KirillD kirjutas:
Part2, palun, ausalt, ära näita oma debiilsust välja, lihtsalt ole vait, mine, nukrutse kusagil.
Sõidukiirus mängib rolli, aga see pole põhjuseks liiklusõnnetusele, põhjuseks on järsud, kontrollimatud liigutused ja mõtlematu käitumine. Olen viimased 3 päeva jutti sõitnud nendes lumesadudes pidevalt nii et kiirus on olnud 90-95 vahel (ma ei räägi seda, et kekutada või ülistada end, vaid lihtsalt tõden fakti) ning ma ei tundnud kordagi, et see oleks ohtlik olnud, sest kui Sa sõidad jälgedes, ühtlaselt ja rahulikult, siis ei ole häda midagi.
Avariioht tekib aga siis, kui mõni geenius otsustab 90ga hakata möödasõitu tegema, esiteks järsku reastudes ümber, teiseks, mitte arvestades sopalörtsilumesitasegulist lobjakat jälgede ja sõidusuundade vahel ja kolmandaks, kui ei oska kasutada gaasipedaali õigesti.
Need avariid ei näita ausalt öeldes suurt midagi muud peale selle, et Eesti riigis on liikluskultuur igatet pidi p*tsis. See pole normaalne, et nii kui lumesadu hakkab, siis on kogu liiklus halvatud justkui sajaks pussnuge taevast alla. Näitab lihtsalt rahva OSKAMATUST ja ENESEKINDLUSE puudumist liikluses ja autot juhtides, ning usu mind, endas kahtlev juht on kordades hullem kui enesekindel kihutaja, nii imelik kui see ka poleks.
Ei ole mõtet ajada seda debiilset moraliseerivat möga, et vot kui nüüd lund sajab siis sõidame kõik järsku 70ga, sest 90 ei ole turvaline, sellistel kiirustel ausalt öeldes väga vahet enam pole, kui oled nii lammas, et mingil põhjusel ajad auto libisema ja seda kontrollida ei suuda, siis välja lendad mõlemal kiirusel, autode kahjustused samuti suurt ei erine kas avarii toimub 90+70 või 90+90 kiirusel.
on väga suur vahe, kas avarii toimub 70 pealt või 90 pealt, sa ei kujuta ettegi.
Kui näiteks võrrelda avariid 50 ja 100 vahel, siis g jõudude vahe on muideks kolmekordne, mitte kahekordne.
Suure kiirusega just läheb auto käest ära pluss jadamisi teisi asju, sina oledki see ohtlik kihutaja, kelle kohta ma ikka kuuleme ,et auto läks külglibisemisse ja põrkas kokku vastutuleva selle ja sellega.