TMF kirjutas:
Lugesin üle pika aja sr foorumisse sattudes selle teema viimased paarkümmend lk. läbi. Ja mulle jäi sitaks arusaamatuks,kes krt selliseid poegib,kes siin õigustavad rekkajuhte!? Ma sõidan tööasjus pea igapäevaselt Eesti linnade vahel ja 120 km/h sõitev rekka pole mitte haruldane nähtus. Laupäeva õhtul Tartust Otepääle sõites oleksin ühe debiilikust veokavärdjaga laubaka pannud,kuna mnn otsustas ees olevast kolonnist kitsal otepää teel mööduda. Ca 100 km/h surusin pool autot teepervele ja siis oli ka mõni cm kindlast matsust puudu. Nädal varem üks ajudoonor oma rekaga tekitas samuti 3nda rea,märkamata et mina vastu sõitsin. Jällegi põige teepervele päästis halvimast. Tln-Tartu trass on üldse omaette teema. Sõidad rahulikult 100-110km/h ja pidevalt on mingi rekkam.nn mööda pressimas. Tundub aga,et kes siin vannuvad jumalakeeli miskitest kiiruspiirikutest ja muust,tegelevad ka ise kohati sama tööga.1sõnaga,selle jutu et veokajuhid üle 90 ei sõida ja on muidu ka igati viksid vuntsid,võiksid need vennad endile kollektiivselt sisse istuda. Tehke saunakas või midagi,kutsuge vanaema ka punti ja pajatage talle oma luulet,muinasjutte ja regivärsse rekkavärdjate silmipimestavast korralikkusest ja aususest...suve algusest saati on autos ka kaamera,nii et saan ka oma sõnu vajadusel ka laivis toetada...is oli ka mõni cm kindlast matsust puudu. Nädal varem üks ajudoonor oma rekaga tekitas samuti 3nda rea,märkamata et mina vastu sõitsin. Jällegi põige teepervele päästis halvimast. Tln-Tartu trass on üldse omaette teema. Sõidad rahulikult 100-110km/h ja pidevalt on mingi rekkam.nn mööda pressimas. Tundub aga,et kes siin vannuvad jumalakeeli miskitest kiiruspiirikutest ja muust,tegelevad ka ise kohati sama tööga.1sõnaga,selle jutu et veokajuhid üle 90 ei sõida ja on muidu ka igati viksid vuntsid,võiksid need vennad endile kollektiivselt sisse istuda. Tehke saunakas või midagi,kutsuge vanaema ka punti ja pajatage talle oma luulet,muinasjutte ja regivärsse rekkavärdjate silmipimestavast korralikkusest ja aususest...suve algusest saati on autos ka kaamera,nii et saan ka oma sõnu vajadusel ka laivis toetada...
Jube elu sul küll. Sõidan mina ka kohati jah veokaga, nii 100-300 km päevas. Ja sõidukaga ka 100-300km päevas. Ja mu veokas EI LÄHE üle 90, ka allamäge. Ja ei ole minust vist ükski rekka maanteel mööda sõitnud. Minu sõidukast veel vähem. Jah, magnetväljas sõidetakse, eriti kui autol on Poola number, kuid nemadki hoiavad kiiruse 90 peal. Poolakaid meie milku lihtsalt karistatud ei saa, sest eestlased sealt trahve sisse ei nõua - Poola on poolametlikult öelnud, et kui ei meeldi, hakkate ise üle Skandinaavia sõitma. Eestlased magnetit kasutada väga ei julge. Vahest kasutatakse öösel võõrast kaarti (kellegi oma, kes ise suurega eriti ei sõida). Aga 120kmh sõitvat rekkat mina elus näinud ei ole.