Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei toob teedele ekstrajõu ja karmid karistused
PostitusPostitatud: 16.04.2012 21:44 
Kasutaja avatar

.

Viimati muutis 3lvis, 16.04.2012 22:22, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2012 21:58 
Moderator
Kasutaja avatar

Hala teemal "kõik on korralikud ja vales foorumis" on mõttetu: järelikult on kasutajatel olemas mõtlemis- ja arenemisvõime ning elutahe. Ja ei ole reeglit, mis keelaks sellistel kasutajatel siin käia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2012 22:15 
Kasutaja avatar

Jah tõesti kõik ei ole siin vales foorumis aga ma ei lähe ka rolleri foorumisse kirjuma, et "Õu mees, su koonusfilter ja piirajate eemaldamine on ikka elumage."
Mõtlemis- ja arenemisvõime ning elutahe? Mis sa nüüd selle all mõtled? See kui ma pooldan seda, et teisi ohustamata kiiremini sõit (mainin kohe ära, et jumala eest, ma ei räägi siin tipptunnil või elurajoonis sõitmisest) on täiesti okei ja miks mitte siis kohe puudub mul elutahe ja mõtlemisvõime?

Edit: Umx olen palun hea ja tore ning pane mulle kuskil pooletunni pärast bänn peale kui veel siin oled, sest ma ei leia kuskilt kasutaja kustutamis kohta. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2012 22:27 
Kasutaja avatar

kas streetrace'i üks esmärkidest ja alustaladest on olla ohtlik endale ja ümbritsevale?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2012 22:30 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kindlasti tuleb paljudel ette seaduserikkumisi nii tahtlike kuika niiöelda mittetahtlike.Lihtsalt muud polegi midagi kui tunnistada tehtut ja vastutama tegude eest.
Kui ikka sõidad vööta või üle lubatu ja peetakse kinni siis mina olen olnud võimalikult viisakas ja tunnistanud pattu ja siis lootnud muidugi võimalikult väiksele karistusele kuid millegi üle pole arus küll olnud kaevata ,sest omale kaevasin ma ise ju augu ja mida krdit ma veel nõuan .Mina lihtsalt ei suuda midagi nõuda ega kaevata kui ise keerasin s.ta kokku.Söön oma s.ta ka ära nii ,et nägu s.tane ja püüab õppida või uuesti s.tta süüa.Enda oma s.tt tuleb ise ära süüa .
Olgu kasvõi mingi uus ja lai tee elu tühi ,ilm ilus ja värki ning jumal hoiab ka veel pilku peal ja kui ma radarisse sõidan lubatust kiiremini ja politsei otsustab sekkuda siis mida siin vaielda ,kedagi ei pea kottima see ,et sa üksi sõitsid ja teisi polnud ning tee uus ja jumal vaatas pealt.Politseinik otsustab mis edasi saab .
Kui ikka rikkujad kaebavad edasi ja pole rahul see ikka krdi kahtlane.Saan aru ,et kannataja pole rahul ja kaebab edas iaga rikkuja ,süüdlane rsk peaks suu nii koos hoidma ,et
Sõida kuidas tahad ehk ebainimlikult öeldes ja karmilt kuid vastuta ja käki keerates hoia suu kinni ja vastuta.Keerad käki kokku siis arvestad sellega ,et mina keerasin ise käki kokku ja nüüd on aeg vastutada-muud polegi midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2012 22:52 

Naljakas, mulle tuleb kohe see silmeette.

http://www.krimi24.ee/news/706/tv3-poli ... pib-kutust

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2012 22:53 
Moderator
Kasutaja avatar

3lvis kirjutas:
Mõtlemis- ja arenemisvõime ning elutahe? Mis sa nüüd selle all mõtled? See kui ma pooldan seda, et teisi ohustamata kiiremini sõit (mainin kohe ära, et jumala eest, ma ei räägi siin tipptunnil või elurajoonis sõitmisest) on täiesti okei ja miks mitte siis kohe puudub mul elutahe ja mõtlemisvõime?

Edit: Umx olen palun hea ja tore ning pane mulle kuskil pooletunni pärast bänn peale kui veel siin oled, sest ma ei leia kuskilt kasutaja kustutamis kohta. :)

Täpselt seda mõtlesingi, et inimene on edasi arenenud ja ei pea enam suvalises kohas autot piirajasse lajatama, et hea oleks, vaid oskab kohta valida. Ja elutahe on elutahe, õhtuks võiks ju koju jõuda, mitte igaks juhuks end kasti sõita, sest see on äge.

Ja kui ei suuda kasutajat kustutada, siis kasvata iseloomu ja ära lihtsalt sisse logi enam. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2012 23:16 

Ehe näide: Mustamäe tee kell 3 öösel 5 noort ala 92 a sündinud ja kõik ilma vööta juht kasti. kiiruseks 140 km tunnis on normaalne :kill
Usun kui kõigil olnud vööd peal ei lebaks nende sõber kes roolis oli kastis ja 2 noormeest veel sellest autost koomas haiglas.
Kallid inimesed te tapate ilma vööta sõiduga oma kaaslased autos või hullemal juhul jääte terveks eluks ratastooli lükkama.
Seega turvavööta ja kiiruse eest karmimate karistuste määramine on õigustatud. Ja joobes sõitmisest ma ei hakka parem rääkima need vennikesed tuleks lihtsalt maha lasta teiste hirmuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2012 23:25 
Kasutaja avatar

tegelikult on paljudel viha siin riigis elamise vastu, kuna elu lihtsalt on nii raske. Sul raha pole sõidad kiiresti siis tehakse maksimumtrahv mida maksta ei suuda, siis lähed sõidad purjus peaga end kasti ja võtad kedagi veel kaasa ka kui eriti hull oled peast juba. Tänavad on täisporr seisus auto laguneb, tehakse mingid 4 realised super eurotee jupid ühele poole super 4 rida ja vahepeal 10km kolgatateed mis auto lõpuni ära lõhub ja siis jälle miljard maksev eurotee. A nahhui? Eesti nii väike riik siia poleks vaja mingeid kiiruskaamera süsteeme ega mingit sellist jama. Autokoolid pole tasemel ja kodune kasvatus on ka ikka 40% sitt jne. Mingid maksimumtrahvid ei päästa siin. See teeb pigem hullemaks asja. Ministrid võrdlevad kõike eurosuperriikidega, et meil peab kõik ühtlustuma nendega. aga kui palka nõutakse siis öeldakse et lollakad olete. Politseinik on mõttetu marionett, pole ühelgi kodanikul, kes sinna autosse satub tema vastu mingit austust. Varsti siin riigis aint kriminaalid ja lollakad ilmalubadeta surmakutsarid . Liikluskorraldus ka jube, foorid ja märgid- mõttetu, pooled tuleks maha võtta- lisaks kuumaastikumärkidele. Tegu on palju sügavama probleemiga.
Noortekambad autos kes kasti sõidavad. .. see pigem aint alkoholiga seotud ja sõprade ees ei saa ju lolliks jääda, mingi 95ndal sündind tatt ei tunnegi veel auto gabariite jne. või ostetkase mingi suvaline sara mille tehnoseisundis ei saa kindel olla ja kohe 140 sisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2012 23:33 

mida te halate,sõidke normaalse kiirusega ja ei maksa mingeid trahve,mis hinge kinni tõmbavad,kihutamiseks on ju ka kohad olemas.Olen peale oma viimast suuremat trahvi sõitnud korralikult ja pole 3 aastat ühtegi trahvi saanud,sest ma ei taha maksta mingi mõtetu kiiruseületamise eest 400 euri vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 00:11 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei taha teistele maadele halba aga tõmmaku uttu siis igaveseks need kes ei suuda ja kellele ei meeldi elada eestis .Nah on vaja neid kottida ja tappa kellele meeldib kes suudavad ja tahavad eestis elada.Aga osad kotivad isegi siis veel kui on jäänud kuhugi mujale toppama.
Krt kui mingi õlitamatta ,liivane ,kõver hammakas pakib kõik ettejäävad süütud laibakotti siis mida purkki noh.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 00:14 
Kasutaja avatar

pistyk kirjutas:
mida te halate,sõidke normaalse kiirusega ja ei maksa mingeid trahve,mis hinge kinni tõmbavad,kihutamiseks on ju ka kohad olemas.Olen peale oma viimast suuremat trahvi sõitnud korralikult ja pole 3 aastat ühtegi trahvi saanud,sest ma ei taha maksta mingi mõtetu kiiruseületamise eest 400 euri vms.

Nimeta Tallinna lähedal üks koht, kus saab legaalselt piirkiirust ületada.

Selleasemel, et +10km/h kiiruseületajale vastu tahtmist aktsiaid pakkuda, võiks igal ristmikul üks vormikandja olla, kes vaataks ega keegi mobiiliotsas ei ripu, või lihtsalt debiilseid/ohtlike manöövreid ei tee. Täna nägi tipptunni aeg Rahumäelt õismäele sõites väga paljusi, kellele telefoniraamatuga vastu kukalt andma peaks.

Ise veel kapsalehekandja, aga väga pedaalima ei kipu. Aga need korrad kui seier rahakotti ohustama hakkab, on ka tingitud sellest, et minust mitteolenevatel põhjustel on vererõhk tõusnud tavalisest kõrgemale - kas siis on mingid rahaprobleemid: küte, toit jne kallineb ; muud naginad eraelus(mis on ka tavaliselt seotud rahaga, või õigemini selle puudumisega); sitt tee, mis autot lõhub; puuduv teemärgistus, millepärast on keegi järjekordse liiklusohtliku olukorra tekitanud, ja nii edasi. Tallinn on koht, kus iga nurgapeal vaata 10 kilo stressi vastu. Ja kui inimesel mõõt täis saab, siis esimene koht kus end maandada saab, ongi pahatihti autoroolis.

Kala hakkab mädanema kõigepealt peast. Kui inimeste üldine heaolu paraneks, kaoksid sellised tõmblejad ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 00:19 

Piirkiirust ei saa ,aga oma adrelaniinipaugu peaksid ka igast kardirajast kätte saama,rohkemgi veel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 00:19 

See suur kulutus ,et panna ametnik jälgima seda ,et keegi moblaga roolis ei räägiks ja selle asemel saaks paar aukku ära lappida.
Ise põhjustame ka üleliigseid kulutusi-laibakotid ja liiklusjärelvalve nagu lapsi või keda iganes kanseldataks.
Inimene peab aru saama ,et mobiili näppimine roolis on seadusevastane .Ku iinimene juba ise ei saa aru ,et ei maksa näppida mobiili roolis ,sest see on trafitav siis millest üldse rääkida-inimeses on asi.Kui juba sellest ei saa aru siis ongi elu raske.
Heaolu on riigis erinevat nagu ka igalpool mujal maailmas.Igaüks ei saagi tunda heaolu.Heaolu tuleb osata välja teenida ja värki.
Mõni muutub liikluses erinevaks ehk selletõttu ,et osa rahavst vigiseb koguaeg võimalusi erinevaid.

Viimati muutis oopc, 17.04.2012 00:22, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 00:22 
Kasutaja avatar

Mina näiteks keelan oma pereliikmetel roolis olles telefoni näppida. Kui keegi helistab, või tahab ise helistada siis käsen kõrvale tõmmata ja ronin ise rooli. Kift on muidugi see, et kui kapsalehti autos pole ja miilits kinnipeab, siis on uuesti arki eksamile minek. Seleta siis lollile, et vb hoidsin potensiaalse avarii ära.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis