See on tigershark nina mitte originaal...
mulle kuluks see iintercooleri mõttes oluliselt rohkem ära,aga mis teha... , jahutust sul vaja pole juurde - originaalis on ju üldse eest kinni nagu mul. Ei tea HU koha pealt - rahaliselt ei jaksa aga tahaks küll..võibolla mõtleme midagi välja. Samas ega teda vaja pole otseselt..

Samas numbri koha pealt on tõesti väga kehv lahendus, pane kuidas tahad, ikka keerab nina perse suht....usas hea elu ikka.
edit: nr pane sügavale sisse, siis eest on ilus ja seadust ei riku, RADIKAL PEAKS Ju nagunii mingi kate sul olema? mul väheamalt oli,mis sinu ninaga ei laseks üldse õhku vastu radikat originaalis - ju sul ümber tehtud juba see... ja taha pana US nr
udutuled kinnituvad minuarust põhiraami külge mingite kronsadega...
ajasin auto välja , 4 kuu jooksul esimest korda ja kõik tolm on veel peal.... hmmm

udukate juurest võtsin katted ära, siinna tulevad võred parema jahutuse jaoks. Päris madal on ka ikka eest see alumine osa. 8cm vms

150 pealt lendas kompressori lõdvik otsast,

see hõbedane toru seal all jäi vastu maad lohisema suure kolinaga... , ehk , klamber ei olnud piisavalt kinni ilmselt
suht ära ehmatas, arvasin ,et mootor koos...

homme uus lõdvik olemas teeorias.

pesin mootori ka lõpuks ära

Segukell sai täna ära installitud ja toimib, homme saan A piilari ka kätte ära tehtuna kuhu külge need kinnitada

räme patakas juhtmeid ja makk mis ei taha kuidagi sinna mahtuda :S ei tea veel mis saab, pikkust tundub ülearu olevat...
EDIT uued pildid ja jutud- 13.03.2009 Hea päev, tuli kaup usast ära, kusjuures alla 7 päevaga oli kohal peale postitamist, rekord vist..
Esivõred+tagatulede tihendid

Hakkasin makile raami tegema... vana makk ju 1,5 din oli. Tegin sablooni ennist valmis ja see jääbki nagu pildil, kohe
lõikasin sealt vanast A piilari nahast välja ka katte sellele.

Täitsa okei imho

Mingi aeg sai autogauge? meter? kit ostetud keiseist...
noh enamvähem

käiame ääri koguaeg väiksemaks

Peale seda tõmbasin naha maha a piilarilt ja viisin koos tükiga liimimisse,pahteldamisse ja värvimisisse, nahatamise jätsin ära seekord....
nagu tehasejupp oleks

Ja ongi oluline osa vaateväljast kadunud...