Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Avarii Tartu Viljandi mnt 2. kilomeetril-otsin süüdlast.
PostitusPostitatud: 06.06.2012 10:50 
Kasutaja avatar

Kivikas kirjutas:

Mõned vihjed on tänaseks veel laekunud ja ilmselt selle nädala jooksul võiks need kontrollitud saada. Politseid on taas teavitatud ja uurimine käib.

Eestis v? Dream On. Eesti Politsei ei liiguta ka siis end, kui sa süüdlase koos autoga neile ukse taha viid ja see kõik üles tunnistab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2012 20:09 

Milbuck kirjutas:
Kivikas kirjutas:

Mõned vihjed on tänaseks veel laekunud ja ilmselt selle nädala jooksul võiks need kontrollitud saada. Politseid on taas teavitatud ja uurimine käib.

Eestis v? Dream On. Eesti Politsei ei liiguta ka siis end, kui sa süüdlase koos autoga neile ukse taha viid ja see kõik üles tunnistab.

Kas ma mainisin, et Politsei neid uurib? :D Politsei kontrollib tõesti ainult siis, kui on konkreetne vihe, asukoht, number. Seda on nad ka selle uurimise käigus teinud. Aga selle info olen kõik ise välja uurinud. Eesti ja veel enam Tartu ja Puhja on õnneks väga väike konnatiik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2012 23:39 

nrgchris kirjutas:
Minu meelest on kõige vigasem see, et kui sulle ( audile ) sõideti sisse, kuidas see siis nii kapla viskas et kraavi.
Sama oleks pidanud ka ju buumeriga juhtuma, või viga oli sõitjas ei osanud autot ohjeldada ?
ise kaldun arvama, et bmw juht oli samuti joonud, ning silmajärgi oli ruumi palju möödasõiduks aga nuh, nii ta läkski.

:kill

kõige vigasem...? mida sa ajad, sa olid seal või? sul pole poolt aimugi mismoodi õnnetus täpselt juhtus, aga tead seletada, et audi juht ei oska sõita, oli purjus ja pole võimalik, et pemmi juhil auto näpu vahele jäi. sellistes õnnetustes on sadu erinevaid asjaolusid mis võivad suuremal või väiksemal määral mõjutada autode paiknemist peale õnnetust. sellist lolli teooria juttu ei ole mõtet ajada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2012 09:30 

Täna siis tuleb Avariigrupi vahetus, kes õnnetuse fikseeris, uuesti vahetusse ja hakkavad minu antud vihjete kuhjaga tegelema. Tegelased, nende liikumine on 95% ulatused juba ilma Politsei abita välja selgitatud. Igatahes on neil piisavalt infot, millest kinni hakata ja näiteks juhtum "vormistada". Kui Tartus nähakse Kraana Kaks või Kraana2 kirjadega tumesinist e39 BMW-d, siis kohe kõne 110 ja lasta avariigrupil kontrollida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2012 11:58 

Heigo_K kirjutas:
Naised saunas juba ammu rääkisid, et nimi ka teada.

Naised saunas rääkisid õiget juttu ja nüüdseks on ka omanik ja auto kontrollitud. Oli sama auto, parema esiosa avariiga, juhti muidugi ei teadnud omanik öelda, aga selle uurimine ei ole ka tänaseks enam Politseil raketiteadus. Vastavalt minu antud infole leiavad nad ka selle naga millalgi ülesse. Mina saan nüüd vähemalt kindlustusega jagelema hakata ja ehk saab ka auto ikkagi korda. Tänud kõigile kaasamõtlejatele, abilistele uurimisel jne. Palun teemaalgatajal pealkiri muuta lahendatuks/leituks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis