OldCars kirjutas:
Sai ka eile üks auto maha müüdud. Ostja helistas reedel ja pakkus oma hinna, millega ta oleks nõus järgi tulema. Kuna ise sõitsin samal ajal Hiiumaale, siis ütlesin, et helistaks pühapäeval uuesti. Kui olin koju jõudnud, helistasin talle ise, et võib järgi tulla. Mees natuke aega organiseeris transporti ja varsti oligi juba kohal. Käis tiiru ümber auto, vaatas salongi ja kapotialla. Isegi proovisõidule ei läinud, vaid kohe tuppa pabereid vormistama.

Ladus raha peopeale ja sõitis autoga minema.

See meenutas mulle, kuidas ma enda kassi müüsin ära

panin müüki mõistliku hinnaga (oli kehv aeg, 2 aastat tagasi), oli vist veebruari kuu. Helistas üks vend, küsis kas auto läheb sellise ilmaga käima, ültesin, et ikka. Leppisime kokku, et tuleb minu platsile, kus töötasin. Kell hakkas juba õhtu poole minema, mõtlesin, et vana ei tulegi, äkki kõne, et kuule ma kohe keeran su juurde tule välja. Tulin välja, vaatan, et parkis mingi L200 mitsu, tuli vana mees välja ja küsis kas käima läheb? ütlesin, et ikka, panin käima, ja pakusin vanale proovisõidu teha, vana ei hakkanud üldse sisse vaatama, isegi autot ei vaatanud, küsis, kas saan tema koduni ära viia seda autot, et ta ise kuskilt Kuusalust, et ta toob mind Tallinnasse tagasi. Olin nõus, viisin ära, ja kui jõudsin kohale vana võttis ümbriku välja ja andis kätte 45k eeki, nii nagu oli kuulutses, pole isegi ega autoga sõitnud, ega sisse vaatanud.
Tänaseks auto on selline
[img]http://s3.images.drive2.ru/car.journal.photos/x2/4400/000/000/02c/a9a/88cd1d3f74aaf26-large.jpg[/im]