Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 07:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 367  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõh
PostitusPostitatud: 06.01.2012 15:58 
Kasutaja avatar

Seda, kus parasjagu lund sajab, võib vaadata siit:
http://www.mnt.ee/tkaart.php

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2012 16:04 
Moderator
Kasutaja avatar

Äkki lõhuks teooria ja kaklemise vahelduseks mõne auto kah?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2012 16:10 

krss kirjutas:
h20m kirjutas:
miks krss kommenteerib, aga siis kui konkreetselt midagi küsida, siis on ähmi täis ja ei tule mitte midagi siia ekraanile. Et kui siin noori kutte on soovi nii väga paika panna oma elukogemusega... siis peaks nagu oskama ja midagi teoreetilist siia ekraanile manada, mitte ainult kõrvalistmel õpetada, kus sidur, pidur ja gaas asetsevad.
Teooriat on täis terve interneedus, millel pole ilma praktikata mitte mingisugust väärtust. Ma lihtsalt ei kavatse minna libedale teele, et hakata korrutama selliseid algtõdesid, mida ka päris suur osa SR kasutajatest teab, et siis keegi hakkaks mu sõnu kontekstist välja rebima, kuna just tema A8 tahab teistsugust käsitsemist kui teise kasutaja Alto jne ja siis mina hakaku tõestama, miks üks esiveoline käitub ühte ja teine teist moodi.

Ok, võtan oma sõnad tagasi. Ärge mingil juhul harjutage nende juhiste järgi toigaste vahel, mis ma enne pikemas postituses andsin, sest see kõik on mahavisatud aeg ja kütus. Sõitke lihtsalt parklates ringiratast ja rebige kässarit. Aga ärge pärast tehke suuri silmi ega muutuge kadedaks, kui mõned suudavad sõita ka päris karmi sõidustiiliga aastakümneid kordagi rattaga äärekivide vastu libisemata ja autosid muul viisil lõhkumata.

Tubli krss. Täpselt selle lauseni, mis sul alla joonitud on tahtsingi ma jõuda. Said ise ka nüüd aru, et pole mõtet siin oma klaviatuuri kulutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2012 20:25 

h20m kirjutas:
krss kirjutas:
h20m kirjutas:
miks krss kommenteerib, aga siis kui konkreetselt midagi küsida, siis on ähmi täis ja ei tule mitte midagi siia ekraanile. Et kui siin noori kutte on soovi nii väga paika panna oma elukogemusega... siis peaks nagu oskama ja midagi teoreetilist siia ekraanile manada, mitte ainult kõrvalistmel õpetada, kus sidur, pidur ja gaas asetsevad.
Teooriat on täis terve interneedus, millel pole ilma praktikata mitte mingisugust väärtust. Ma lihtsalt ei kavatse minna libedale teele, et hakata korrutama selliseid algtõdesid, mida ka päris suur osa SR kasutajatest teab, et siis keegi hakkaks mu sõnu kontekstist välja rebima, kuna just tema A8 tahab teistsugust käsitsemist kui teise kasutaja Alto jne ja siis mina hakaku tõestama, miks üks esiveoline käitub ühte ja teine teist moodi.

Ok, võtan oma sõnad tagasi. Ärge mingil juhul harjutage nende juhiste järgi toigaste vahel, mis ma enne pikemas postituses andsin, sest see kõik on mahavisatud aeg ja kütus. Sõitke lihtsalt parklates ringiratast ja rebige kässarit. Aga ärge pärast tehke suuri silmi ega muutuge kadedaks, kui mõned suudavad sõita ka päris karmi sõidustiiliga aastakümneid kordagi rattaga äärekivide vastu libisemata ja autosid muul viisil lõhkumata.

Tubli krss. Täpselt selle lauseni, mis sul alla joonitud on tahtsingi ma jõuda. Said ise ka nüüd aru, et pole mõtet siin oma klaviatuuri kulutada.

panid ära, nüüd oled kindlasti rahul.mis see krss õige mõtleb, tulles siia midagi seletama

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2012 21:49 
Kasutaja avatar

Nüüd järgmised 5 päeva peaks loodetavasti koguaeg - kraadid olema ja sadama ka tallinnas ja lähistel :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2012 21:54 

pajung, mida sa nüüd saavutada tahtsid selle lausega?
Mingit tunnustust saada, et julgesid klaviatuuri kulutada ja ka sõna sekka öelda?
Püüa maha rahuneda ja kui teemasse midagi öelda on, siis tee uus postitus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2012 21:57 

Mul kõrvalistuja pani käed silmade ette kui ma lambist oma vectra libeda tee peal täielikult risti lasin, kartuses, et nüüd on minek. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2012 22:35 
Kasutaja avatar

h20m kirjutas:
Mingit tunnustust saada, et julgesid klaviatuuri kulutada ja ka sõna sekka öelda?

Ja mida sina siin oma klaviatuuri kulutamise ja söna sekka ütlemisega saavutada tahtsid?
Kas sinu mitmel lehel olevad postitused lähevad siis kuidagi teemasse?
Lase külksi vöi istu see "klaviatuur" omale sisse!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2012 22:56 

Keegi hea mode võiks osad postid tõesti ära tappa, lumest pole siin lõpupoole haisugi enam, rääkimatta autode lõhkumisest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2012 22:58 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Mul kõrvalistuja pani käed silmade ette kui ma lambist oma vectra libeda tee peal täielikult risti lasin, kartuses, et nüüd on minek. :D

Teine variant mida proovida, on et lükka pimedal maanteel kõik tuled kustu. Kõrvalistuja paanika garanteeritud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2012 02:19 

h20m kirjutas:

pagana pihta, kust sa küll teadsid, et ma rahutu olen?ja tunnustust otsin ma samuti, KUIDAS SA SEDA TEAD???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2012 02:56 
Kasutaja avatar

läbu vahele ka üks pilt, annab natuke paari päeva tagust fiilingut edasi äkki :) ehk siis aitab mölast, pilte ja asjalikku juttu rohkem! :rokib ning lumi, tule alla! :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2012 03:45 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Harri_K kirjutas:

Teine variant mida proovida, on et lükka pimedal maanteel kõik tuled kustu. Kõrvalistuja paanika garanteeritud. :D

Kunagi, kui noor ja loll olin, Tartu mnt'l tegin möödasõitu nö pimedalt e. tuled kustus. Kuna kuu valgus oli piisav nägemaks tee piirjooni sai tuled sisse lülitatud peale möödasõitu, kui möödasõidetav oli kaugtuledega mind otsima hakanud. Üsna huvitav moment võis olla, kui mingi must kogu mööda uhab. Tagant järele mõeldes üsna kahetsusväärne tegu, kuna ei tea, kuidas keegi asjale reageerib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2012 05:17 
Kasutaja avatar

Minu õnn, nagu ikka.. Nii kui rummipudelil korgi maha keerad on teed valged.. ÕNNEKS ei ole seda valget invakasti jaoks piisavalt vähemalt, vähendab närvivähki :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2012 09:52 
Kasutaja avatar

Mõnus pehme lumi maas ikka, tõin just naise õppesõitu Roc Al Mare juurde, teen ise ka vist mõned tiirud Suurhalli parklas. :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 367  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis