Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 00:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 26.01.2012 19:51 
Kasutaja avatar

Kui sa näind pole siis su jutt polegi veenev...sealt kust sinu 350 juurone plipps teeb visuaalselt puhta pinna siis Kirby imeb sealt veel teist samapalju tolmu-prahti välja...nähtud-veendutud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 19:57 
Kasutaja avatar

McRicco kirjutas:
Kui sa näind pole siis su jutt polegi veenev...sealt kust sinu 350 juurone plipps teeb visuaalselt puhta pinna siis Kirby imeb sealt veel teist samapalju tolmu-prahti välja...nähtud-veendutud

Lihtsalt mu igapäevane tööriist on imur(pole koristaja ja koristamisest asi kaugel). Ja mitte kodune vaid tööstuslik ja ma never ei usu, et see miljonine imur peaks mingit imet suutma. Ime on ostja enda peas kinni, kuna sellise hinnaga masin PEAB imema.

Viimati muutis talon, 26.01.2012 20:17, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 20:10 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
zaakal kirjutas:
sõitis täna mulle politsei vastu ja mida ma nägin,räägib roolis telefoniga:D

Rebisid endal ikka särgi puruks ja karjusid, et "Miks!!!??? Miks tema võib ja mina mitte (missest, et ma seda niikuinii teen)???!!!

ei rebinud, väljas oli suht külm ei olnud mõtet rebida:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 20:41 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
corbe kirjutas:
Harri_K kirjutas:
Keegi selle 50k kr vms tolmuimeja on ostnud? Haiglane värk lihtsalt.

Käisid sul kodus koristamas? :D

Tüdrukule helistasid ja pakkusid jah. :D Ma ei tea kui rikas või loll ma peaks olema, et seda osta. Tüdruk ei suutnud ei öelda, aga ma helistasin tagasi ja tühistasin kohtumise. Eks muidugi võiks lasta koristada, aga ma ei seedi selliseid tüüpe kes tõesti usuvad, et ma sellise jama endale ostaks. Eriti mingil tähtsal ja rahulikul ilmel rääkides ala, muidu on hind 3000 eurot, aga mulle teeb 2500 vms. :D Saaks aru 250 euri ja käid pakkumas. Eriti kui käivad heasüdamlikke inimesi moosimas(ala üksik pensionär, kes on juba selle visiidi peale sillas), kes samuti ei suuda EI öelda, väga kahju neist.

Õemees ostis,hind oli kuskil selle kanti.Pidi päris hea asi olema,aga ikkagi owerkill :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 20:45 

loomulikult ma usun ka, et see 3k eur maksev tolmuimeja on ülihea, aga kas sel mõtet on. Selle raha eest saaksin ma palgata koristaja mitmeks aastaks, kes mul siin nädalas korra läbi käib ja toad korda teeb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 21:12 
Kasutaja avatar

filler kirjutas:
Suurde majapidamisse ehitab valge inimene omale tsentraalse imeja :) jookseb ainult voolikuga toast tuppa.

Ma ei usu, et see väga populaarne asi on. Kuidas sa saad need torud seest puhtaks, mis jooksevad seina seest? Suht "Kruuda", mul on niipalju raha, et ei oska sellega midagi teha.
30tuh-50 tuh eesti krooniga võiks osta päris mitu uut vaipa aastatega. Palgata näiteks koristaja, kes spetsiaalse keemiaga puhastab ära kogu sinu elamise ja võimalik, et teeb ka tsentraalset imemist :D Ja ise ei pea peale maksmise midagi tegema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 21:48 
Kasutaja avatar

Minu arust see poel mugavam ,kuna voolik on omajagu pikk ja see mega tylikas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 21:49 

talon kirjutas:
McRicco kirjutas:

Lihtsalt mu igapäevane tööriist on imur(pole koristaja ja koristamisest asi kaugel). Ja mitte kodune vaid tööstuslik ja ma never ei usu, et see miljonine imur peaks mingit imet suutma. Ime on ostja enda peas kinni, kuna sellise hinnaga masin PEAB imema.

Eks see ole- nagu ma ka ütlesin, et seni, kuni ise ei näe, ei usu kah. Ise ka ei uskunud, aga sai siis näha ja ise kah proovida ja teeb ikka väga sügavat tööd (näiteks, kui sinu kasvõi 500 juurone plipps teeb diivani puhtaks max 2cm sügavuselt, siis Kirby liigutab riidekiude ja imeb tolmu ja muu sita kuni 12cm sügavuselt ära, sõltuvalt diivanist/madratsist). Neid näiteid võiks tuhandeid tuua, aga see teema siin pole selleks. Muide, auto puhastamiseks on see asi ideaalne.
Kuigi jah, see hind on ikkagi liiga kirves. Kui ta maksaks näiteks max 1000euri, siis ostaks endalegi (garantiid ja asjad on päris head võrreldes tavaliste kodutolmuimejatega). Talon, kutsu nad endale koju, las demovad, ehk muutub Su arvamus. Kuigi noh, eks see on kah nii, et kes tahab see usub, kes ei taha, see ei usu. Inimesed, kellele mina seda aparaati näitamas käisin, ei loe raha üldiselt, kui on vaja midagi osta, kuid see aparaat ületas ka nende taluvuse piiri oma lärmakusega just. Peamine argument oli see, et kui ma ostan 3k EUR eest masina, siis miks ma pean kurdiks jääma seda kasutades. PS, sel asjal on veel sada muud omadust peale tolmu imemise. Aga see teema pole selleks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 21:57 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Keegi selle 50k kr vms tolmuimeja on ostnud? Haiglane värk lihtsalt.

Sõber läks kunagi tööle sinna firmasse, oli vaja mõned kodud saada kus demo teha.
Sai siis vanematega räägitud, et tuleb teeb neil ka kodus selle ära.
Millalgi koju läksin, vaatas see masin targalt vastu mulle.. :D
Kokku maksis umb 45k vanas rahas. Eks ta mõttetu summa ole tolmuimeja eest, kuid samas teeb ka korralikumat tööd kui tavalised imurid. Igast otsikuid ja vidinaid ka kaasas, auto istmetele sai korralik pesu tehtud, üllatavalt puhtaks tegi kõik.

Niiet kokkuvõttes on päris kallis, kuid teeb ka tööd hästi.
Samas, olen 100% kindel, et selle oleks kõvasti odamavamalt kuskilt saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 22:06 
Kasutaja avatar

Mis vahet seal on, kes politsei täidab seadusi, või mitte? Ega politsei ei tee seadusi, tema on lihtsalt palgatud nende täitmist valvama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 22:27 
Eliit

Welllo kirjutas:
Mis vahet seal on, kes politsei täidab seadusi, või mitte? Ega politsei ei tee seadusi, tema on lihtsalt palgatud nende täitmist valvama.

Just. Ja mittevähe ei ole selliseid politseinike kes pealea vahetuse lõppu istuvad enda toonklaasidega sportsumpsiga xenontuledega autosse et veidi peeneks lasta ja õhtul kuskil kõrtsu ees lumehanges magavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 22:30 
Kasutaja avatar

Tsentraal tolmuimejat olen näinud ainult piltidel ja jään kindlaks, et ajapikku saavad need torud seest mustaks, eriti kui veel vett peaks sattuma sinna. Kõik need bakterid mis seal torudes elama hakkavad on palju hullemad kui igapäevane mustus sul elamises.

Kui see Kirby 12 cm sügavuselt tõmbab, siis ei peagi auto istemete alt puhastama, paned ainult otsiku istmekatte peale ja tõmbab põrandavaiba ka puhtaks kohe :D
Ja mis kasu sellest tolmuimejast on, kui mustad nõud vedelevad kraanikausis, aknalaudadelt ja ukse/kappide pealt ei viitsita tolmu võtta. WC tulles jäetakse käed pesemata, õlised rasvased käed tõmmatakse pükstesse puhtaks.
Korralik streetracer ehitab ise sellise tolmuimeja, mis on nendest imeasjadest 10 korda võimsam ja 10 korda odavam. Võid läbi vuugivahede isegi naabri korteri tolmust puhtaks tõmmata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 22:34 
Kasutaja avatar

Mitu korda nädalas siis üks striitreisser tolmu imeb, et tolmuimeja ühest toast teise tõstmise üle üldse arutama peaks??

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 22:46 
Kasutaja avatar

No ma igatahes ostan enen 2v3 motooriga tööstusliku imuri kui kyrby. Võin tänaval asfalldit ka imurdada kui tahan ja kõike seda mis jääb asfaldist vaibani. Kuna kyrbi lärmab siis on lihtsalt võimsama mootoriga masin, millel on ulme hind. Keegi mingit tehnilist oskab jagada selle hyper masina kohta?
Teemasse ka. Täna lasid dandemit kaks supsi, linnas ja tuli kass peale :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2012 00:35 

rikas vanema, mis muud :)
kiida kh siis :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis