Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 30.03.2026 20:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 24.01.2012 18:58 
Kasutaja avatar

Esslane kirjutas:
Tublid ajasite kebabi isu peale :D .Keegi teab kas kuskil Haapsalu kandis ka kebabi osta saab??
Hesburgerit kiidan ise ka aga Haapsalu oma annab soovida.Pikk järjekord,Pikk ooteaeg,müüa tädi ei oska vene keelt(loe:Vene kodanikud ei saa tellida süüa) kuigi endal sildi peale eesti,vene ja inglise lipp (loe:Peaks oskama nagu vene keelt),ajavad asjad segamini tellisin megaeine sain lasteine :D

Kui sa ei oska eesti keeles isegi burgerit tellida siis on küll midagi valesti. Niipalju võiks ikka osata eesti keeles öelda, et "Üks megaburger". Ma saan aru kui oled tõesti vene kodanik ja Eestis puhkamas või midagi aga kui sa oled Eesti kodakontsusega ja elad Eestis siis nii elementaarseid asju võiks ikka osta, vahet pole kas seina peal on vene lipp või ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 19:57 

Esslane kirjutas:
Tublid ajasite kebabi isu peale :D .Keegi teab kas kuskil Haapsalu kandis ka kebabi osta saab??
Hesburgerit kiidan ise ka aga Haapsalu oma annab soovida.Pikk järjekord,Pikk ooteaeg,müüa tädi ei oska vene keelt(loe:Vene kodanikud ei saa tellida süüa) kuigi endal sildi peale eesti,vene ja inglise lipp (loe:Peaks oskama nagu vene keelt),ajavad asjad segamini tellisin megaeine sain lasteine :D

"Jiuks miegaburkieri ieine paluks"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 20:32 
Kasutaja avatar

maku007 kirjutas:
Mu meelest on suurem probleem Hesburgeris(Narva), et mõni ei oska seal eesti keelt.

Pigem pani mind imestama, kui ükskord narvas käisin, et sealsed mäki ja mingi poe kassapidajad rääkisid minuga puhtamat eesti keelt kui nt sipelga mäkis või müüjad kusagil tallinnas. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 12:32 

maku007 kirjutas:
Mu meelest on suurem probleem Hesburgeris(Narva), et mõni ei oska seal eesti keelt.

Ega Tallinnas olukord parem pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 13:14 
Kasutaja avatar

Esslane kirjutas:

Rannarootsi keskuses http://www.cafetallinn.ee/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 13:20 

superior kirjutas:
maku007 kirjutas:

Ega Tallinnas olukord parem pole.

Ülemiste Mäkis 2 korda teenindaja keele oskamatuse pärast vale eine saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 14:29 
Kasutaja avatar

mul näiteks ülemiste mäkiga just ainult positiivne kogemus.. Kõige parem teenindus on seal alati olnud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 15:07 

Aita ehk sellest teemast juba? Tekitate ka siia teemasse täiesti mõttetu möla.

Enne lõunat võtsin pakkumised.ee lehekülelt Drumsticks`i voucheri koos töökaaslasega ja käisime lõunatamas. Mõlemad võtsime Pekingi kana, mina koos riisi-muna-gemsega, töökaaslane koos nuudli-muna-gemüsega. Ootama veidike pidi, kuid toit kohale jõudis. Magus-hapu kaste oli kõvasti pipart või muud maitseainet saanud, suu sai korralikult tuliseks.
Aga sellise summa eest sai süüa küll ja veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 16:04 

Sai täna siis käidus siin reklaamitud Fundukis (Vilde tee, Tallinnas), sai võetud vaucheriga lihavalik neljale. Liha on selles portsionis max kolmele inimesele ja kõrvale on vaja tellida 2 või 3 friikaportsionit.
Lisaks sai võetud 2 õlut ja 1 mahl. Kõik kokku läks u. 15€, mis on 3 inimese kohta tundus OK. Läheb teinegi kord, aga siis tellib vaid lammast, mis oli seal väga hea.

Aga siinkohalt tervitada ka valge maasturi juhti Funduki ees, kes otsustas virutada uksega mu auto pihta, nii et värv tuli maha ja mõlk sisse. Autode vahele jätsin ruumi julgelt üle meetri, niii et löök pidi olema ikka tahtlik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 17:13 
Kasutaja avatar

Kahro kirjutas:
Sai täna siis käidus siin reklaamitud Fundukis (Vilde tee, Tallinnas), sai võetud vaucheriga lihavalik neljale. Liha on selles portsionis max kolmele inimesele ja kõrvale on vaja tellida 2 või 3 friikaportsionit.
Lisaks sai võetud 2 õlut ja 1 mahl. Kõik kokku läks u. 15€, mis on 3 inimese kohta tundus OK. Läheb teinegi kord, aga siis tellib vaid lammast, mis oli seal väga hea.

Aga siinkohalt tervitada ka valge maasturi juhti Funduki ees, kes otsustas virutada uksega mu auto pihta, nii et värv tuli maha ja mõlk sisse. Autode vahele jätsin ruumi julgelt üle meetri, niii et löök pidi olema ikka tahtlik.

Me friikaid ei võtnud ja kolmekesi sai kõhu täis küll. Neljale oleks jah natuke napiks jäänud. Ootama pidi ainult päris pikalt, kuskil 30+ minti. Võtsime visitka ja järgmine kord tõmbab kõne ette, selline variant pidi täitsa sobima. Aga liha iseenesest oli täitsa hea.
Reedel läheb vaatab selle lasnamäe voucheri koha ka üle.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 17:52 
Kasutaja avatar

Kõht sitaks tühi praegu, olen tln kesklinnas ja mõtlen mida teha :D Rääku ei viitsi minna, kuna seal sai eile käidud. Mõtlesin Tankla kohta proovida, kuid see jällegi natuke kaugel.
Samuti olemas Vabaka tunnelis olev kebabi koht, kuid seal ei saa tasuta parkida kusagil...andke soovitusi kuhu minna? Muidu peab hessi poole tõmbama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 17:55 
Kasutaja avatar

VW kirjutas:
Kõht sitaks tühi praegu, olen tln kesklinnas ja mõtlen mida teha :D Rääku ei viitsi minna, kuna seal sai eile käidud. Mõtlesin Tankla kohta proovida, kuid see jällegi natuke kaugel.
Samuti olemas Vabaka tunnelis olev kebabi koht, kuid seal ei saa tasuta parkida kusagil...andke soovitusi kuhu minna? Muidu peab hessi poole tõmbama :D

Vana Villemi Pubi Tartu mnt ääres, käin peaaegu igapäevaselt seal söömas.
Päevakad mõnusad, ehhki enam ei saa, samas, kui sul Räägud jms asjad silme ees, siis jääb vist kalliks natuke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2012 19:53 
Kasutaja avatar

Ma ikka suht mitu korda pidanud pettuma babybackis :( Muidu mingihetk tüütab ka see räiges BBQ kastmes leotatud lihad ära :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2012 20:20 
Kasutaja avatar

Offlinega käisime seal espaki juures olevas putkas jälle. Kebab friikatega. Pildil olen juba midagi ära söönud, ainuke miinus on see et seda kastmevärki on liiga palju pantud, kohati tapab maitse ära. Ise rahul muidugi.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2012 23:43 

torms kirjutas:
Offlinega käisime seal espaki juures olevas putkas jälle. Kebab friikatega. Pildil olen juba midagi ära söönud, ainuke miinus on see et seda kastmevärki on liiga palju pantud, kohati tapab maitse ära. Ise rahul muidugi.

Pilt

Näib tõesti väga isuäratav.Üsna toitev ka kindlasti ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis