Täna käisin Tõhelas tiiru ning tagasitulles soovitati mulle otsemat teed, pidavat lühem tee Pärnu olema. Kuna kiire oli ka siis võtsin kuulda seda juttu. Tulemuseks ribadeks rehv ja kõver velg. Nimelt mingi isehakanud teemeister oli rajanud kruusatee žileti taolistest kividest. Kuna tee oli ikka nii hull siis ma ei saanudki aru millal mul tagumine parem rehv tühjaks läks ning jõudes asfaltile oli selge, et midagi on väga valesti. Kokpitist väljudes leidsin ribadeks sõidetud rehvi ja haiget saanud plekkvelje. OK, ikka juhtub. Haarasin tagant tungraua ja võtme ning tõstsin masina kõrgustesse. Ratas kenasti alt võtsin põhjaalt tagavara ratta välja. Metsavahe teel tulid ühtäkki sellised sõimu sõnad ja vandumised milletõttu nii mõnedki metsloomad hirmunult tuhatnelja ajama pistsid. Põhjuseks see, et tagavararatas oli mingi räbal juust mis oli tühi

Pistsin selle alla, lootuses imele, et ehk sõidab keegi mööda ja nii muuseas omab autos toimivat rehvipumpa. Poolpakki suitsu ära imedes see ime juhtuski. Koheselt sai rehvi siis õhk sisse löödud ning kõrvu kostis armas susin.

Rehv oli puruks. Kuna õemehel samuti pirukalaadne toode mis ka praktiliselt sama marki sai koheselt traati tõmmatud temale. Jumalale tänu kuid võeti mu mure täie tõsidusega ning sõideti minu juurde ning talveveljed mis olid tal juba kenasti garaaži ära pakitud neist üks toodi mulle. Pistsin selle alla ning kuni homseni saan seda kasutada. Homse Pühapäevase päeva jooksul on mul kibekiiresti ühte rehvi vaja mis oleks 175/70/14 ( käib ka 65 kõrgusega ) Kuna homme õhtul vaja Tallinnas olla siis hetkel päris nutune seis mul, tuleb hommikul kõik augud läbi käia, et omale see rehv päeva jooksul sebida ning ka kohta vaja kus teostada selle vahetus.
Minu poolt suur suur aitähh Land Cruiseriga härrale kes usaldas mulle enda el. rehvipumpa ning mille ma talle ka kenasti koju ära viisin.
Siinkohal paluksin teada saada, et kust ma homme omale vajaliku rehvi/rehvid leian. Asjaga sigakiire!