ma pigem veits iroonitsesin, selles mõttes et kaitseväes arvestatakse alati ka kõige nõrgemaga, ilma et kaotatakse nö distsipliini, aga on ikka sellised oopci moodi poisid, kes IKKA ei saa hakkama ja IKKA millegi pärast soiuvad. Seal ei ole midagi rasket ka 6 klassi haridusega kuttidele. Hakkama ei saagi ainult siuksed poisid nagu oopc. Kes LIHTSALT vinguvad. Ja see et õnnetusi juhtub, on inimlik faktor ja praak/ning tööõnnetused kokku panna. Need "eksimuse eest lõuga" karistused viivadki inimfaktori miinimumini, ja see töötab. 5 aastat ilma vahepeal relva kätte võtmata, ja nüüd kordusõppusel vennad teadsid TÄPSELT, kuidas relvadega lasta, ohutuskontrolli teha, relvi ohutuks teha, tõrget ohutult eemaldada jms. Lihasmälu jms on nii tugev lihtsalt. Samuti usun ka seda et enamus nende imitatsioonimoona õnnetustes on süüdi kaitseväelane ise...eks olen ka ise sellega igasugu debiilsusi teinud. Ja praaki ja tööõnnetusi, võib juhtuda ka igalpool mujal. Samuti on imitatsioonmoona kasutamine vabatahtlik, võid enda asjad sõbrale anda, kui ise ei taha
ValgeKotkas kirjutas:
kalle kirjutas:
oopc, aga see ongi elu. Kui sa oleksid seal oma otsa leidnud, kas sa arvad et maailm oleks seisma jäänud, või keegi puudust tundnud? Elu läheb edasi, ja nõrgemad saavadki otsa. See tagabki inimkonna säilimise et edasi liiguvad ainult tugevad.
Opaa, nüüd läksid küll oma arvamustega üle piiri. Kui enne sai sind tõsiselt võtta...
Kui niimoodi ongi KV ülesse ehitatud nagu sina siin maininud - juhusliku vea eest lõuga, riskimine eludega Kohustusliku ajateenistuse ajal (pole isegi seatud kellegi või millegi kaitsmisega, missioonitundega, mida kõik siin vahepeal ülistavad) ja muud kehatapmised, millest ma sõpradelt kuulnud olen) siis milleks mul seda jama vaja, ausalt??

Lasengi parema meelega Mustikas kaapet ja sa saa seal meheks ja tugevaks...
Praaklaskemoon pole variant, kuidas Tugevamaid Nõrgematest eraldada