Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 10:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 11.03.2012 23:59 
Kasutaja avatar

Asi ei ole ju hinnas, siin foorumis sõidetavad ja müüdavad autod on enamus kuni paartuhat eurot. Aga detailid ja mugavus loeb.

Ma olin ka mõni aasta tagasi arvamusel et BMW - ei iial. Puhtalt sp et nö rullnokaauto vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 01:10 
Kasutaja avatar

No ega ma terve elu pole olnud ka bemmimees.(opeleid eriti just suuremaid on olnud palju palju) bemme on ajajooksul olnud minu käes erinevaid vb nii pea 10. Kuid siiski 5ja 7 seeria on siiski premiumklassi autod. Kuigi läbiaetud 5ne on ikka paras peldik küll.
Kui selle vastu sulle passatit või golfi pakutakse siis no ema anna padruneid. Eriti kui autodel hinna vahet pole. Miks peaks vahetama HEA auto mitte nii hea auto vastu.(Ei meeldi passati pakutav sõidukvaliteet)A elus pole olnud mitte ühte passatit omal, paar vana golfiräbalat on müügiks läbi käinud küll. Eriti hea huumor oli kui pakuti vahetuseks 1:1 le Audi a8 1996 2,8 bens. Peale seda kui olen pidanud paari sellise isendi omaniku agooniat kõrvalt vaatama( sõbrad kes arvasid heaks omada) siis never-ever...
Keegi ütles eespool et autol ja autol on vahe.
Ntx miks on 1995 a S klass siiani küllaltki kallis ja 1995 a nissan maximat ei taha enam keegi. Selge sest üks on luks klass , teine aga wannabe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 01:42 
Kasutaja avatar

ryblik1, ole hea, kasuta oma "detailsustes" aastaarve või keremudeleid ka. Üleüldse on tekst mitmeti mõistetav ja tekitab wow efekte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 15:40 
Kasutaja avatar

Ega väga vahet ei ole, kui võrrelda näiteks VW rahvaautot passatit ja BMW rahvaautot 5 ser.
E34 vs B3 Passat
või
E39 vs B5 Passat

BMW jääb ainult ülalpidamiskuludes alla, IMO.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 16:03 

neG kirjutas:
Ega väga vahet ei ole, kui võrrelda näiteks VW rahvaautot passatit ja BMW rahvaautot 5 ser.
E34 vs B3 Passat
või
E39 vs B5 Passat

BMW jääb ainult ülalpidamiskuludes alla, IMO.

IMO on mõlemal juhul BMW kvaliteetsem koostekvaliteet ja uuena maksis BMW 2 korda rohkem kui Passat. Seega kindlasti on BMW klass kõrgem masin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 16:09 

See, kui palju ta uuelt maksis, ei mängi mingit rolli järelturu väärtuses ja koostekvaliteedis.

Mida kallim, seda parem järelikult ??? :? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2012 19:58 

Normaalsele autole võiks kõige pealt mingi auto võrdluseks võtta. Mitte dacia, daewoo jne :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 20:37 
Kasutaja avatar

sander147 kirjutas:
See, kui palju ta uuelt maksis, ei mängi mingit rolli järelturu väärtuses ja koostekvaliteedis.

Mida kallim, seda parem järelikult ??? :? :?

Rusika reegli järgi on nii ju. Klassi kõige odavam auto ei ole kõige parem, samas kõige kallim ei pruugi olla optimaalseim. Mälu järgi oli nii et Porge, Audi ja VW sellises järjekorras läks VAG grupil mis autol on kõige rohkem "katet" hinnas. Sinu loogika järgi ei tohiks Audi ning Porge üldse müüa ega hinda hoida.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 22:03 

Ei, ma ei pea silmas seda.

Minu arvamuse kohaselt ei ole Audi küll mingi näitaja. Ning miks ta hind nii kõrgel on ??? Keskklassi jaapanlane on sama kvaliteetne ja poole hinnaga. Varuosad ei ole kallimad- vaata et pigem odavamad. Toyota on viimasel ajal suuresti mainet kaotanud oma ebakvaliteetsusega. Võrreldes 90 lõpp mudelitega.

Ostan auto- maksab 40K euri. Kasutatud. Mark al a Bmw, Audi, Merss. Kuni 5a vana.
Võtan võrdluseks sama aja Japsi, Toyota, Mitsu, Honda, hind a la 50% soodsam. Kestvus- sama, kütusekulu-sama, mugavus- sama. Maine - sakslaste kasuks (ei tea küll miks) Välimus- japside kasuks.
Miks ma peaks panema 50% rohkem raha magama sellepäerast, et sõita pelgalt maine või preštiisi (täiesti välja mõeldud mõttetus, mis mitte kedagi ei koti) pärast? Mis see annab? Raha on ju minu taskust.

Ei vaidle vastu, et sisu on tõesti uhkem ja tillipikendajate kasuks sakslastel, kuid see ka kõik. Mees on see, kes loeb.
Nagu paljud sakslaste omanikest tuttavad- mugav auto peabki palju kaaluma (2-2.5 T). Hmmm ,ei pea. Ka 1400kg kaaluv auto on mugav. Lisaks ei ole vaja nii suurt mootorit, et seda vanarauda edasi viia. Arvestades veel enam kütuse hinda.

Loogikast rääkides.
Et kõik sakslaste omanikud kohe poolest pöördest "lõhkuma" ei läheks kodus, siis see pelgalt arutelu. Take it easy.

Sry OT.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 22:31 
Kasutaja avatar

sander, saksa autod on vaiksemad ja parema sisuga. ja see teebki selle sinu ülejäänud 40% ...

jutul lõpp. Kõik ei taha japsiga sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 22:32 
Kasutaja avatar

Siis ju võiks 25% rahaga Dacia Logani osta, kui ainult km hind oluline on. Ise räägin ainult enda arvamust ja tuttava Mazda 6 e ja A4 ja järgi. Mõlemad kusagilt 2000 midagi, siis Mazda jättis kuidagi odava ja ersatsi mulje. + kone poolest on ka 1,9 TDile know-howd rohkem nii et mina näen küll miks Audi oma hinda väärt on/kus see raha on. Selle või eelmise kuu Autolehes oli A4ja kestvussõidu teema saksa ajakirjast sisse ostetud, selle lõpus võeti ka vokk tükkideks. Samas räägiti et miks ta seda kallist hinda väärt on.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2012 22:35 

Midagi ei taha saavutada.

Kõik ei ole saksa usku, nagu kõik ei ole japsi usku. Küll tuleb ka aeg, kus avastatakse, et saksa tehnika jääb juba praegu hiina jubinatele alla :)

Kui lugeda ei viitsi-oska, siis ära loe üldse pikki postitusi. Veel parem, ära kirjuta ka siis....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 09:52 

sander147 kirjutas:
Ei, ma ei pea silmas seda.

Minu arvamuse kohaselt ei ole Audi küll mingi näitaja. Ning miks ta hind nii kõrgel on ??? Keskklassi jaapanlane on sama kvaliteetne ja poole hinnaga. Varuosad ei ole kallimad- vaata et pigem odavamad. Toyota on viimasel ajal suuresti mainet kaotanud oma ebakvaliteetsusega. Võrreldes 90 lõpp mudelitega.

Ostan auto- maksab 40K euri. Kasutatud. Mark al a Bmw, Audi, Merss. Kuni 5a vana.
Võtan võrdluseks sama aja Japsi, Toyota, Mitsu, Honda, hind a la 50% soodsam. Kestvus- sama, kütusekulu-sama, mugavus- sama. Maine - sakslaste kasuks (ei tea küll miks) Välimus- japside kasuks.

Oled sa üldse omanud kunagi mõnda korralikku saksa autot? Tead mul on sinusugune sõber, kes samamoodi ei saa aru, misasi see siis seal saksa autodel kvaliteet on, temaarust üks plastik kõik. Ega seda sõnadega ei saagi seletada. Saksa auto on kallim ja temaga sõites on ka palju kallim mulje kui japsiga. Mul on kodus lapsel mänguasjakastis üks hiinas toodetud mängutraktor ja üks saksas tehtud Caterpillar traktor. Kui sa neid kahte nüüd käes võrdled, siis saad kohe aru, mis on nendel kahel vahet - üks on odavamaiguline libe kehvasti viimistletud plastmass ja teine on hoolikalt kokku pandud ja jätab väga korraliku ja kvaliteetse mulje.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 11:06 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
Oled sa üldse omanud kunagi mõnda korralikku saksa autot? Tead mul on sinusugune sõber, kes samamoodi ei saa aru, misasi see siis seal saksa autodel kvaliteet on, temaarust üks plastik kõik. Ega seda sõnadega ei saagi seletada. Saksa auto on kallim ja temaga sõites on ka palju kallim mulje kui japsiga. Mul on kodus lapsel mänguasjakastis üks hiinas toodetud mängutraktor ja üks saksas tehtud Caterpillar traktor. Kui sa neid kahte nüüd käes võrdled, siis saad kohe aru, mis on nendel kahel vahet - üks on odavamaiguline libe kehvasti viimistletud plastmass ja teine on hoolikalt kokku pandud ja jätab väga korraliku ja kvaliteetse mulje.

:hail :hail :hail

Fluid ütles kõik. Riisikafännid ei saa tõesti aru mis vahe on saksa autol ning japsil. Sama lugu uuema usarauaga, mis väljast näeb väga hea välja, aga salong on mõtetu.

Näide: Jeep Compass, mille saab 2WD-na kätte 18K euroga. http://img2.netcarshow.com/Jeep-Compass ... per_25.jpg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 11:55 
Kasutaja avatar

Saksa vs japs on selline vaidlus küll, et kumb kellele meeldib.

Minul on olnud 3 hondat ja 2 audit.
Japs on hea sõita, juhitavus hea ja mootor pööretel käib edasi ka päris hästi. Kuid samas jupid on ikka jube kirved kohati.
Audi samuti hea soita, juhitavus monevorra kehvem aga mugavam. jupid enamjaolt odavamad japsist.

Mootor on mõlemal hea. Kuid ehituskvaliteet ( salong jne ) annab hääle audile. Ning audi kere on kindlasti vastupidavam, japsid enamus roostetavad päris tugevalt.

Minu arvamus tuginedes oma kogemustele :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis