Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 10:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4257 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 284  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Filmid
PostitusPostitatud: 09.01.2012 13:34 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Lohetätoveeringuga tüdruk kinos vaadatud, väga hea film jällegi. Ilma suurema äktsioni ja paugutamiseta tehtud realistlik ja sisukas põnevusfilm, mis nõuab hoolikat jälgimist algusest peale, muidu läheb järg käest:
http://www.imdb.com/title/tt1568346
Eile oli telekas pooljuhuslikult rootslaste tehtud esimene versioon sellest filmist (2009), see oli ikka kraadi võrra lahjem, ent samuti igati hea vaatamine.

Tõnu

ma just spetsiaalselt tahtsin enne rotsade tehtud filmi vaadata. Ma ei olnud raamatud lugenud ja ei teadnud sellist teemat oodata. Kinno enam vaatama ei lähe. Ma ei leia midagi head ega lahedad selles, kui teleekranil naisi vägistatakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 13:57 
Kasutaja avatar

mina just lõpetasin laupäeval raamatu lugemise ja leidsin, et see film oli üsna mööda sellest mis raamatus :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 14:18 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Ma ei leia midagi head ega lahedad selles, kui teleekranil naisi vägistatakse.

Sa siis nõrga närvikavaga või liiga vähe filme elu jooksul näinud, kui sellist filmis näidatud asja südamesse võtad.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 14:21 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Tsiteeri:

Sa siis nõrga närvikavaga või liiga vähe filme elu jooksul näinud, kui sellist filmis näidatud asja südamesse võtad.

Tõnu

meenub üks ülihea film....
http://www.imdb.com/title/tt0290673/

väga jõhker ja mitte midagi nõrganärvilistele ja kui suudad emotsioonitult filmi läbi vaadata. on sul midagi viga ja just sina võid olla järgmine sarimõrvar...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 14:37 
Kasutaja avatar

Nähtud ka see Irreversible, selles on 1 kõige jõhkramaid stseene ever, mida filmides näinud (üht venda taotakse tulekustutiga). Nõrganärvilistele ei soovitaks tõesti.
Point pole mitte emotsioonideta mingi filmi vaatamises, vaid pigem ei tasu mingit filmi kohe kehvaks pidada seal esinevate üksikute räigete stseenide pärast (mis on tegelikult täitsa tavalised juba, kui filme natuke rohkem vaadata).

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 14:41 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Tsiteeri:

Tõnu

närvikaval ei ole viga midagi ja omajagu elu näinud. Jään arvamuse juurde, et vägistamises ei ole midagi positiivset. Mõni ongi vist liiga palju filme näinud, kui räigustest midagi nauditavat leiab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 15:41 
Kasutaja avatar

Santcum on väga tasemel.
http://www.filmiveeb.ee/filmid/5290/Sanctum/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 15:54 
Moderator
Kasutaja avatar

Siinkohal tekibki küsimus, kas keegi väidab end vägistamises midagi positiivset või nauditavat leidvat? Mina seda küll välja ei loe, natuke nagu oma mõtete teise inimese suhu panemisena tundub.

Seega filmi üldise hindamise kohta käib ikkagi kuldne lause, et maitseid on erinevaid: kui üks stseen rikub filmi ära, siis järelikult Sinu jaoks see nii ongi. Kui ei riku, siis ei riku. Simpel, noh!

Rootslaste tehtud "Lohetätoveeringuga tüdruk" oli selline film, kus vähemalt minu tagasihoidlikul hinnangul selgitas seesama stseen suht edukalt, miks hiljem kättemaks just nii piisavalt karm oli (see ju ei olnud liigne?).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 16:19 

kristoj0 kirjutas:

+1 väga hea film minumeelest ka.

Vaatasin veel siin mingit norra filmi, mis mingite juttude järgi oli vist osaliselt/suurema osaliselt filmitud eestis. Kongen av bastoy. Üsna hea film 20.saj. esimesesl poolel olevast raskesti kasvatatavate koolist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 16:35 

London Boulevard - Colin Farreliga peaosas siis. Selle selli filmid alati peale läinud. Soovitan :)
Moneyball - Pesapallist mõhkugi ei tea aga film oli hea. Tõestisündinud loo põhjal siis Brad Pittiga peaosas - jällegi hea näitleja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 18:04 
Kasutaja avatar

"Onion Movie"s oli skets kus rahvas mängis aegajalt "Who's The Murderer?" lauamängu. Sellest oli kopp ette saanud siis prooviti uut mängu "Who's the rapist?" See tundus ühele liiga haiglane, siis oligi küsimus "Kuidas sa mõrvamüsteeriumi saad mängida aga sellist kus sooritatakse väiksem kuritegu ja keegi ei saa surmagi, ei sobi?"
Rahvas rahulikult vaatab kuidas "Midsomeri mõrvades" klaverikeeltega kägistatakse inimesi aga vägistamisstseen oleks liig.
U kümme inimest läheb kasti ära aga vähemalt ühtki ohvrit poldud vägistatud-case closed lähme küveldame teed ja küpsiseid sisse. :bs

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 18:20 

Ei saa ju panna kahte nii erinevat kuritööd sama skaala peale. Et üks on nii halb ja teine vähem.
Pigem on mõrv sagedamini kaalutud otsus ning selle eest tuleks karistada. Kui karmilt, seda otsustagu ohvri lähedased.
Vägistamine ei ole kaalutud otsus. Tegu on vaimuhaige inimesega, kes tuleks ühiskonnast kustutada.
Kahjuks õigussüsteem ei näe asja nii(nagu mina) ja arvamusi on ka miljon. Nii näen asja mina vähemalt.
Vägistajate, lastega rõvetsejate, pedofiilide jms pasa jaoks on surmanuhtlus ka liiga vähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 18:34 
Kasutaja avatar

jutus on mõte sees. Aga usu mind, kui Midsommery mõrvades oleksid detailsed stseenid vägistamisest siis see tõenäoliselt ETV peal ei jookseks. Tõenäoliselt ei lastkas seda eetrisse mitte kusagil.
Ma võin muidugi eksida, aga netist rapeporri allasikutamise eest saad umbes samasuure labidaga nagu lasteporri eest. Suure kinokunsti arendamise eesmärgil keegi lasteporri kinoskunstis (helesininelaguun vist siiski oli) kasutama siiski ei õnneks hakanud, küll aga ei ole tabu vägistamine. Võiks olla minu arvates.
Mis on hullem vägistamise või mõrva eest kinni istuda? Ma tean vähemalt ühte tegelast , kes kohtusaalis palus prokurörilt pigem kuuli , kui 15 aastat.Vägistaja oli. Siis oli muidugi veel nõukogude Liit. Minu pärast võikisd vägistajad samamoodi eluagseid saada. Meil saa seda isegi mõrva eest, kui laip ei ole just enne siseministeeriumi palgal olnud.
Ja võtaks kokku oma kommentaarid sellega. Film ei olnud halb, aga teatud stseenid ja vägistamiste/mõrvamiste peale ülesehitatud film ei ole lihtsalt minu maitsele. Ma vaatan pigem Midsomeri Mõrvad. Hea seriaal muuseas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 23:41 
Kasutaja avatar

Panen ka siia paar filmi mis sai läbi vaadatud ja Mõlemad oli naljakad, aga noh äkki on naljad vanusele vastavad või muud sellist, eks te ise saate teada kui vaatate, minu jaoks oli nalja piisavalt ja loodan et teile ka meeldib :)
The.Change-Up
A.Good.Old.Fashioned.Orgy
:D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2012 00:20 
Kasutaja avatar

Homme TV6 näitab Fast track- No limits. Ehk siis kiired ja vihased saksa moodi.
Reklaam oli vähemalt paljulubav. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4257 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 284  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis