Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 15:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 747 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 50  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Opel Calibra 2,0 85 kw 1991 a Vanaisavecu
PostitusPostitatud: 09.05.2012 19:09 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Kapotikulm tee normaalsemaks, st tee see serv ikka vähe ilusamaks, siis värvi kapott ära. Küljelaiendid ja antitiib viska küljest ära ja tee nende laiendite alt ka korda, tagatuled ka asendada vähe kenamatega ja pole väga vigagi.

Vb on teemas kuskil kirjas ka aga ei viitsi seda möla hakata läbi lugema, seega mis seisus üldine põhi on, poolraamid, karbid, põhjaplekk jne?

Sain veel kuskilt aru, et oled õppinud autotehnik? Kui nii, siis miks ise keevitus- ja keretöödega ei tegele? Usu mind, need värvitööde jne asjad ei maksa üldse nii palju kui kõik arvavad, loomulikult kui tahta ideaalset kvaliteeti ja mingit ulmekvaliteetset värvi jne siis küll, aga nii hobikorras putitamiseks käib vabalt ka odavama otsa kraam(ja ei pea siinkohal silmas mingit ehituspoest ostetud paska, vaid ikka autole mõeldud tooteid).

Kui mul poleks eelnevalt olnud ulmepikka volvo teemat siis saaks ma kadeti kallal samasugust ilkumist praegu, niiet ole tugev :D :D

Sinu keretööd jh vägevad, rooste lööb alt välja jne :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 19:11 
Kasutaja avatar

Sai jah uued rehvid sisse õnnistatud .Peale börnaka tegemist järsku autol jõud kadund ,sai natuke asja uuritud kaks silindrit ei töödanud .Õhtul töökojas sai peale pandud uued küünlad mitte mingit muutust seejärel sai küünlajuhtmete takistused üle mõõdetud ,kõik korras ,seejärel jagaja kaan maha äkki seal midagi viga samuti korras ,siis õpetaja arvas et äkki plokikaane tihend põles kahe silindri vahelt ära ,et mõõdame surved üle ,mõõtsime surved ära ,olid vahemikus 12,5 -14 ,nii seal ka viga ei olnud ja lõpuks kui mul olid peas ,et tuleb ette võtta suurem remont tuli välja ,et kaks pihustit ei saanud voolud ,sai see kaadervärk mis annab pihustitele voolu paika sätitud ,starterit ja tulemus mootor käib nagu ema süda .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 20:24 
Kasutaja avatar

tanelv kirjutas:
Ja tulidki videod, nagu mees lubas. Ehk saab ka auto sellisesse korda, nagu mees lubas.

Kui soome ehitusel tööd jätkub saab see auto korda .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 20:35 
Kasutaja avatar

Kus see filmitud on ? Kuusalu kant ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 20:40 
Kasutaja avatar

Surnuaia läheduses nii ei tehta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 20:52 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
Kus see filmitud on ? Kuusalu kant ?

Pigem Lääne-Virumaa ja Väike-Maarja kant .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 21:50 
Kasutaja avatar

dislavoss kirjutas:
Sinu keretööd jh vägevad, rooste lööb alt välja jne :kill

Kas minu keretööd on kuskil teemaks? Kui sa nii lammas oled, et aru ei saa, et värv(ükskõik kui kallis) ei hoia uuesti roostetama hakkamist kinni, siis pole siin küll midagi teha. Rooste tuleb korralikult ära hävitada alt, mida saab näiteks kas keemiliselt(roostemuundurid jne), liivapritsiga või siis roostekoht uue plekiga asendada. Mina pole jah seda kõike korralikult teinud(ajapuuduse ja laiskuse tõttu) aga ma ei leia, et see oleks põhjus miks lasta kellelgi mingi ulme papi eest keretöid teha. Niiet ole kuss ja ära ärple siin kui midagi tarka öelda pole.

Jah ma lähen närvi kui inimene ei saa aru miks üks või teine asi toimub, ehk siis asi ei ole materjalides kinni vaid tegijas. :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2012 00:40 
Kasutaja avatar

Aga tegijad ongi need kes võtavad ulmeraha, sest materjal osakaal iseenesest ülevärvil on suhteliselt väike osa. Ega pole mõtet nii ka teha, et teed ja möllad kõik jutud, vahetad plekke ja eemaldad rooste iga viimasestki kui kohast, ja siis värvid mingi suva aia värviga. Lõpptulemus sõltub ikka kõikidest asjadest kokku, eelkõige eeltöödest - kuidas auto kestab aastaid, kuidas värv läigib. Tasuks ikka teha asi viimasepeale, aga muidugi arusaadav, et kui pole korralike ruume, vahendeid, aega, viitsimist ja raha, siis teedki kuidagi kiirelt paremaks ja väga palju ei maksagi loota sellest.

Aga kaliibrist, mulle paistab et selle keretööde maht on ikka päris suur ja kallis- kui ise ei tee. Mis summade kanti sa seda umbes elustama plaanid hakata esialgu, kui saladus pole? Paistab et ise sa keretööde mees pole, et suht karm on nii, kui just päris humanitaarabi ei saa mõnelt väga väga healt sõbralt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2012 07:52 
Kasutaja avatar

fubuq kirjutas:
Aga kaliibrist, mulle paistab et selle keretööde maht on ikka päris suur ja kallis- kui ise ei tee. Mis summade kanti sa seda umbes elustama plaanid hakata esialgu, kui saladus pole? Paistab et ise sa keretööde mees pole, et suht karm on nii, kui just päris humanitaarabi ei saa mõnelt väga väga healt sõbralt.

See aasta on plaanis keretöödele kulutada 500-700.eurot ,eeldatavasti saab selle raha eest vajalikud keevitustööd tehtud ja kere kuni krundini välja ,siis kindlasti on vaja veel käigosa timmida, natuke veermiku ja vedrustust ,aga siiski keretööd on number üks teema ,järgmine nädal kui töökotta pääsen üritan antitiiva ära kaotada ja pagasniku luugil olevad augud kinni keevitada .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2012 13:23 

───────────────────░█░░░█░
──────────────────░█░░░░░█░
─────────────────░█░░░░░█░
──────────░░░───░█░░░░░░█░
─────────░███░──░█░░░░░█░
───────░██░░░██░█░░░░░█░
──────░█░░█░░░░██░░░░░█░
────░██░░█░░░░░░█░░░░█░
───░█░░░█░░░░░░░██░░░█░
──░█░░░░█░░░░░░░░█░░░█░
──░█░░░░░█░░░░░░░░█░░░█░
──░█░░█░░░█░░░░░░░░█░░█░
─░█░░░█░░░░██░░░░░░█░░█░
─░█░░░░█░░░░░██░░░█░░░█░
─░█░█░░░█░░░░░░███░░░░█░
░█░░░█░░░██░░░░░█░░░░░█░
░█░░░░█░░░░█████░░░░░█░
░█░░░░░█░░░░░░░█░░░░░█░
░█░█░░░░██░░░░█░░░░░█░
─░█░█░░░░░████░░░░██░
─░█░░█░░░░░░░█░░██░█░
──░█░░██░░░██░░█░░░█░
───░██░░███░░██░█░░█░
────░██░░░███░░░█░░░█░
──────░███░░░░░░█░░░█░
──────░█░░░░░░░░█░░░█░
──────░█░░░░░░░░░░░░█░
──────░█░░░░░░░░░░░░░█░
──────░█░░░░░░░░░░░░░█░
████──░█░████░░░░░░░░█░
█──█──████──████░░░░░█░
█──█──█──█──█──████████
█──█──████──█──█──────█
█──█──█──█────██──██──█
█──████──█──█──█──────█
█─────█──█──█──█──█████
███████──████──█──────█
──────████──██████████

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 09:12 
Kasutaja avatar

See aasta on plaanis keretöödele kulutada 500-700.eurot ,eeldatavasti saab selle raha eest vajalikud keevitustööd tehtud ja kere kuni krundini välja ,siis kindlasti on vaja veel käigosa timmida, natuke veermiku ja vedrustust ,aga siiski keretööd on number üks teema ,järgmine nädal kui töökotta pääsen üritan antitiiva ära kaotada ja pagasniku luugil olevad augud kinni keevitada .[/quote]

No selle 500-700.- euro eest saad juba korralikuma 110kw mis jookseb ju 200 välja ja see veel ägedam :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 09:17 
Kasutaja avatar

fm25 kirjutas:
See aasta on plaanis keretöödele kulutada 500-700.eurot ,eeldatavasti saab selle raha eest vajalikud keevitustööd tehtud ja kere kuni krundini välja ,siis kindlasti on vaja veel käigosa timmida, natuke veermiku ja vedrustust ,aga siiski keretööd on number üks teema ,järgmine nädal kui töökotta pääsen üritan antitiiva ära kaotada ja pagasniku luugil olevad augud kinni keevitada .

No selle 500-700.- euro eest saad juba korralikuma 110kw mis jookseb ju 200 välja ja see veel ägedam :rokib[/quote]
Saab ka sellest 85 kw Calibrist 200 kätte ,lihtsalt pikemat teelõiku läheb vaja .Üldjuhul vajavad need 110 kw Calibrid korralike investeeringuid ,nii et no offence kas ma teen selle Calibri korda ja olen igas olukorras tema peale kindel või ostan mingi järgmise väliselt korraliku mingi Volodja Cali
jään temaga kuskile teepeale ja taon samamoodi raha sisse .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 09:57 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
selle asemel, et sinna õnnetusse 700€ investeerida, müü see kaun maha ja osta parem midagi sellist:
http://www.auto24.ee/used/1019474

pildi peal tundub päris korralik, nahksisud, V6 ja muud jutud.

V6 mootoriga õnnetust ei ostaks endale kunagi ja see kaun jääb müümata .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 11:56 
Kasutaja avatar

Neid pilte vaadates meenub enda vana cali,mis oli sinu ronti vaadates ikka ülikorralik masin :D.Kapott on väga nilbe :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 12:58 

Nüüd on minu silmis tõestus olemas, et 2.0 85 kw mootor on tõesti surematu :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 747 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 50  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis