. Teine kontingent on inimesi, kes käivad ja soiuvad ja pakuvad a´la 5000.- ja tulen kohe järgi. Ühele olen järgi andnud ja öelnud, et davai tule, siiamaani tuleb

Üldiselt saadan sellised kuu peale. Päris hea on muidugi vaadata, kui pea poole millisele autole tehakse pakkumisi, et 250 000.- ja õhtul sulas tulen järgi. Nendele vastan, et minul ei ole vahet, kas ostad liisinguga, sulas või ülekandega, aga hinda nii palju alla ma ei lase. Kusjuures ise olen ka korra pakkunud, et davai 6000.- ja sõidan järgi ja raudselt võtan ära, enne muidugi uurisin mis olukorras auto on. Auto pidi heas korras olema. Pool Eestit sõitsin läbi ja siis selgus, et kui 6000.- oleks auto ära ostnud, siis ca 10 000.- oleks vaja olnud sinna sisse veel laduda + auto ülevärvimine, saatsin kuu peale ja sõitsin koju tagasi.
killer666 kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:
ostan kiirmüügihinnaga autosi
tel: 55 814 55
ise tahad ju kyll odavalt saada.
Ammu ju teada , et a24 hind ja tegelik hinnasoov , mis tahetakse saadav6ib vägagi erinev olla.
Mina olen mitukorda helistanud ja kysinud , et kui ma pakuks xxx krooni ja tuleks 6htul kohale ja ostaks .
Ja kyll niimoodi kaubale saanud.