traur kirjutas:
See on küll Tallinna arvestades väga elukauge arvamus, et 50 meetri kaugusele parkimine kuidagi aitab. Ka täiesti tühja parkla kõige kaugemasse serva parkimise järel auto juudrde tagasi tulles on raudpolt keegi sulle nii tihedalt külje alla surunud, et autosse ei saa.
No see on sinu isiklik arvamus, millega mina nõus ei ole ja siinkohal pikemasse vaidlusse ei laskuks, kui just üks meist ei viitsi teha eksperimenti kuskil parklas.
traur kirjutas:
Pargin niikuinii juba aastaid äärmistele kohtadele, et mõni automargivihkaja ei leiaks taas põhjust foorumitesse minu auto parkimise piltide üle nutma tulla. Niikuinii on iga Iiri kalkunikitkuja või lauda põrandapesija nii tähtis ärimees, et peab ukse ees terve oma suguseltsiga kokkutulekuid korraldada saama.
Kui on põhjust piltide üle nutta, siis ei ole parkija ka ilmselt kõike korrektselt teinud. Minul pole midagi selle vastu näitks kui mõni kaubik või mikiauto pargib kuskil tagapool üle kahe koha kui on näha, et tõepoolest parkimiskoht on sellele autole liiga väike. Aga kui isegi kusagil parkla taganurgas on auto üle joonte ülbelt pargitult, kuigi ju võiks otse auto panna, siis mind see häirib. Pilti ma teha ei viitsi ja nutta ka mitte selliste üle aga see räägib autoomaniku suhtumisest päris palju. Ja mis puutub nendesse tähtsatesse ärimeestesse, siis mind nad ei häiri kuni nad seda suguseltsi kokkusaamist vaikselt ja viisakalt toimetavad. Aga kui tõepoolest need "ärimehed" on mingid põmmpead, siis mis vahet seal on kas nad on kalkunikitkujad või laudapesijad? Idioote leiab igast eluvaldkonnast ja kindlasti on mõni sinu kolleeg samasugune, milleks üldistada??
traur kirjutas:
Sellest soovitusterivist ma väga midagi ei arva, ei taha solvata kedagi. Aga ise ostaksid endale teise auto, kui keegi foorumis soovitaks seda teha?
Kui suuremate autode omanike kommentaare vaadata, siis näib, et probleem on olemas. Lihtsalt ninasse kargav targutamine ei ole siinkohal kuidagi abiks või edasiviiv.
Ei, ma ei vaheta oma autot foorumi soovituste peale, vaid siis kui vajadus tekib või miski häirima hakkab nagu sind hetkel parkimine häirib.
traur kirjutas:
Ma olen ühest teisest eestikeelsest suurest autofoorumist samasisulist teemat sirvinud viimastel päevadel, seal on vaidlus üsna tuline.
Ja ainult "vaba valiku" üle mitte poodi minna ei saa nagu väga rõõmustada. Kui väikseks peaks need ruudud parklas tõmbama, et SINU mugavustsoonis hakkaks midagi liikuma?
Minu mugavustsoonis? Ma ei ole selline inimene kellel auto on tagumiku külge kasvanud ja muudmoodi liikuda ei saa. Mina nt jalutan ja isegi käin trennis hea meelega. Kui mõned mugavustsoonis olijad sealt välja tuleks, siis oleks mõni pekilõust tänavapildis vähem ja inimene ise tervem. Ja ära loe siit nüüd jälle välja isiklikku solvangut, mina ei tunne sind ja ei tea palju sa kaalud aga lihtsalt selline üldine ääremärkus. Ja need ruudud on parklas siis liiga väiksed kui sinna auto enam ei mahu, mind nt ei häiri, et ma ei saa ust pärani lahti lükata, mahun ka poolenisti avatud uksest välja.
editIkirjavead