Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 01:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 09.10.2011 18:44 

MDB kirjutas:
Põhimõtteliselt õige jutt. Müüki pannakse enamast ikkagi autod mis vajavad remonti või vajavad üsna varsti.
Avariivabu 20 aastat vanu autosi on küll ja küll. Seda nüüd väita, et enamus on avariilised on natukene liig. Ärme nüüd liigitame väikest plekimõlkimist avarii alla. Samamoodi võiks kõik parklas saadud mõlgid avariilise auto alla panna!

Heas korras autosi enamasti ei olegi müügis, sest sellel ei oleks mõtet.

Hinnavahemik! Kunagi üks tuttav ütles kuldsed sõnad, "sa võid osta auto 30tuh eest ja võid sama mudeli, sama aasta osta ka 100tuh eest aga 30 tuh kulutad ikka kohe remondile, et omada "väga heas korras" autot"

Kas see pole siis variant, et inimene lihtsalt tüdib oma autost ära. Ma ei ole mitte ühtegi oma autot sellepärast müüki pannud, et remonti vajab. Pigem vastupidi - üritan ikka enne müüki viimased nipet näpet asjad ära teha, et ostjatel midagi õelda poleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2011 18:50 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
MDB kirjutas:
Põhimõtteliselt õige jutt. Müüki pannakse enamast ikkagi autod mis vajavad remonti või vajavad üsna varsti.
Avariivabu 20 aastat vanu autosi on küll ja küll. Seda nüüd väita, et enamus on avariilised on natukene liig. Ärme nüüd liigitame väikest plekimõlkimist avarii alla. Samamoodi võiks kõik parklas saadud mõlgid avariilise auto alla panna!

Heas korras autosi enamasti ei olegi müügis, sest sellel ei oleks mõtet.

Hinnavahemik! Kunagi üks tuttav ütles kuldsed sõnad, "sa võid osta auto 30tuh eest ja võid sama mudeli, sama aasta osta ka 100tuh eest aga 30 tuh kulutad ikka kohe remondile, et omada "väga heas korras" autot"

Kas see pole siis variant, et inimene lihtsalt tüdib oma autost ära. Ma ei ole mitte ühtegi oma autot sellepärast müüki pannud, et remonti vajab. Pigem vastupidi - üritan ikka enne müüki viimased nipet näpet asjad ära teha, et ostjatel midagi õelda poleks.

+1. varem sai ka müüdud autosi, mis tahtsid pisinokitsemist ntx palju jms, täiesti väiksed vead mis sõitu ei sega jms, kuid olles näinud inimesi, kes tulevad odava rahaeest uut autot otsima, siis viimaselajal panen need mõned eurod ise juurde, teen väiksed pisivead ära ja ei ole kellegil vähemalt midagi ütlemist nende asjade kohta. omal lihtsalt kõvasti kergem müüa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2011 20:35 
Kasutaja avatar

Alati on võimalik koemata osta väga heas säilivuses auto, millega on pikalt muretut sõitu. Küll aga tunneb ära ka need millest peab ringiga mööa käima sest kaugeltki on näha et omanik on asja suvaliselt ruunanud.

Mul käivad ka igasugused, alatihti tahavad jah et 10-20 a vanune auto oleks nagu uus.
Pole viga, küll leiavad kunagist, ainult et eks nende endi aeg kulub ja kulud ka juurde.
Samas on kodanike kes teavad mida ostavad, tuleb vaatab, auto on ala 500 eur või 800 eur, inimene küsib vaid küsimuse et kas ma ülevaatuse lõpuni ka sõita saan? Kui julen arvata et saab siis vaatab edasi.
Osad saavad aru et selle 500 eest ei saa muinasjuttu osta. Teine osa aga on need hullemad targutajad ja seletajad, otsivad ulmet, kuid reaalsuses on see 500gi kümnelt sõbralt kokku laenatud.

Ostsin eelmine suvi Citroen XM ühelt tuttava tuttavalt, hind oli olematu, autot oli vägagi hoitud, karbid olid läbi ja need vahetasin ära ja nipu näpu ja muretuid kilomeetreid olen siiani mõõtnud mõnuga. Parim ost EVER selle väikse raha eest. Kulud siiani vaid 2 esimest pidurivoolikut, piduriklotsid,1 rooliots.

Pakkusin siin rahvale müüa moraalselt vananenud omega A d millel on korralik kere ja pole hooratud tatikate käes. Hind oli selline kallimapoolsem, odavamalt saaks ka uuemaid, enamus kirju tuli postkasti ala pakun 300 ja täna. Sry korralikku autot võin ka rahus kauem müüa, vb on vaja talvel hoopis omale mingiks asendusautoks jätta. Või tuleb kihk jäärajale lõhkuma minna.

Tegelt siiski liigub väga korralikke isendeid mis vanuses ala 15-25 a , kuid hea silm suudab selle ka juba piltidelt tuvastada ja teha oma otsused.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 19:32 
Kasutaja avatar

Tere.

Müün e39 soodushinnaga 2800 euri.

Mingi tsioss saatis mulle maili pakun 2000 euri :kill :D

Vastasih viisakalt

Tervist.

Milleks teha selline pakkumine?
Ütle mulle hea põhjus miks ma pean andma ilma autot näitmatta maili teel juba 800 euri alla?
Pisut koomiline kas pole?
Kosu natuke ja siis tee uus pakkumine:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 19:47 
Kasutaja avatar

Täiesti tavaline, säästa oma aega ja ignoreeri lihtsalt selliseid kirju :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 19:56 
Moderator
Kasutaja avatar

Eile sain tel. kõne, kus üks vene noorhärra soovis autot vaatama tulla..
Leppisime aja ja koha kokku ja nii me kokku saime.. Tuli 3 tüüpi, käisid tiiru ümber auto.. Vaatasid uksest sisse.. Küsisid masina seisukorra üle ja ütlesid, et homme tuleb raha ja ostavad ära..
Ma ütlesin, et ok ja nii me teed lahku läksid..
Kas kõne tuli? Loomulikult ei :D Ega ma ei oodanudki, midagi, aga omamoodi huvitavad inimesed on sellised :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 20:03 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Täiesti tavaline, säästa oma aega ja ignoreeri lihtsalt selliseid kirju :)

No sellised pakkumisi tuleb koguaeg aga mitte kohe nii hullult alla.
Pakutakse ni 2400 jne.
Aga nimelt ootan seda idiootset põhjust nüüd
On ka situatsioone old kui pakutakse mingi summa, olen öeld et davai sobib aga nagu arvata võib on peale seda vaikus.
Ei tea kas pakub mingit pinget sellised pakkumised, et saab mingi sõimava idiootse vastuse või milles asi .
Eks igaüks rahuldav end omamoodi. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 20:14 
Kasutaja avatar

Mul on tunne et sellised pakkumised tulevad täiesti valimata: Et need tegelased saadavad sellised kirjad umbes poolele A24-le, igalt autolt 30% alla ja pärast vaatavad mis sõelale jääb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 22:31 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Mul on tunne et sellised pakkumised tulevad täiesti valimata: Et need tegelased saadavad sellised kirjad umbes poolele A24-le, igalt autolt 30% alla ja pärast vaatavad mis sõelale jääb.

Sain vastuse :D
COPY PASTE

motle ise ! 2000eu hea raha , ja ma kohe votan ara.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 22:34 

Ära seda võimalust küll käest lase!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 22:43 
Kasutaja avatar

ma ka müüsin alfa 166 3.0 2300 eur, tuli pakkumine, et 1700 ja ostab kohe ära, ei hakka vaatama isegi, ütlesin, et nõks vähe, pakkus 1850 eur, ütlesin ok, pakkumine kehtib täna, siis hakkas pihta, aga mis seisukorras on, palju küütust võtab, ja üldse tal palju sellised variante hetkel. et valib, võin julgelt väita, et turul sellisega varustusega oli ainult minu 166ne... aga eks ta jobu, müüsin auto järgmine päev täishinnaga teisele inimesele.

et ma olen kindel, et see kloun, kes callile pakkus 2000 poleks ostja

Viimati muutis Scorpio Ghia, 28.10.2011 00:37, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 22:52 
Kasutaja avatar

cali paku välja, et mõtlesid ikkagi järgi ja tulgu vaatama. Vaata mis kloun on. Kaamera võiks näiteks autos filmida :)

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 22:58 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
cali paku välja, et mõtlesid ikkagi järgi ja tulgu vaatama. Vaata mis kloun on. Kaamera võiks näiteks autos filmida :)

Homme lähen ISE narva ühele igorile näitama aga kui diil ära jääb siis dellu plaan on genjaalne aga kui isegi tahab osta mis ma siis ütlen talle::D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 23:04 

Kui mina tds-i veel müüsin, siis panin meelega hinna 1500-le ja lootsin saada 1000 euri :D .
Ei möödunud kaua kui tuli postkasti kiri: 1000 eur ja ostan kohe ära. Minugipoolest. Siis tuli vastuseks kiri, et 900 ja tuleb kolmapäeval järgi. Kirjutasin vastu, et ei mängi välja ja 1000 pakkusid, 1000-ga saad ning kolmapäeval ei sobi. Järgmisel päeval tuli kõne ja mees seletas, et 900 ja tuleb ostab kolmapäeval ära. Ütlesin, et mingi teine päev 1000 euroga sobib. Mees siis seletas et talle ikka ükski teine päev peale kolmapäeva ei sobi ja oli rahulolematu. Seletasin talle siis rahus uuesti sama jutu maha. :kill

Teist juttu, kuid mis sobib teemaga kokku: ma ei saa üldse aru nendest, kes tingimise peale kisama, halama ja nutma kukuvad... inimene pakub teile enda hinna ja saab ju rahus öelda, et ei sobi. Mõnele teisele näiteks sobib variant kui pakkuda oma hind ning kiiresti järgi tulla. Kui närvikava kohutavalt nõrk või ei taha aega raisata auto müügile, siis on olemas sellised kohad, kuhu saad enda auto ära anda ning nemad müüvad selle sinu eest, sinu aega ja närve kulutamata... (pakun ise ka aeg-ajalt huvitavaid hindu masinatele, kuid üldjuhul ikka pakutud hinna eest vaatama, ostma ka läinud.)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 23:10 
Kasutaja avatar

cali kirjutas:
dellu kirjutas:

Homme lähen ISE narva ühele igorile näitama aga kui diil ära jääb siis dellu plaan on genjaalne aga kui isegi tahab osta mis ma siis ütlen talle::D

Mõtled vahepeal ringi, et hakkas ikkagi endale meeldima ja ei müü ka :). Ütled et dokumendid jäid maha või mida iganes :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis