Mulle pakkus nalja küll natukene.
Kõigepealt lugeda see jutt läbi
Tsiteeri:
igastahes, olen sr.org foorumist, ja pidin lihtsalt siia registeerima, ja kirjutama, olen näinud revo kaklemas, "nooruse" ees, esimene kui ma ei eksi oli mingi kolmekümnendates tüübiga (ise vaatasin autost pealt) pmst revo peksis mingi 120KG'se venna lihtsalt nii ära et tal pärast oli nägu ka verine, ja teine mis ma tähele panin oli see kui üks lendas ta sõbrale kallale, ja revo läks lihtsalt sinna ja tagus tallaga näkku, ütlen seda ka teile veel et kui keegi tahab võrru tulla siis ärge tulge mõne inimesega, sest võrus hoiavad kõik kokku, ja kui võsapetsi kutsute siis ma usun et ta saadetakse pikalt putsi koos oma pandega, ja need lapsed - netiherod kes kirjutavad metsa viimisest ja läbi nüpeldamisest siis jätke see jutt, minge üritage endal ennem kõvaks saada ja süütus kaotada.
ma olen erapooletu kuid niipalju kui mina aru sain revost, kui küsisin ta käest, siis ei müünud tema sinule seda virtuaalset raha. vaid keegi teine lasi sul talle selle raha swedbanki kanda, ja revo on juba tollele tüübile raha maksnud ( mingi mängu raha, ei tea täpselt mis mäng)
Edu, StreetRacer.
Ja siis vaadata seda pilti Revost