Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 17:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 17.03.2012 22:38 
Kasutaja avatar

Vuffel kirjutas:
Sai eile sugulase juures autoliiku teha... täna hommikul oli vaja sõitu minna. Tegime väljas suitsu, vaatame- eravärvides politsei Skoda seisab teeääres. Jalutasime ligi, küsisime viisakalt, et kas saaks puhuda. Polnud probleemi, puhusime, kõik ilusti 0. Politseinik kiitis, et kohusetundlikud noored vähemasti. Täitsa positiivne.

Mäletan korda, kui sai Pärnus pidu pandud ja järgmine päev oli vaja Tallinna kütta. Jalutasime politsei auto juurde, kus hakati hoopis karjuma, et meil pole aega ja minge ostke alkomeeter endale. Peale juttu, et okei, ma istun siis võib-olla purjus peaga rooli ja võib midagi juhtuda, jutt kohe muutus ja sai puhuda.
Ehk oli kehv hommik neil lihtsalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2012 22:52 
Kasutaja avatar

Olen ka mina peale pidu pidanud sõitma, kuid mul lähedal polnud patrulli vaid läksin astusin siis Sõle politseijaoskonda sisse ja küsisin puhuda. Tuldi ilusti vastu ja sain oma 0 sealt kätte.

Ise olin täna tubli ja joomise asemel vahetasin omal elutoas üksi tapeeti. Suht läbi võttis see püsti pikali olemine kuid suurem osa toast sai kaetud. Aega läks kuskil 3-4 tundi kogu jama peale. Mina olen rahul 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2012 23:03 
Kasutaja avatar

Täna oli ikka parjalt per*es päev. Hommikul sai siis hakatud autot pesema. Esiteks murdus pesemise ajal parempoolne peegel küljest ära( :? ), teiseks polnud kohalikul lammutusel, kust lootsin uue peegli leida, mulle midagi pakkuda. Ning kolmandaks oli auto kümme minutit pärast pesu sama peletis kui enne.

WIN, noh :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2012 23:07 
Kasutaja avatar

Priit_H kirjutas:
Olen ka mina peale pidu pidanud sõitma, kuid mul lähedal polnud patrulli vaid läksin astusin siis Sõle politseijaoskonda sisse ja küsisin puhuda. Tuldi ilusti vastu ja sain oma 0 sealt kätte.

Ise olin täna tubli ja joomise asemel vahetasin omal elutoas üksi tapeeti. Suht läbi võttis see püsti pikali olemine kuid suurem osa toast sai kaetud. Aega läks kuskil 3-4 tundi kogu jama peale. Mina olen rahul 8)

M aläksin mingi aasta-paar tagasi Rakvere jaoskonda mingi paar tundi enne aastavahetust , et tahan ka puhuda ja ei antud, öeldi , et ei saa puhuda ja kõik , nemad ei hakka vastutama , kui ma null puhun ja pärast purjuspeaga vahele jään v6i ajasid mingit lolli illi. Vaidlesin seal siis m6nda aega kuni põhim6tteliselt tõsteti uksest välja :D . Anti valida , kas uksest välja v6i siis arestimajja.

Joond ma pold tegelt miskit eriti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2012 23:55 
Kasutaja avatar

Priit_H kirjutas:

Ma olen seda kogu aeg rääkinud, et noorus ei ole hukas! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 02:40 
Kasutaja avatar

Kõik kallid kaasliiklejad kes te soovite eksponeerida oma tõkiskingi , ohukolmnurka , pulberkustutit , rohelist vesti mis peab olema juhi käeulatuses , vajadusel vahtralehti ning osaleda kopsumahukontrollis 2-3 korda ühe õhtu jooksul olete alati oodatud reede/laupäev õhtuti kohila tsivilisatsiooni ! rapla isad said endale superbi ja hoiavad siin ikka korra majas...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 02:49 
Kasutaja avatar

pasavasar kirjutas:
Kõik kallid kaasliiklejad kes te soovite eksponeerida oma tõkiskingi , ohukolmnurka , pulberkustutit , rohelist vesti mis peab olema juhi käeulatuses , vajadusel vahtralehti ning osaleda kopsumahukontrollis 2-3 korda ühe õhtu jooksul olete alati oodatud reede/laupäev õhtuti kohila tsivilisatsiooni ! rapla isad said endale superbi ja hoiavad siin ikka korra majas...
Üks musta peaga naisterahvas oli sealt ikka väga ülbe. Tuli Grossi poodi ja seisin letirivis ja ta tahtis mööda saada. Oleks ju võinud viisakalt lausuda, et palun, saaks mööda? Aga ei, lükkas otseses mõttes mu eemale ja läks oks laiali poest välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 02:53 

pasavasar kirjutas:

Liiklusseaduse järgi pole aga ohutusvest autos kohustuslik, mistõttu ei hakka ja pole õigustki vesti olemas­olu kontrollida tehnoüle­vaatusel ega politseil.

Kommenteerib maanteeameti nõunik Villu Vane:

Tegelikult ongi asi nii, et ohutusvest ei kuulu sõiduki varustuse hulka ja seda ei pea autos hoidma. Seda muidugi juhul, kui inimene tõesti pimedas ei sõida - näiteks sõidetakse ainult suvel, suvilasse ja tagasi ning valgel ajal.

Vesti kandmise kohutus on hädapeatuse korral pimedal ajal ja nõude täitmist tulevikus ilmselt ka mingil määral kontrollitakse. Tehnoülevaatusel vesti olemasolu ei küsita ega kontrollita, ei tehta seda ka teel olles, kui sõiduk liigub. Kui teel on pimedas peatunud sõiduk ja juht toimetab pimedas helkurvestita, siis on politsei sekkumine seaduspärane.
http://blog.iizi.net/tag/liiklusseadus-2011/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 02:59 
Kasutaja avatar

no meil siin sellised reeglid ei kehti :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 11:49 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
MDB kirjutas:
ristokkk kirjutas:
prsse, täna õnnestus mul tipptunni ajal Tartus kõige suuremal ristmikul auto välja suretada :D

Tipptund Tartus?! Päris hea nali :D

Sa vist ei tea mida sõna tipptund tähendab, kui see sulle nalja teeb.

Tartu tipptund on sama, kui liiklus esmaspäeva keskpäeval Tallinnas!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 12:28 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Üks kord on tartust meelde jäänud kui sai satutud ummikusse oli ka vist mingi 4aja ja seal emajõe lähistel ,mõtlesin ,et mis siin veel lahti ,et ka hullumaja ,et Tartu ka väike nagu tallinn siiki ja läheb nii umbe ,et kole.Lihtsalt eestit arvestades on juba karm mõelda et nii umbe lähevad asjad ,isegi masu arvesse võttes +töötust ja mida kõike veel aga elu käin nagu lasvegases rsk.
Nojah ummik ja tipptund samas võivad need olla ka ühes olukorras.Minu juhtumis ei jäänud silma miskit mis olkes takistades tekitanud ummiku + see ummik oli suht laialdlane .
Tegelikult veel väiksemates linnades imestanud ,et mis toimub, selline liikulus ja värk kus nagu saaks jalagi asjad ära aetud aga see selelks .Olles arenenud maa siis elu kihabki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 16:26 

Sai kuskil kuusalu ja kiiu kandis käidud. Leesi poolt tulles hakkasime bensukat otsima no ja joppantonio, üleval peterburi mnt- l näed tanklat, aga kuidas sinna saada.. välja ei nuputanud.
Lõpuks kohalikud suunasid kuskile mujale hoopis ja sai viimasel piiril paak täis pandud.

Ma lausa vihkan neid põleva bensutulega bensuka otsimisi..paras õnnemäng, kas jõuad või lükkad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 16:33 

Hydration kirjutas:
Sai kuskil kuusalu ja kiiu kandis käidud. Leesi poolt tulles hakkasime bensukat otsima no ja joppantonio, üleval peterburi mnt- l näed tanklat, aga kuidas sinna saada.. välja ei nuputanud.
Lõpuks kohalikud suunasid kuskile mujale hoopis ja sai viimasel piiril paak täis pandud.

Ma lausa vihkan neid põleva bensutulega bensuka otsimisi..paras õnnemäng, kas jõuad või lükkad :D

Mõtled seda Statoili või Alexelat, mis Kuusalu juures on? Üleval tee ääres?
Kõigepealt lähed viadukti alt läbi,(kui tuled Kuusalust välja) keerad Tallinna poole ringi pealt, siis natsa aja pärast keerad paremale Soodla poole, sealt saad uuesti viadukti alt läbi vasakule, ning suundud uuesti Kuusalu poole. Kuid jääd põhimaanteele. Ja voilaa.
Pm sama asi, kui tuled Narva poolt. Sõidad Soodlani välja, keerad paremale põhimaanteelt, ringilt vasakule, viadukti alt läbi ja uuesti Kuusalu poole.
Kui oli see su sihtpunktiks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 16:38 

see aleksela jah , aga juba see seletamine ajas juhtme kokku, et siit sinna siis sealt läbi ja uuesti sinna tagasi ja alt läbi :D
Ma proovisin nii,et panin narva poole, vaatasin, et krt ei saa vist, tagurdasin alla tagasi, siis teiselt poolt (kust tallinnast tulevad autod alla sõidavad.) sealt ka krt ei saa, telliskivi ees..
Jaurasin seal igatepidi, tallinna poole ka ei julgenud sõita, et siis äkki viskab kohe narvakale ära ja seal pole kuskil ju ümber pöörata.
Lõpuks läksin sinna kiiu poole tagasi ja kuskilt vasakule ja 2.5km oli sõitu ja sai mingi külatankla. Oleks ta 500m edasi olnud, oleks vist lükkama pidanud, sest auto pm turtsus viimaste aurudega sinna tanklasse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 17:58 

Auto koristuse käigust leidsin üüberi tasuta pileti, why not.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis