Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 02:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 18.12.2011 17:59 

Otsisime sõbrale autot, leppisime aja kokku ning vene prouat autoga seal polnud, kõnedele ei vastanud. Selge, võtsime järgmise. Ca 2-3h hiljem tuli kolmandalt numbrilt sõnum, et auto müüdud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2011 01:11 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:
sai siin kuu aega tagasi naise vennanaisele autot valima hakatud. Peres üks universaal juba olemas, taheti teist ka, aga hind pani asjad paika. Soov oli saada diisel+automaat+universaal. No teadagi, et VAG grupp see vaid olla saakski. 97 ja edasi Passatid olid päris ahvatlevad. Üks mustvee kandi mees pakkus oma räime A4, millel sild vajus laiali ja puudus ÜV, aga tahtis kangesti 2200 saada, et siis annab pastlad suverehvid kõveratel valukatel kaasa. nou tänks. Paar päeva hiljem leidsime tallinnast punase passati hea hinnaga. Päeval helistasime - segast keelt rääkiv naishääl ütles, et "auto on alljes ja tjulgje vjaatama". Leppisime kokku, et õhtul kell 6 jõuame tallinnasse, enne ei saa, et kui on tõesti nagu kuulutus, võtame kohe ära ka. Jõuame siis õhtul tallinnasse, helistasime uuesti, et teeremont, et kustkaudu me peaksime tulema, et Passatit tulla vaatama, vastab telefonil meeshääl ja "mjis tje ajate, auto on juba pjäeval mjüüdud"...nojamh. Äitäh meidki siis teavitamast. Tulime tagasi koju, pool 9 õhtul lappasime veel auto24, valisime uued kandidaadid. ja kuna üks neist asus samas linnas, läksime kaema, leppisime juba järgmiseks päevaks ÜV punktis kohtumise kokku ja nii see auto omanikku vahetas.

Tundub et sõber tõi (mitte endale) selle räime a4 mustveest ära , jutt klapib küll selle kohapealt. Nüüd juba sõidetav pill. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2011 22:13 

DevilDeVille kirjutas:
hehee, müün mingite veidrate asjaolude kokkusattumise tõttu ühte diiselpassatit, selle randiga variandi feisslihvti. kuulutus on detailne. ka igasuguste idiootsuste elimineerimise osas. sellest hoolimata leidub olevusi, kes oskavad ikka uskumatuid pärle väljutada. üks näide - sõiduki asukohaks on märgitud Tallinn, seepeale laekub küsimus, et see linn on suur ja lai ja et kus masin täpsemalt asub :uhoh teadupärast on ju tallinn mingi 170 kilomeetrit läbimõõdus :D

Minu jaoks kes ma kesk eestist olen on ka Tallinn suur ja lai. Ja kui ma peaksin tulema bussi või rongiga linna, siis peaksin leidma ju transpordi sinu juurde. Ehk siis trolli/trammi/bussi ja kui elad kuskil viimsi vms. taga metsas kuhu buss ei vii, siis tähendab see, et võibolla pean 5 km veel jala kõmpima. Kõigil ei ole võimalust sõbraga koos ja tema autoga tulla. Ja sina ei hakka ju kah teise Tallinna otsa autot näitama tulema, alati ei ole selleks ka võimalust ja tahtmist - kes teab milline see ostja on. Katsuks ka sellest nagu aru saada.

Mina ka kui midagi Tallinna ostma lähen siis uurin aadressi järgi. Selle järgi saan paika panna marsuudi kustkaudu lähen, kuna linn on minu jaoks ikkagi võõras kui igapäev ei sõida seal. Niisamuti pean loomulikuks seda et minu mure on see kuidas ma õige auto üles leian kui ma seda ostma lähen. Mina helistan, mina sõidan ja mina maksan. Su auto ei ole ainuke auto Tallinnas. Kohta on ka vaja ka teada nagu.

Kui tulen su autot vaatama ja jõuan linnasildist mööda, siis ma ei helista sulle ja ei ütle ju et kuule jõudsin Tallinna ja miks ma su autot siin ei näe... Igaüks ei tea kuidas jõuda Koplisse või Lasnamäele, või Mustamäele mingist teisest kohast. Sinu jaoks on jah Tallinn kodu. Proovi kah näiteks leida Berliinist ülesse auto mille asukohaks öeldakse et Berliini linn.

Ja maili kaudu ostjatest/küsijatest - olen ka üks neist, kes maili teel kõik järgi uurivad. Miks???? Aga sellepärast et siis on pärast endale lihtsam. Saab kõik läbi mõelda et mida küsida ja pärast saadud vastuste juures siis mõelda ja vaagida...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2011 14:20 
Kasutaja avatar

Selles mõttes küll jah, et ega kõik autod kuskil platsil ei vedele. Kui inimene seda jooksvalt kasutab, siis võib see eri aegadel olla üle Tallinna kus iganes. Seda enam kui inimesel on ringiliikuv töö. Kui ikka konkreetne ostusoov, eks siis on müüja nõus näitama ka tulema. Kui aga tulen Tallinna a la 10 autot vaatama, siis ei viitsiks küll ise kuskile sõita.
Meili teel suhtlemises pole ju samas midagi halba, jääb märk maha, et mida müüja on lubanud või mida mitte. Ja kui konktreetne aeg välja pakkuda on ju täitsa võimalik ka e-maili teel kõik paika saada. Motikat ostes vist ei helistanud kordagi müüjale, isegi koha leppisime meili teel kokku (kuskil Võrtsu ääres oli). See oli isegi parem, sest müüja pani kirja, et "selle poe juures keera vasakule, sõida 1km, siis keera paremale". Kui sulle see ette vuristatakse, siis läheb niikuinii midagi meelest.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2011 17:51 

Ma arvan samuti, et emaili teel suhtlemises pole midagi halba. Viimati ise autot ostsin, siis suhtlesin mitme erineva müüjaga, mille tõttu oli parem ülevaade pakutavatest autodest ning sain erinevaid pakkumisi paremini omavahel võrrelda. Nagu ka varasemalt mainitud, siis kirja kirjutades on võimalus põhjalikumalt mõelda asjakohaseid küsimusi müüjale.

Muidugi on olnud negatiivseid kogemusi autode müügil, kui tulevad vahetuse pakkumised stiilis "pakkuda ford sierra". Usun, et kui kirjutada põhjalik ning asjakohane kiri, siis on emaili teel suhtlemine päris hea variant. Muidugi kui pakutav auto on minuga samas linnas, siis kõne müüjale ning auto üle vaadata. Lihtsalt teise Eesti otsa enne korralikumat eeltööd ei sooviks sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2011 18:06 
Kasutaja avatar

Ma pole vahest pannudki kuulutusse emaili, kuna igasugused hälvikud saadavad idiootseid kirju, mingid vennad kirjutavad meili teel, et kas auto on alles, ja nii iga päev, ei vastagi enam meilidele, kui just midagi asjalikku pole küsitud.
Tilka näpitakse meili teel, kui ma autot ostan, siis mul on tavaliselt kohe vaja, ja ei vaevugi mingeid meile saatma, ainult telefoni teel kõik. Muidugi inimesi erinevaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2011 15:54 
Kasutaja avatar

kas näha ka saab tallinnas. helista

raivo
5544905
raivich2011@hotmail.com

No aina hullemaks läheb, vendadel pole kõneaegagi, et ise helistada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2011 17:35 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Ma pole vahest pannudki kuulutusse emaili, kuna igasugused hälvikud saadavad idiootseid kirju, mingid vennad kirjutavad meili teel, et kas auto on alles, ja nii iga päev, ei vastagi enam meilidele, kui just midagi asjalikku pole küsitud.
Tilka näpitakse meili teel, kui ma autot ostan, siis mul on tavaliselt kohe vaja, ja ei vaevugi mingeid meile saatma, ainult telefoni teel kõik. Muidugi inimesi erinevaid.

Need ja väga haiged vennikesed, kes saadavad kirja, kas auto alles veel? ja see jääb viimaseks kirjaks ka :D omalgi pidevalt satuvad sellised :D aga on ka tegelt asjalikke meili saatjaid, ise saadan ka vahel kirju, kuid kui on mul kiirelt autot vaja või mõni vägahea pakkumine on, siis muidugi helistan, aga mõne kohta kyll vahel uurib täpsemalt meili teel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2011 17:36 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
kas näha ka saab tallinnas. helista

raivo
5544905
raivich2011@hotmail.com

No aina hullemaks läheb, vendadel pole kõneaegagi, et ise helistada :D

Võibolla nad ei julge :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2012 21:54 

cars112 kirjutas:
kj kirjutas:

Need ja väga haiged vennikesed, kes saadavad kirja, kas auto alles veel? ja see jääb viimaseks kirjaks ka :D omalgi pidevalt satuvad sellised :D aga on ka tegelt asjalikke meili saatjaid, ise saadan ka vahel kirju, kuid kui on mul kiirelt autot vaja või mõni vägahea pakkumine on, siis muidugi helistan, aga mõne kohta kyll vahel uurib täpsemalt meili teel.

Kas see on ainuke lause mis mailile pandud? Sellisel juhul on äärmiselt haige küll. Samas pikemat kirja aga alustadki ju sellise lausega. Ma ei tea ju kas mulle huvi pakkuv masin on veel alles või on juba müüdud. Samas aga on ju reaalne ka see, et küsid ikka mõne küsimuse rohkem müüja käest. Kasvõi paar rida, et mingitki infot saada. Endale viimati ostetud sõiduki müügikuulutusele vastasin nii:

Tere

Kas sõiduk veel alles? Ja kuidas on tema kere seisukord. Kas muu tehnika osa toimib? mõtlen siis mootor ja muud tuled/viled. Ja kas temaga sealt ära sõita kannataks või ei sõida ta üldse?
Ja kas dokumendid on korras. Mõtlen just registreerimise suhtes

3 - 4 maili ja läksin järgi ja tõin ära... Ei olnud just kõige paremini formuleeritud esimene mail, aga samas olin potensiaalne ja hiljem ka kindel ostja...

Never say never

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2012 22:03 
Kasutaja avatar

Ainuke lause jah, tänagi sain sellise. Ma ei vastagi ühelegi neist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2012 22:44 
Kasutaja avatar

Ma olen omanud ja müünud päris mitu autot elu jooksul. Kahe käe sõrmedel kokku ei loe. Küll aga ei meenu, et oleks ostjat olnud maili teel suhtlejatest.
Ostnud olen autosi ainult kontakti võttes telefoni teel. See annab ka müüale mingi enesekindluse, et tegemist pole inimesega, kes pärast Kiirete ja vihaste vaatamist on auto24 lahti võtnud ja onaneerib oma fantaasiamaailmas. Isegi piiri tagant autot tuues olen helistanud. Kui keelt ei mõista, olen palununud mõnel tuttaval helistada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2012 14:24 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
(ei saa vapsee aru sellistest)

Vaata... meili teel tilkureid on poole lihtsam ignoreerida, kui telefoni teel kiimlejaid. Kui kunagi oma sirelit müüsin, ning vähe teistsugusema kuulutuse tegin ( http://www.elu24.ee/122670/kuulutus-aut ... t-lantida/ ), siis võtsin lõpuks ise numbri kuulutusest maha, sest need "oink- oink" kõned hakkasid juba tõsiselt ära kopatama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2012 14:30 

Omal oli kogemus kui telefonile tuli sõnum, et kas olen nõus tsiklit vahetama auto vastu. Sõnumisse suurelt ära märgitud, et kindlasti vastata sõnumiga. Mõtlesin tükk aega, et miks inimene ei helista ja kas üldse viitsin selle naljaga kaasa minna... Nojah, mis seal ikka. Vahetasime mõned sõnumid ning kui inimesega lõpuks kokku sain tuli välja, et tegemist oli sõjaväelasega, kes kükitas kaevikus ja ei saanud rääkida. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 14:09 
Kasutaja avatar

Enamus minu auto ostmised on alguse saanud ikka meili teel suheldes. Soomest ei hakka ju autosid uurima , 0.6 euri minut.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis