Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 20:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 138 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Skoda Supeb 1.8TSi 2012a. -Talon
PostitusPostitatud: 02.03.2012 16:48 

DevilDeVille kirjutas:
ookuitore kirjutas:
Osadele inimestele meeldib ise sõita autoga, ehk siis manuaali-inimestele, eurooplastele. Meeldib täielik kontroll auto üle, parem auto tunnetus

Teistele jälle meeldib et auto neid tuimalt sõidutab, automaadi-inimesed

Vabandan veelkord kodanik Taloni ees teema solkimise pärast ja luban, et rohkem seda ei tee. Kui meeldib täielik kontroll, kas see tähendab siis ka seda, et auto on karburaatoriga ja kontaktsüütega? või siis diislipuhul sobib ainult vana plunseritega versioon? Olen näiteks ise istunud teepeal trastand VAG piesoelektrilise diislipihusti tõttu ja tõesti, kontrollist ära ei öelnuks :) siis jääb veel küsimus generaatori osas, et kuidas seda kontrollialla võtta. Lisaks painab mind pidevalt probleem, kuidas efektiivsemalt kontrollida aku plaatide tolerantse koguaeg :)

Sõidu-mehed teavad kuidas manuaal ripub paremini gaasi küljes ja kuidas ise käike vahetada on ainus võimalus autot täielikult kontrollida, ning oskavad sellest ka mõnu tunda. Sõidutatavad automaadi-mehed mitte. OT lõpp.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 21:47 

Ohhoo, mis ma näen!
Õnne siis hea valiku puhul :hail
Loodan,et sa niipea ei kahetse.
Naljakas on see,et samad küsimused(margieelistused, vingumised kukemärgi pärast jne)
esitati ka minu autoteemas.
Allan1-l soovitaks natuke tähelepanelikumalt hinnavõrdlusi teha-siis ei jää naerualuseks :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 22:03 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Sõidu-mehed teavad kuidas manuaal ripub paremini gaasi küljes ja kuidas ise käike vahetada on ainus võimalus autot täielikult kontrollida, ning oskavad sellest ka mõnu tunda. Sõidutatavad automaadi-mehed mitte. OT lõpp.

Mul on sulle, sõidumehele kurvad uudised. Manuaale pakutakse tänapäeval harvade eranditega vaid nõrkade mootoritega autodele. Võimsad sportautod ja superautod kasutavad automaatkaste, sest käiguvahetus on kiirem ja käigukast kannatab jõudu välja. Manuaalkastid on mõeldud vaid vanakoolimeestele ökotamiseks.

Paradoks on see, et mulle tuli meelde vaid kaks võimsat autot mida saab manuaaliga osta... ja mõlemad tulevad USAst.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 22:18 

charly kirjutas:
Tsiteeri:

Mul on sulle, sõidumehele kurvad uudised. Manuaale pakutakse tänapäeval harvade eranditega vaid nõrkade mootoritega autodele. Võimsad sportautod ja superautod kasutavad automaatkaste, sest käiguvahetus on kiirem ja käigukast kannatab jõudu välja. Manuaalkastid on mõeldud vaid vanakoolimeestele ökotamiseks.

Paradoks on see, et mulle tuli meelde vaid kaks võimsat autot mida saab manuaaliga osta... ja mõlemad tulevad USAst.

Midagi nii lolli on raske kommenteerida ja OT jätkub. Kui keegi tahab vaielda võiks uue teema teha

Viimati muutis ookuitore, 02.03.2012 22:20, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 22:19 

Täpselt sama mootoriga passat, küll sedaan ja tiptronic, võtab linnas normaalsel liikumisel 12 sajale. Palju sul skoda tarbib?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 22:41 
Kasutaja avatar

justcraizy kirjutas:
Täpselt sama mootoriga passat, küll sedaan ja tiptronic, võtab linnas normaalsel liikumisel 12 sajale. Palju sul skoda tarbib?

Linn on lai mõiste, seda ma ei arvuta aga maanteel 90-100km/h oli kyttekulu 6.4-6.7 (75km 2x)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 22:47 

talon kirjutas:
justcraizy kirjutas:

Linn on lai mõiste, seda ma ei arvuta aga maanteel 90-100km/h oli kyttekulu 6.4-6.7 (75km 2x)

Ei mõelnudki arvutamist, vaid pigem kompuutri näitu. Maantee kulu sama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2012 00:06 

Üks asi mis silma jäi. Mainisid kusagil teema sees navi.
Aga Bolerol ei ole ju naviga mitte mingit pistmist-tavaline raadio...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2012 09:29 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
Üks asi mis silma jäi. Mainisid kusagil teema sees navi.
Aga Bolerol ei ole ju naviga mitte mingit pistmist-tavaline raadio...

Mainisingi, et navi puudub.

justcraizy kirjutas:

Ei mõelnudki arvutamist, vaid pigem kompuutri näitu. Maantee kulu sama.

Tahtsin seda öelda , et linn on lai mõiste. Viljandis saan vabalt 4-5 käiguga , linnas, sõõita. Rahulikumal ajal segavad aint foorid ja kytusekulu ei tule eriti suurem kui maanteel. Tallinnas on kindlasti erinev kulu, rohkem seisa/sõida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2012 12:39 
Kasutaja avatar

charly kirjutas:
Tsiteeri:

Porge 911 ja Chuck Norrise Datsun ka manuaaliga saadaval. Paljude superautode sihtgrupp on mitte auto entusiastid vaid lihtsalt rahakad inimesed. Kes peavad ka nende imerelvade taltsutamisega hakkama saama.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2012 17:33 
Kasutaja avatar

Oi kurat enam ei või midagi humoorikat ka öelda. DSG on ok ja automaat on ok ja manuaal on ka okei. Variaator siiani pole väga head muljet jätnud...aga ega 2012.a masinal pole ka proovinud seda.

Lihtsalt mulle oli üllatus (väga meeldiv) nii cts-v universaali olemasolu kui manuaalkasti võimalus. Cadillacil polnud vahepeal ilmselt palju aastaid ühtegi manuaali (cateral ka vaevalt, bls ei räägi). Ja shkodal on kindlasgi dsg juba suht okei, nagu praegustel volkaritel ja ka bemmidel nad kestavad paremini kõige esimesest versioonist. Kiirus on ka hea.

Pole sellel superbil midagi häda, ma ei küsi ka, kas lahjaks jääb, muidu saan sõimata. Kindlasti parem valik kui 96nda aasta 523 e39 mõne soome pagenud ehitaja käest!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 07:08 
Kasutaja avatar

Eile sai tehtud nahahooldus. Teksad andsid kergelt värvi ja oli istmetel juba näha. Nyyd peaks see mure olema lahendatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 09:41 

talon kirjutas:
Eile sai tehtud nahahooldus. Teksad andsid kergelt värvi ja oli istmetel juba näha. Nyyd peaks see mure olema lahendatud.

käi dressidega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 13:00 
Kasutaja avatar

Lase see spets nahakaitsevahend sinna panna muidu ongi istmed sinised varsti :err Lõpuks ei taha see sinine teksa enam üldse sealt
maha tulla.

Viska pilte ka ikka teemasse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 19:46 
Kasutaja avatar

Piltidega hetkel raske, kuna ise olen soomes ja auto on eestis. Siiski pyyan oma tarbeks lisada, mida, kunas tehtud. Ja mingi spets kaitsevahend ongi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 138 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis