Oma neiu sai see aasta load kätte ja hirmsasti tahab sõita kogu aeg. Alguses sõitis lihtsalt mööda teed adumata enda ümber toimuvat kuid paari päevaga sai tal minu vingumisest villand ning nüüd enam aukudest (nii palju) läbi ei sõida. Tean väga hästi kust selline pohhuistlik käitumine tuli - emalt, täpselt sama moodi sõidab mööda teed, justkui klapid ees. Õpib täitsa usinalt, kui alguses ei teadnud kust kojamehed tööle lähevad või "kust see puhur klaasipeale käib?" siis nüüd on nagu olukord (ma loodan!

) paranemas. Teinekord aga küsib selliseid küsimusi, mis endalgi juhtme kokku võtavad... Meeletult olen hädas sellega, et kui ta autos sööb siis on üsna tihti tema ümber salat-friikad-kaste jne jne. Sellest, et ma ta autot olen pannud koristama ei paista nagu abi olevat... Tuleb lihtsalt see söömiskultuur ära kaotada.

Kuigi, ise olen roolis järjest enam. Tunne on kohe julgem kui ise sõidan.
Selle viimase teemaarenduse peale ütleks, et "...kui huvi on." Kui inimene soovib vabatahtlikult oma vara lõhkuda siis palun väga. Kodus käib ka ju korstnapühkija kes korstent puhastab. Sa ei jää ju ootama kuniks nõgi sees põlema läheb ja palju suurema kahju tekitab. Tegemist on küll mõttevälgatusega, kuid paralleeli saab siit tõmmata küll...