Eelmisel nädalal sai ka käidud kaua kiidetud baby-backis. Mul oli puhkus, seega sain kella 10-12:00 roti special -50% alet ära kasutada. Vedasin prouagi kaasa. Ta muidugi keelas mulle igasuguse burgeri võimaluse kategooriliselt ära ja olin sunnitud mingi ribi full racki ligi võtma. Friikaid ka ei lubatud mulle ja kuna üks lisand prae kohta siis jäi proua valitud küüslaugune kartulipüree. Noh mingi 30+ mintsi ja toodi praad lauda, ikka lõikelauajupil nagu seal vist kombeks. Mis ma ütlen? Liha oli normaalselt, sai kaasagi võetud ja hea pehme. Küüslauguse püree asemel toodi Felixi Potatismosest kokku visatud "püree"
Küüslauk polnud vist selle pudruga samas ruumis kunagi olnud, rääkimata seal sees. Pärast veel teenindaja rääkis, et see on kõige parem puder mis tema söönud on, et 8a on BB-s seda pakutud ja keegi pole nurisenud ja talle hoopis ei maitse kodune reaalne kartulipuder. No jah, maitse asi, ütles koer kui oma kürba lakkus.
Kõrvale pakuti kapsasalatit nagu räägus, restorani edevuse mõttes oli porgandit ka sisse riivitud.
Liha ja salati lasin kaasa pakkida, pudru jätsin teenindajale nautimiseks, teise lisandina tellitud maisitõlvik oli väga bueno, sellega sai proua üksinda hakkama.
Mulje -50% puhul pole viga, aga noh 18€ eest 300g tükk ribi kapsasalati ja pakist tehtud püreega on natuke karm laks. Mingit säravat maitseelamust nagu ei pakuta sellise raha eest.
Üks pilt sai ka lisandist tehtud

Käisime täna Tabasalu BB-s, võtsin grill-sealiha seente, sibula ja friikartulitega. Seened ja sibul olid mõnusalt grillitud. Friikad krõbedad ja parim osa oli muidugi liha. Kaks korraliku suurusega suhteliselt õhukest viilu. Mul on ka kopp ees magusast ameerikakastmest, aga selleks oleks pidanud vist midagi BBQ sektsioonist võtma. Igatahes minu praad oli kenasti soolane. Hinnaks 9,30*50% = 4,65€ ja jäin igati rahule.
Toit serveeriti taldrikult, mitte lõikelaualt. Eks see olenebki sellest, et mida tellid, seda saad.