Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 787 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 53  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: SR aastast aastasse.
PostitusPostitatud: 30.08.2011 00:36 
Kasutaja avatar

Ülemiste ja pudelite kohta nii palju, et eelmine nädal käis öösel platsil üks tädike, kes võis hommikul saadud raha eest jooki-sööki osta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 06:41 
Moderator
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
Kiisal ka ju hea pikk sirge :evil:
Aga seal ka selle tagasisõiduga jama :uhoh

Mõtled seda, mis Metsanurmest Kiisa poole jookseb?

Tee on seal hea. Kui ma nüüd mööda ei pane, siis sel ajal kui see veel päris valmis polnud, siis käidi ka seal SR rahvaga paugutamas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 13:14 

Dinks kirjutas:
k2rpman kirjutas:
Kiisal ka ju hea pikk sirge :evil:
Aga seal ka selle tagasisõiduga jama :uhoh

Mõtled seda, mis Metsanurmest Kiisa poole jookseb?

Tee on seal hea. Kui ma nüüd mööda ei pane, siis sel ajal kui see veel päris valmis polnud, siis käidi ka seal SR rahvaga paugutamas.

Jah, tulge tulge minu uksetaha.. mul hea lähedal käia siis :D
Seal kunagi paugutatud küll tõesti, ja tagant poolt saab ju kõnniteele ka ilusti ja rongikast saab jälle maha keerata, teepeale.
Ainult üks tänav vaja kinni parkida (kasemetsa tee, mis paremale läheb) ja why not..
aga küsimus, kas kellegil veel lällari jaamad ka alles on? Kunagi oli teinekord isegi kasu...üks läks "raja lõppu" ja andis märku kui sinised tulevad ja vastupidi..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2011 16:13 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Pilt
Autojutte räägitakse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 00:10 
Kasutaja avatar

Järjekordselt inimesed lagastasid.Ja seekord juba ülemiste parklas,terve parkla oli klaasikilde täis ja lihtsalt tuli tuimalt läbi sõita sealt,muud moodi ei saanud.Miks ma ei saa aru?Kohale võiks ainult need tulla kes tahavad sõita,mitte vaatama.Mis sa sela ikka vaata,sõita on huvitavam.Seal pimedas sa nkn ei näe nkn mis auto kelle oma on - bemmide puhul eriti.Ja no ma ei taha piibet hommikuti nähagi milline see on - prügila täielik.Tõesti tuleks selline kindel seltskond kokku ajada PM-i kaudu,kes tahavad ainult sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 00:17 
Kasutaja avatar

nõustuks eelkõnelejaga!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 01:15 
Kasutaja avatar

sheriff kirjutas:
nõustuks eelkõnelejaga!

Just, Piibel oli puruks pudeleid ja eriti häiris see, et kõik tegid tee nii kitsaks, et üks auto mahtus ainult normaalselt. Teinekord peaks üle varvaste sõitma vist. Kes pilte tegi, võiks lingi pm panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 01:42 

Ikka oled kohal? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 03:24 
Kasutaja avatar

praanik kirjutas:
sheriff kirjutas:
nõustuks eelkõnelejaga!

Just, Piibel oli puruks pudeleid ja eriti häiris see, et kõik tegid tee nii kitsaks, et üks auto mahtus ainult normaalselt. Teinekord peaks üle varvaste sõitma vist. Kes pilte tegi, võiks lingi pm panna.

Ma tegin mõned video klipid. Peale seda kui ma diisel g2 ära joonestasin , rohkem ei teinud.
Mõngi fööniga aparatuur pani rahva pead vangutama. :) Pilte kes tegid (Sähvisid koguaeg seal ) võivad ja lingi panna.

Ning kus juures, piibe maanteel käis suurem andmine , kui seal lennuvälja taskus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 03:36 
Moderator
Kasutaja avatar

minu esimene auto 2001 haapsalu , kuna autol jõudu piisavalt polnd oli vaja abiväge, aga sai rehvi suitsema, sai :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 09:32 
Kasutaja avatar

praanik kirjutas:
sheriff kirjutas:
nõustuks eelkõnelejaga!

See ongi kõige hullem et nii kitsas tunnel tehakse.Seal ei saa ju vajutada,auto võib kiskuma hakkata ja iniemstesse minna.esiveoline või siis tagaveoline,mõlemaga võib juhtuda kui autol korralik jõud.Rahvas ei mõtle oma ohutusele.Paar nädalat tagasi oli täitsa okei isegi,rahvas hoidis suht tee äärde ja üsna mugav oli nii sõita.Politsei ei tulnud?Nad ülemiste parkla juures juba tiirutasid ringi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 09:57 
Kasutaja avatar

Kahvel kirjutas:
Kohale võiks ainult need tulla kes tahavad sõita,mitte vaatama.Mis sa sela ikka vaata,sõita on huvitavam.

Pärast eilset showd, kus osa maalt tulnud noori ei saanud aru kuhu nad sattunud on (asfalt...jaa, päris asfalt) ja hakkasid oma vana Audi 100-ga mööda metsa äärt kiirendama, otsustasime mööda asfalti sõitmise ürituse ühel teisel päeval korraldada. Las neljapäev jääb show-offiks. PM!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 10:02 
Site Admin
Kasutaja avatar

Marti kirjutas:
minu esimene auto 2001 haapsalu , kuna autol jõudu piisavalt polnd oli vaja abiväge, aga sai rehvi suitsema, sai :D

Palju palju varasemast ajast on üks video Kristiine parkimismajast, kus Miku Audi 90 quattrot niimoodi kinni hoiti, et 4 ratast suitsema saada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 10:22 

Selle inimeste rajale ronimisega mäletan, kuidas kunagi esivedune mul hakkas kiskuma, tarkpead olid poole persega juba teepeal, ma küll ei tea kas see tegelane siit foorumist või mitte, aga ühel sellil läks küll kole napilt, kui käiguvahetusega nina temapoole viskas.
Mitte, et ma ise oleks roolis seda nautinud, keeras mu hea stardi ka peeti oma teele ronimisega.
Korra tuli gaas lahti tõmmata ja sinna kogu sõit läks :kill
Nn. korraldajal on ka väga raske neid masse seal rajaääres koguaeg korrale kutsuda, mõistmatuks jääb lihtsalt, kui korra öeldakse, siis 5min ja jälle kõigil meelest läinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 10:50 
Kasutaja avatar

Kahvel kirjutas:
Järjekordselt inimesed lagastasid.Ja seekord juba ülemiste parklas,terve parkla oli klaasikilde täis ja lihtsalt tuli tuimalt läbi sõita sealt,muud moodi ei saanud.Miks ma ei saa aru?Kohale võiks ainult need tulla kes tahavad sõita,mitte vaatama.Mis sa sela ikka vaata,sõita on huvitavam.Seal pimedas sa nkn ei näe nkn mis auto kelle oma on - bemmide puhul eriti.Ja no ma ei taha piibet hommikuti nähagi milline see on - prügila täielik.Tõesti tuleks selline kindel seltskond kokku ajada PM-i kaudu,kes tahavad ainult sõita.

mul oli eile häbi olla ühe seltskonnaga ülemiste parklas,pooli ma muidugi vaevu tundsi,viskasid taarat kuhu juhtus jne,ütlesin paar kurjemat sõna ja sellepeale tuli paar vihast pilku :kill pole raske oma sitt autosse loopida(mõne venna auto on nagunii paras prügikast) ja hiljem prükkarisse visata,mul on tavaliselt mäki kotid prügikottideks :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 787 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 53  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis