Kirjutan siis ühe siin foorumis oleva kasutajaga diili tegemisest, pidi nimelt auto ära ostma
Kolmapäeva õhtu käis pimedas vaatamas, vaatas väljast ja alt masina üle, kapoti aluse vaatas üle, proovitiirur ei teind aind, lubas järgmine päev valges tulla ja et teeb ka proovitiiru siis ning kui sobib, ostab ära. Neljapäev saatis siis postkasti kirja umbes sellise tekstiga: et kuna autol palju vigu, mis pole kuulutuses( tegelikkuses oli vist küll kõik peale selle, et tagatule klaasilt alt nurgast üks tükk ära), siis lõpus oli: pakun uut läpakat, poehind 600eur + maksab 200 eur peale. Ütlesin et tahan vaid raha, seejärel ütles, et kui kiiret pole, siis tahtis, et ootaksin pühapäevani, siis tuleb võtab kindlalt ära, kui proovitiirul väga ei kolise ega nagise. Mul oli küll müügiga väga kiire, kuid samas ei viitsind enam teistele ka näidata, seega vaatasin, et hoian ikkagist alles. Eile, pühapäeval, helistasin hommiku, siis lubas päeval tulla. Mul oli veel mitu tükki, kes tahtsid näha, aga ei kutsund kedagi teist, sest autol sillad ja mootor tõesti korras ja olin kindel et võtab ära. Eile kui lõpuks õhtu kätte jõudis, tuli sõnum: Me täna ikka ei jõua autole järgi, venda pole kodus, ei teadnud et ära läks, kui väga kiire on, siis võid ära müüa, aga kui pole, saaksime homme tulla.
Kellele ma ikka enam pühapäeva õhtu pimedas müün, seega ootasin tänast. Pidi valges kindlalt tulema. Kell pool 4 saabus sõnum, kus pakkus jälle oma läpakat ja 200eur. Saatsin vastu: Tahan vaid raha

, siis saatis uue sõnumi, et ok siis tal läheb aega, peab minema Tartusse läpakat müüma. Kella 16. aegu hellasin, et kas tuled või hakkan teisi kutsuma vaatama, ütles et tuleb ikka, pidi kuskilt ülejäänd raha saama ning tunni-kahe jooksul jõudma. Peale seda kõnet ei vasta enam nii kõnedele, kui ka sms-dele.

Mõnesmõttes oma lollus ka, et hoidsin, kuid päris korralik tilganäppija ka ikka, kuigi kohapeal paistis küll tõsine huviline.