|
Eile, olles teinud linnas mõned õlled, otsustasin minna bussiga koju. Olin endale tänulik, et ei viitsinud kõrvaklappe trennikotist välja kookida.
Mu kõrvad kuulsid kõige huvitavamat juttu, mida ma bussis kuulnud, püüan sellest meenutada võimalikult palju.
Minu taga istusid kaks venda, kellest üks rääkis oma elust. Ta alustas sellega, et rääkis, et neil kaks ühist tuttavat, kes pooleldi narkarid ja kui mõttetu elu neil on. Siis rääkis ta, et ta tahaks oma firma tööle saada kui kliente oleks.
Ta firma nimelt tegeleb autode toomisega Jaapanist, Tokyost. Nagu ma aru sain, siis ostetakse inimeste käest ning müüakse Eestis ropu hinnaga maha. Tema sõnul on enamus autod Jaanpanis tuunitud. Seda firmat ajab ta sugulasega ning kui kõik töötaks oleks tal hunnikus raha iga kuu. Firmale algkapital tuli sellest, et ta sugulane müüs 3 baari/pubi (ei saanudki täpselt aru) maha ning kaks tükki olid hinnaga 60 000. üks 100 000. Ta naeris, et tema ja tema sugulane on kui Fast & Furious. Tema on Vin Diesel, kellele meeldivad mustangid, suvel sõitis ta Shelby GT500'ga (2009) ehk muskelautoga. Ta sugulane oli Nissan 350Z roolis, nad tegid dragi ja oli täpselt nagu Fast & Furiousis, et ei suudetud võitjat välja selgitada. Siin eestis nad müüvad igatahes neid japside autosid kordades kallimalt üle. "Sõpradele" läheb üks-kaks tuhat eurot kallimalt (neilt ei roti), mingitele "tsau-tuttavatel" aga mingit privileegi ei ole. Ta sugulane müüs 15 000€ kallimalt maha ühe Nissan Skyline (eestlasele). Tema sugulane tegi sitast kulla. Ta oli tehingu kõrval ning hoidis naeru kinni, hiljem kui mehed lahku läksid, naersid kaks müüjat ennast autos pooleks ning meenutasid seda ning naersid ostja üle terve õhtu. Kuna tema pole pannud firmasse ühtegi krooni (algkapitaliks), siis ta saab ainult tehingute vahendamise eest mingi tasu, viimati sai ta 5000€ ehk "sirka 80 000 eeku". Ta plaan on endale soetada 60 000 maksev Nissan Skyline GTR, mis on tema lemmikauto (musklivend pidi olema?) ning sellega olevat pidev peavalu siin. Müüvad neid autosid nii, et toovad kohale, panevad rooli teisele poole ning läheb müüki. Tuleviku prognoos oli avada oma esindus, kus töötajad vastutaksid (et nemad ei peaks kohalikul auto24.ee surfama) ning nemad istuksid ning raha voolaks sisse. Praegu on aga tema see, kes vaatab Tokyo auto24.jp'i ning iga päev tuleb uus info, mis autod müüdud/mis uued ning selle järgi ta tellib.
Kõige selle kõrval bussist maha astudes märkasin, et vanal on valged adidase dressid seljas. Kahju, oleks tahtnud talt varem küsida (kui oleks vaadanud), et kui sa teenisid viimati 5000€ siis mille kuradi pärast sa käid dressidega ning sõidad bussiga.
|