dellu kirjutas:
Noh lõpptulemus on see, et ootad veel kuu kaks ja siis võib hoopis veel langenud olla. Ma näiteks müüsin ka kunagi ühte G3 TDI-d miski 1300ga. 1000ga oleks suht-koht võtja olemas olnud, natuke küll halas et kuidas ta Viljandisse sellega saab (reaalselt auto kõrval küll käis jutt, mitte e-mailitingimisel). Siis ei raatsinud ära anda, hiljem tuli aga mitu samasugust veel müüki 1200-1300ga ja kuna mul arvel polnud siis lasin oma hinna 1000 peale. Lõpptulemus oli see, et ei tahtnud keegi enam 1000ga ka. Õnneks või kahjuks olen ma täna küll oma soovitud algse hinna kätte saanud, aga seda juppideks tegemise näol. Eks see on muidugi ka paras tüütus, sest juppe tahetakse üldiselt 24x7 kohe kätte saada, aga päevasel ajal mul õnneks sellega probleeme pole. Muidugi müstilisem tingimine oli paar aastat tagasi 140 000 autole pakkumine vist mingi 80 või oli 90 000. Ja oleks siis millegi pealt tinginud, et see või see kehv jne. Lihtsalt põhjendus oli "praegu on ju masu aeg ja lase hinda alla". Samas mingi 5-10% olen minna alati hinna kallima pannud oma soovist, siis kannatab ostjat "rõõmustada".
Mul oli oma 530d sama probleem!
Panin müüki alguses 5400€ eest. Siis huvi polnud. Langetasin hinna 4800€ peale ning huvilisi tekkis... Paar inimest käis ka vaatamas, ning 1, kellel raha ka reaalselt taskus oli pakkus mulle 4500€ - Tundus vähe, sest paar päeva tagasi olin hinda langetanud 600€ võrra.
Läks veel aega edasi, ning nägin, et selle hinnaga võtjaid pole. Langetasin hinna 4500 peale ning pakkusin ka tollele 4500 huvilisele, kuid tal oli juba uus auto soetatud. Huvilisi käis, kuid selle hinna eest jälle ei tahetud pakuti 4000 4100 4300 jms.
Lõpuks jälle nädal möödas ja rahadega juba kiire. Mõtlesin, et tühja kah annan 4300 ära, kuid si**agi. Langetasin hinna, ning hakkasid tulema pakkumised 3xxx€ (3500 3600 3800)
Siis sai kopp ette ja lasin hinna 4000€ peale. Käis ka 2 vaatajat veel, kuid kumbki jälle seda summat maksta ei soovinud ning lõpuks sai veel hind mõneks päevaks 3800 peale langetatud ning müügist maha võetud!
Kusjuures selle aja jooksul kui auto müügis oli ei tekkinud juurde uusi vigu ning kõik püsis sama (mõningaid vigu ikka oli)
Nüüd kui viimsegi pisivea parandatud saan, siis läheb vist uuesti müüki, kuid seekord olen targem ja lähen ostja pakkumisega kaasa kui see on kuidagigi normaalne