croco kirjutas:
See, et kuni mõni võrdleb sarniiri taastamist oma kantossi pesemisega, siis tunnen küll kaasa tema madalalaubalisuse suhtes.
Sest mina olen lasknud kõigil oma autodel sarniirid taastada.
Ma lasin oma volvol sarniirid taastada 250kr/tk oli vanas rahas ja pandi niplid ka külge.
Kuigi uus maksis poes ~1000kr/tk A-varuosa, siis iseasi kaua see kestab...
On siis tõesti paar korda aastas vähemalt lasta sarniiridesse määret juurde nii raske

Mina sõitsin enda volvoga 70 000km läbi selle ajaga kui ta mul oli paar aastat ja ainult lasin tavotti juurde ning asjad kestsid aastast aastasse (enamus sõidud olid kruusateedel)...Kestavad praegugi arvatavasti uue omaniku käes...
Kui juba remontida, siis teha korralikult.
usun , et tänapäeval B osa peab sama aja vastu samamoodi . ei mingit keberniiti.
pakun välja et uusomanik ei oma halliaimugi , et tal on tavottiniplitetga taastatud jubinad kusagil installeeritud
kui ei kavatsegi mingit vana masina ronti endakäes hoida üle paari aasta siis saab sellist tegevust nimetada ainult raha kokkuhoiuks.
Protsess sellise asja teostamiseks peaks olema reaalelus mingile tavalisele paneelmaja üürnikule suht keeruline logistilselt:
1.leia koht , kus masin lahti lammutatakse
2. jäta oma masin sinna lahtilammutatult seisma
3. leia koht kus taastatakse jumpstükk
4. leia liikumisvõimalus sinna transportimiseks
5. hangi omale sõidvahend selleks ajaks kui su masin kuskil volodja garages seisab ja mingi vadim teises linnaotsas jubinale tavottiniplit külge aretab
6.mine jubinale järgi
7. hakka masinat kokku laduma.
8. mine poodi ja osta tavotti ja tavoti prits
9 . aastas paarkorda otsi kohtaq kus saad tasuta kanalile tavotti pritsima