croco kirjutas:
iisak kirjutas:
Rämepask on olla. Vedelen Tartus ninakliinikus. Paar tundi tagasi tuli pilt ette. Nina on suurem kui pea. Ei meeldi mulle need opid... Ma oleks nõus aasta oma elust andma,et need tampoonid ninast välja võetaks-mida loomulikult enne hommikut ei tehta. Äge öö tuleb

Pole hullu tean, mis tunne sul on. Kuna eelmine aasta istusin samuti seal palatis koos ninaopil käinud vendadega. Aga erinevus oli see, et minul lõigati mandlid ära. Ja too hetk ning järgnevad 2 nädalat kui pidin kannatama ning absull igasugust vedelat otseses mõttes p*ska suust sisse kühveldama oleks ma igakell nõus olnud nina opi kannatustega.
Aga mina sattusin mingite 2 penskariga ühte palatisse, need ainult mulisesid peale seda kui nad ärkasid ja hilja õhtuni välja. Õnneks ei saanud neile vastata kui jah või ei pead kasutades

Mul oli eelmise aasta aprillis 2 in1, ehk siis mandlioperatsioon ja ühtlasi ka ninakanali avamine. Samamoodi ei saanud korralikult hingata juba päris pikalt. Narkoosist ärgates olid tapmoonid ninas, nina jäme kui kartul ja kurk ka kuivas. Võrreldes lapsepõlve kogemusega ( 6aastane olin ), kus eemaldati mingi mant ninast kohaliku narkoosiga, käsi hoiti selja taga ja roheline kittel püüdis vere kinni mis valust kisades kukkus, siis tänapäeva värk on ikka kukeköha

Täna aga lähen xbox 360 kinetics' it ostma