Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 21.05.2025 00:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 09.05.2012 17:55 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No päris pädev moderaator oled ,et sellise jutu meediasse paiskad sellise infoga aga no pole midagi , jätkame siis nõnda nagu moderaator eelistab.Kuidas üldse selline saab moderaatoriks või moderaator olla ,täiesti puuks.
Kaabaka sugune toru ei tule minule isiklikult küll näkku hingama krdi labidas selline.Ma oskan labidat vägahästi käes hoida ,eriti meeldib sellega silo küfeldada.
Ja moderaator ,jäta meelde kui sind sõimama hakkan siis kohane sellega.
Ma avaldan oma arvamust mitte kellegi pihta otseselt ja pean nägema isiklikult enda pihta tulevat sõimu või.
Sa moderaator ja kaabakas õppige piiti jagama ennem kui möla pritsite.
Ma avaldan oma mõtte ,arvamuse ja olen kohustaud kuulama otseselt minu piht tulevat sõimu,möla.
Ok las siis olla nii aga ei mingeid erandeid ,kõik sõimavad ,hakkavad sõimama.
Kuid tunnistan ,et on mulje jäänud ,et on ka päris pädevaid moderaatoreid kuid sinusugune küll ei tohiks selliseid ülessandeid täita krdi toru selline rsk.

Viimati muutis oopc, 09.05.2012 18:00, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 18:00 
Kasutaja avatar

Mul (ja teistel modedel) on kohanemiseks spetsiaalne nupp siin foorumis. Sinu edasised sõnavõtud kohitseb see ära aga mina kohanen kohe sellega, et su 12 aastase poisikese mõttemaailma tasemel (ja 5 aastase poisikese kirjaoskusega) kirjutatud üllitisi ei pea lugema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 18:01 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma kirjutan palve ja sa lased selle põrandale..Sa oletatav poisike pole sündinudki oma nupukesega.Oma nupukesega oled küll kohitseja.Juba sõrm sügeleb nupul ,et mingi lihtne kasutaja roojab üle minu kui moderaatori

Viimati muutis oopc, 09.05.2012 18:03, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 18:04 

Võtke ära sellelt moderaatorilt kohustused ,ta kuritarvitab võimu.Ma püüan inimene olla ja keskkonda hoida aga antud moderaator isegi ei soovinud seda ja keeras olukorra selliseks mis on absoluutselt vastuvõetamatu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 18:07 
Kasutaja avatar

Düslektikute ülestõus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 18:19 

keegi võiks oopci pildile jäädvustada nagu tema teisi pildistab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 18:25 
Kasutaja avatar

Te liivakasti ei ole mõelnud mängima minna?

Põhiline teil ikka, et saaks kellegile ära panna ja sitasti öelda, aga seda kõike ainult foorumis :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 18:30 
Kasutaja avatar

No nii, nüüd need X5, cabriod, pohmakad, trahvid ja muu kama on lootusetult peast läinud,...
"Mis siis täna juhtus?" teema kisub hoopis oopc`i ümber huvitavamaks! :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 18:33 

Moderaator on ikka lahe olla kui keegi ei meeldi või tema vaated ,arvamused siis vajutaks nuppu või kustutaks ära nii oleks elu lill.Venelased tahavad ka riigikeeleks venekeelt nii oleks elu lill kui võimalus oleks siis paljud kustutaks eestlased ära ja eestit meenutava aga selliseid püütakse võimult eemal hoida ja on võimu kuritarvitajad ka karistada saanud.

Viimati muutis oopc, 09.05.2012 18:36, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 18:37 

Täpselt .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 18:41 
Kasutaja avatar

wax kirjutas:
FB-st:
Georgi lint kui rusikas nina all.
Ma olen valmis andestama, aga mitte neile, kes mulle Georgi linte nina alla topivad ja solvunult pikali pilluvad, kui sõna okupatsioon kuulevad. Nende inimeste hoiak on mulle üheselt selge: Georgi lint on omamoodi rusikas, mis mulle nina alla pistetakse, et ma aru saaksin – me kavatseme teid kunagi uuesti „vabastama“ hakata...
Tõesti -ei ole ilus, kui Rocca keskusesse minnes noored piiravad ümber, topivad georgi linte näkku ning kui neile viisakalt vastata - tänan, ei soovi, irwitatakse otsa ja öeldakse- "A po russki eta kak?" See tekitab trotsi ja vastikust neidsamuseid isikuid lintide sisse toppida ja saata kuhugi.. pikalt ...

Tegelikult omistame Georgi lindile omadusi, mida tal tegelikult endal ei ole. Nõukogude võim kaotas peale revolutsiooni ja võimuhaaramist Venemaal selle lindiga seotud ordeni sootuks. Algupäraselt on tegemist Ekaterina II poolt 1769 asutatud Püha Georgi Ordeniga. Selle nelja erineva tasemega ordeniga on autasustatud üle 10 000 isiku, selle kõirgeima I taseme on aga pälvinud 23 isikut.
Kodusõjas aga bolševike vastu võidelnud kaasmaalaste hulgast autasustati enne enamlaste võitu selle ordeniga just nõukogude võimu vastu sõdinud väljapaistvamaid sõjamehi.
Seetõttu kaotas nõukogude võim sellise autasu loomulikult sootuks
2000-dal aastal võttis tollane Vene föderatsioon sarnase nimetusega autasu uuesti kasutusele, seda enam nimeliselt ei omistatud, oli küllalt laialdaselt kasutusel.

Laialivalguva mõttega aktsioone korraldatakse seda linti lehvitades 2005 aastast, selles ajast on lindile ka proovitud isamaasõja ja nõukogude liidu aurat omistada. Oluline oleks siiski mäletada, et sedasama autasu on aegade algusest justnimelt sellesama võimu vastu võidelnud isiklikku vaprust üles näidanud sõjameestele.

Seetõttu selle lindi mistahes seos nõukogude ajaga on pigem muigama ajav, isegi irooniline.
Need, kes seda linti lehvitades mingist teise maailmasõja võidupävast pasundavad, on eksiteel. Ja just selle tõttu andkem neile nende vaimupimedus andeks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 18:43 
Kasutaja avatar

Niikaua kuni tegeletakse tulekahju kustutamisega, mitte põhjustega, jäävadki teemad läbust kubisevaks. Mis see kellegi bännimine aitab, alati leitakse keegi järgmine, kelle saab ettekäändeks tuua, et oma virinat siia postitada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 19:14 

ksenoon kirjutas:
Nt Kasko aasta 2200 eur Ergos ja Salvas, IFis mingi 5550 eur :) ..

Et siis ikkagi ostsid KULLAST bemmi? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 19:14 

Traur ütles selle mõtte ära, mis ammu peas käis. Halenaljakas on vaadata neid, kes kannavad seda lindikest ja taovad vastu rinda, et nemad on venelased. Üllatav, et nt Ida-Virumaal polnud täna mingeid erilisi aktsioone ja koosjooksmisi...Narvas oli miski olnud, Jõhvis oli vaikus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 19:29 
Kasutaja avatar

ega jah, sellele kuidagi valuliselt reageerida, siis neil lindimeestel win kohe.

kui keegi venemaal midagi taolist püüaks teha, oleks kohe kiired isoleerimised kusagile jakuutiasse :D vabas euroopas peab kõigil võimalus olema.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis