Sina ära tee seda vaid tee seda mida tema ütleb ja ära kuula teda vaid tee nüüd nii ja naa no mis toimub.Autogespot on täis erinevat ja ühte värvi ühesuguseid mudeleid ja ka identseid ning ka kogematta 1 ühele masinaid ja keegi pole nutma hakanud.Mina igatahes meelega mingit jama kokku ei keera .Pildistame igaüks seda mis keegi vajalikuks peab ja küll siis igaüks vaatab seda mis meeldib või naudib ja tunneb huvi ja moderaatorid reguleerivad midagi kui vaja.Minu jaoks on hetkel miskit kirsipunases-läikivas s-klassis näiteks.Või see korvett ,no tundus miskit ,et pilti teha .Eks sellest ole ka pilte.Teinekord ehk muutub mingi auto juures miskit ja siis jälle võib kellegile huvitav tunduda.Ning keegi võibolla kes näeb esmakordselt sellist ,et ka sellega võib arvestada.Kasvõ iendal miskit kahe silma vahele jäänud ja seda on siin ka tohhujaa ette tulnud.Ja üldse foorumis on palju asju mis võivad olla üleliigsed või olemata või kes arvab ,et võiks mingid asjad olematta olla jne.Paraku foorumid on sellised juba,et ei maksa üksteist otseselt nokkida.Minu arvamus.

Mina seda talvel ei kasutaks

Meeldib olukord pildil.

+Kõigil akendel on ühesugune toon va esiaken.Ok punane värvus ka , et arusaadvam oleks point.Võimalik ,et selliseid kombosid on kõik kohad täis,mine sa tea.Mustika maaalune parkla ehk täis punaseid ML-e
Ahjaa ,mina pole ennem vist väga näinud ka kirsipunast met S-klassi.