Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.12.2025 09:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 14.06.2011 00:50 
Kasutaja avatar

Vectra ikka muidugi, tulede vahel plastik ka olemas, isegi norm antikas taga.
Pilt

Üks pilt valges ka:
Pilt

Värvitud mingi rulliga vms.
suht matt must on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 00:51 

Krt... tanklas jätsin bensiinipaagi korgi katusele ja sõitsin minema. Teepeal kuulsin kui see katuselt ära lendas. Nüüd paak ilma korgita :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 00:54 

See, et kuni mõni võrdleb sarniiri taastamist oma kantossi pesemisega, siis tunnen küll kaasa tema madalalaubalisuse suhtes.
Sest mina olen lasknud kõigil oma autodel sarniirid taastada.
Ma lasin oma volvol sarniirid taastada 250kr/tk oli vanas rahas ja pandi niplid ka külge.
Kuigi uus maksis poes ~1000kr/tk A-varuosa, siis iseasi kaua see kestab...
On siis tõesti paar korda aastas vähemalt lasta sarniiridesse määret juurde nii raske ???
Mina sõitsin enda volvoga 70 000km läbi selle ajaga kui ta mul oli paar aastat ja ainult lasin tavotti juurde ning asjad kestsid aastast aastasse (enamus sõidud olid kruusateedel)...Kestavad praegugi arvatavasti uue omaniku käes...
Kui juba remontida, siis teha korralikult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 00:57 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kantossi ikka ei peseks ju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 01:21 
Kasutaja avatar

offline kirjutas:
Ostsin uue neljapäevapilli täna, ülikõva ossikas ikka:
[img]http://www.upload.ee/image/1415117/Foto0398.jpg[/img

Mul kaa, mul kaa
108kw just kicking in joo

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 09:10 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
Lihtsam on poest osta uus detail ja külge keerata.
Ja asi on sellega lõppenud.

Paraku pole see alati võimalik. VW Golfi puhul võibolla, aga kõiki šarniire ei leia kaubandusvõrgust. Sel juhul on hoopis lihtsam ja kiirem see taastada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 11:01 
Kasutaja avatar

Eile õhtul pandi müüki ja siis lendasin kohe järele kah.
Ise müün kunagi hiljem duubeldatud hinnaga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 11:05 
Kasutaja avatar

croco kirjutas:
See, et kuni mõni võrdleb sarniiri taastamist oma kantossi pesemisega, siis tunnen küll kaasa tema madalalaubalisuse suhtes.
Ma lasin oma volvol sarniirid taastada 250kr/tk oli vanas rahas ja pandi niplid ka külge.
On siis tõesti paar korda aastas vähemalt lasta sarniiridesse määret juurde nii raske ???
Mina sõitsin enda volvoga 70 000km läbi selle ajaga kui ta mul oli paar aastat ja ainult lasin tavotti juurde ning asjad kestsid aastast aastasse (enamus sõidud olid kruusateedel)...Kestavad praegugi arvatavasti uue omaniku käes...

usun , et tänapäeval B osa peab sama aja vastu samamoodi . ei mingit keberniiti.
pakun välja et uusomanik ei oma halliaimugi , et tal on tavottiniplitetga taastatud jubinad kusagil installeeritud
kui ei kavatsegi mingit vana masina ronti endakäes hoida üle paari aasta siis saab sellist tegevust nimetada ainult raha kokkuhoiuks.
Protsess sellise asja teostamiseks peaks olema reaalelus mingile tavalisele paneelmaja üürnikule suht keeruline logistilselt:
1.leia koht , kus masin lahti lammutatakse
2. jäta oma masin sinna lahtilammutatult seisma
3. leia koht kus taastatakse jumpstükk
4. leia liikumisvõimalus sinna transportimiseks
5. hangi omale sõidvahend selleks ajaks kui su masin kuskil volodja garages seisab ja mingi vadim teises linnaotsas jubinale tavottiniplit külge aretab
6.mine jubinale järgi
7. hakka masinat kokku laduma.
8. mine poodi ja osta tavotti ja tavoti prits
9 . aastas paarkorda otsi kohtaq kus saad tasuta kanalile tavotti pritsima

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 12:05 

ison.ts kirjutas:
croco kirjutas:

usun , et tänapäeval B osa peab sama aja vastu samamoodi . ei mingit keberniiti.
pakun välja et uusomanik ei oma halliaimugi , et tal on tavottiniplitetga taastatud jubinad kusagil installeeritud
kui ei kavatsegi mingit vana masina ronti endakäes hoida üle paari aasta siis saab sellist tegevust nimetada ainult raha kokkuhoiuks.
Protsess sellise asja teostamiseks peaks olema reaalelus mingile tavalisele paneelmaja üürnikule suht keeruline logistilselt:
1.leia koht , kus masin lahti lammutatakse
2. jäta oma masin sinna lahtilammutatult seisma
3. leia koht kus taastatakse jumpstükk
4. leia liikumisvõimalus sinna transportimiseks
5. hangi omale sõidvahend selleks ajaks kui su masin kuskil volodja garages seisab ja mingi vadim teises linnaotsas jubinale tavottiniplit külge aretab
6.mine jubinale järgi
7. hakka masinat kokku laduma.
8. mine poodi ja osta tavotti ja tavoti prits
9 . aastas paarkorda otsi kohtaq kus saad tasuta kanalile tavotti pritsima

Selles mõttes on sul tõsi kõigil ei olegi selliseid võimalusi kus autot hoida sellel ajal kui taastamises ning osadel ausalt öeldes pole ka viitsimist ise oma auto remontida. Lihtsam on kuskile töökotta viia ja ära lasta teha. Muidugi see on ka juu tore, et töökodadel tööd ikka jätkub.
Ma lihtsalt rääkisin vastu, et sarniire pole mõtet taastada jne. Ja taastamise all mõtlesingi uuemaid autosid, sest vanal peldikule lükatakse alla lihtsalt kõige odavamad b varuosad ja kestavad kaua kestavad. Mina isiklikult viisin enda sarniirid sellepärast taastamisse, kui ostsin kallid b varuosa omad ja sain sõita natukene üle 1000km ning jälle kolin oli sees. Muidugi viisin selle varuosamüüjale tagasi ning siis lasin juba b varuosana nii öelda tutikana ära taastada.
Ja tänud k2rpman nüüd sain ka ettekujutuse, kuidas kasutatuid kantosse kuivatatakse nööri peal. :-D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 12:32 
Moderator
Kasutaja avatar

croco kirjutas:
Ja tänud k2rpman nüüd sain ka ettekujutuse, kuidas kasutatuid kantosse kuivatatakse nööri peal. :-D

Noh, puhttehniliselt peaks ju nö. pea-alaspidi riputama kondoomi kuivama. Muidu kuivab vesi ja muud jäägid sinna sisse ära ning hakkab hõõruma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 12:33 
Kasutaja avatar

Ei mõista kui uus kõva firma oma maksab sigaraha, siis miks mitte taastada 12 euri eest ja sõidad muretult.
Endal pole taastatud osadega kunagi probleeme olnud.
Algul mõtlesin isegi, et ostan B-varuosa külge, aga see vanamees, kes sarniire taastab, selle laua peal olid 2 nädalat vanad samasugused sarniirid.

Ei oleks uskunud, et kolm lehekülge tuleb arutelu mingi sarniiri nässi üle, mille maha võtmine pole mingi kunst.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 13:15 

Šarniir näeb reeglina olenemata tootjast konkreetsele autole samasugune välja...ja kvaliteeti silmaga ei määra. Lisaks sellele muutub ka metall hapramaks ajapikku eriti meie teedel... pole harvad ka šarniiri murdumised.
A juhtus see, et auto seisis ühe tühja õllepurgi kohal ning ühel hetkel aknast välja vaadates pressis ja väänles seal all suur parmoss tükk aega. Lõbus vaatepilt oli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 14:06 
Moderator
Kasutaja avatar

Käisin üle aastate Staabis pelmeene söömas.Lootsin,et äkki midagi on muutunud aastatega.Ja OLIGI.
Kahju ainult,et halvemaks.
Niiet kes tahab ülemakstud hinnaga kruusakive,millel on punane kaste peal siis sealt neid saab.
Krt kaua võib ühe ja sama reha otsa astuda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 14:12 
Kasutaja avatar

Burksiga seal nii hull seis ei ole...ma olen tähelepannud et asi siiski teenindajas kinni...korralik burger on siis kui teenindab see nobe ja kõva häälega naisterahvas...siis on burger ka korralikult tehtud ja kastmega pole koonerdatud...teiste puhul on pealpool ilus-korras kõik, põhjas tundub see burks nagu beduiini sandaal Gobi kõrbes...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2011 14:33 

Alates 4. juulist uus töökoht IF Kindlustus ja varakahjud :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis