Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 02:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 08.01.2012 15:26 

Maili teel ka see eelis, et ei pea kogu juttu meeles pidama. Sügisel sattusin ühe klouni otsa autot müües ja krdi kahju oli, et pole kõnet salvestanud vms. No ega selliste asjade peale ei tule ju ja pealegi sa ei näe ju ette, kes sulle mille pärast helistab kui võõras number ees. Oleks me maili teel suhelnud, oleksin saanud jutu välja trükkida ja vanale seal pärast näkku visata, et kes see meist jama ajab.
Pealegi müüsin just novembris näiteks 100% maili teel oma BMW maha, tõsi küll soomlasele. Huvitaval kombel maili teel oli venna english very good aga kui lõpuks Tallinna sadamas helistasime, siis tundus, et vana ei jaga A'd ega O'd keelest :P Võibolla muidugi ma rääkisin veidi liiga kiiresti ka inglise keeles...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2012 11:14 

Eraldi teema võiks olla Tõelised müüjad vs. tilganäppijad

Kuna neid seiklusi jobust müüjatega on ikka omajagu, alustades sellest et kella-aegadest ei peeta kinni kui oled mega pika maa autoni sõitnud, isik ei võta lihtsalt toru ja lõpetades sellega et "väga heas korras" auto on viimane sara jne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2012 20:36 

Ei ole küll autodega seotud ,aga jah...

kahjuks kasutab Symbian OSi mis mulle eriti ei sobi aga kaamera on hea ja väike kah. kui oleks nõus 160euri eest siis võtaks kohe ära?

Hind oli 200€ :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 15:00 
Kasutaja avatar

Ei suuda ära imestada ikka, mida inimesed tahavad saada 88a autodest :D müügis 400euriga sierra, tutikad naelad all, üv kindl olemas pool aastat veel, kere hea, ühel tagumisel ukseäärel on roostet, tehniliselt väga korralik. Üks käis vaatamas, tegi kõik proovi ringi jms, mõtlesin küll et ostab ära, kuna ei ole nagu midagi mille üle väga viriseda, siis teatas aga et 400 on kindlasti liiga palju selle eest :D Küsisin miks siis? põhjuseks siis vist veidi määrdunud istmed, üks uksehing tahaks veitsa kohendamist ja seda luges vist ka veaks, et sees originaal vanatüübi armatuur :D hakkas pihta, et siin oli selle hinnaga 91a sierra ja kindlasti kõbedam jms, ei viitsid ka vaielda ütlesin et ok kui ei taha siis ei taha :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 15:40 

cars112 kirjutas:
Ei suuda ära imestada ikka, mida inimesed tahavad saada 88a autodest :D müügis 400euriga sierra, tutikad naelad all, üv kindl olemas pool aastat veel, kere hea, ühel tagumisel ukseäärel on roostet, tehniliselt väga korralik. Üks käis vaatamas, tegi kõik proovi ringi jms, mõtlesin küll et ostab ära, kuna ei ole nagu midagi mille üle väga viriseda, siis teatas aga et 400 on kindlasti liiga palju selle eest :D Küsisin miks siis? põhjuseks siis vist veidi määrdunud istmed, üks uksehing tahaks veitsa kohendamist ja seda luges vist ka veaks, et sees originaal vanatüübi armatuur :D hakkas pihta, et siin oli selle hinnaga 91a sierra ja kindlasti kõbedam jms, ei viitsid ka vaielda ütlesin et ok kui ei taha siis ei taha :D

ä ä ä- kõrvalistuja uks on ka teist tooni, seal paistab teine ukski olema, liistud teistsugused võrreldes ülejäänd ustega. :wink:
Oleksid sa seda kuu tagasi müünud, oleksin ma selle ära ostnud arvatavasti, kena masin paistab muidu jutu järgi ka kui uks välja jätta :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 15:46 
Kasutaja avatar

01tuner kirjutas:
cars112 kirjutas:

ä ä ä- kõrvalistuja uks on ka teist tooni, seal paistab teine ukski olema, liistud teistsugused võrreldes ülejäänd ustega. :wink:
Oleksid sa seda kuu tagasi müünud, oleksin ma selle ära ostnud arvatavasti, kena masin paistab muidu jutu järgi ka kui uks välja jätta :)

Uks on jah teist tooni, vahetatud arvatavasti, aga seda ütlesin juba telefonis ning teadis ette. See vist ei häirind teda ka üldsegi :D Aga no kõigerohkem imestas mind siiski määrdund istmete ja armatuuri jutt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 21:19 

DevilDeVille kirjutas:
.....kui ma mingi imeläbi selle riistapuu kuidagi müüdud saan, siis ilmsesti ei müü enam kunagi ühtegi liiklusvahendit. osta on vägapaljulihtsam järjest.

+1

Ise olen kah loobunud igasugusest müümise mõttest, kuigi müüa vast mõnda masinat oleks(5tk omal neid ja kolme väga ei kasuta). Ei viitsi lihtsalt enda aega ja närve kulutada mingite tilkurite peale. Lihtsam on masin surnuks sõita ja siis uus osta....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 22:04 

eks suurem osa müüdavatest masinatest ongi,müügihetkeks varjusurmast ülesse äratatud masinad... :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 13:18 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:

kui ma mingi imeläbi selle riistapuu kuidagi müüdud saan, siis ilmsesti ei müü enam kunagi ühtegi liiklusvahendit. osta on vägapaljulihtsam järjest.

+1
See automüümine on kõige hullem keberniit ja ajudeseks üldse. Aianurgas mädandamine on tunduvalt etem lahendus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 22:46 
Kasutaja avatar

Aitab ehk nendest plussmärkide toppimisest. Kui ei soovi keberniiti auto müümisel, siis nõustuge kiiresti ja vastu vaidlemata ostja hinnapakkumisega :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 22:55 
Kasutaja avatar

Kes ei taha ise oma autot müüa siis võivad ka müügiplatsidele viia ju :? Ma müüsin oma 2 viimast autot platsil maha ja ülimalt probleemivaba. Ei helista keegi lollide küsimustega, ei taha keegi su autot proovisõidul puruks sõita ja veel paberimajandus ka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 10:27 

Jah, Aare autofe müügiplatsile kõlbavad siin keerlevad autod. Kui sinnagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 13:22 
Kasutaja avatar

Autoplatsidega on ka nii ja naa. Mul ka kunagi ammu üks auto oli platsil. Seisis mitu kuud ja huvi justkui polnud. Iga kuu muudkui tahtsid hinda langetada ja teisalt tuli iga kuu eest maksta platsitasu. Endal oli siin foorumis ka müügis paralleelselt ja üks foorumikasutaja võttis hiljem ühendust, et ta käis minu autot seal vaatamas. Esiteks tahtis autot vaadata seestpoolt, siis platsi vendadel oli suht savi, lõpuks leiti kuskilt võti. Kutt siis ise uuris ja puuris. Aku tühi, käivitada ei saa. Kogu selle perioodi peale keegi huvi ei tundnud. Läks ise paluma, et äkki mingit boosterit või asja. Seda vist otsiti või korraldati ka pikka aega. Lõpuks vist oli ka hinda uurinud, et äkki saaks langetada jne. Minuga keegi ühendust ei võtnud. Seega jäi huvilisel see auto ostmata ja võttis teise samasuguse. Kui selle teada sain korjasin ka platsilt ära. Pärast oli veel muidugi tuline vaidlus tasude üle, sest mina sellise teenuse eest küll kogu nende tasu ei tahtnud kinni maksta, kui nad tegelikult selle eest midagi ei tee ka. Lõpuks ikka midagi nad seal alla tegid kuludest.
Peale seda pole ühtegi autot platsile viinud ja kõik ise müünud. Enda kogemus ongi, et mida odavam autot, seda rohkem loodetakse saada, mis siis et su auto võib vabalt olla auto24 kõige odavam omasugune ka veel. Ühe tegin lõpuks üldse varuosadeks ja täna ei kahetse. Pudinaid veel alles, aga tagasi saanud juba nii soovitava müügihinna, sellest veel kallima oma soetushinna ja väikse kopka veel peale ka rabelemiste katteks. Eks selliseid "lambakesi" võib igaüks oma põhitöölt ka näitena tuua, kes ulme asju küsivad. Minu tehnikapood.eu valiku kohta tuli ükspäev e-mailile kiri, et kas seda elektriliste akende mugavusmoodulit (automaatset sulgurit) saab ka minu auto vändaga akendele panna. Ma hoidsin ikka päris tükk aega pead kinni, et kuidas üldse sellise küsimuse peale annab tulla. Või siis minu põhitöölt tuleb kasutaja mure "puhastasin siin rahulikult lapikesega ekraani ja nüüd on prügikasti ikoon kadunud"

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 20:10 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Minu tehnikapood.eu valiku kohta tuli ükspäev e-mailile kiri, et kas seda elektriliste akende mugavusmoodulit (automaatset sulgurit) saab ka minu auto vändaga akendele panna. Ma hoidsin ikka päris tükk aega pead kinni, et kuidas üldse sellise küsimuse peale annab tulla. Või siis minu põhitöölt tuleb kasutaja mure "puhastasin siin rahulikult lapikesega ekraani ja nüüd on prügikasti ikoon kadunud"

Hea :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 22:54 
Kasutaja avatar

On mulle Hiiu Autod platsil kiidetud, et mingu ma toogu ise tanklast kütust, kui tahan autot töötavana näha/kuulda.
Eelnevalt pidin veel paluma, et keegi boosteri tooks ja käivitada üritaks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis