Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 22:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 13.06.2012 22:52 

Dinks kirjutas:
Oskab keegi soovitada head ja odavat söögikohta kesklinnas? Lõuna ajal Hesburgeris käimine on ära tüüdanud.

Patrick

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 23:04 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mis kella ajal see koogivargus aset leidis üldse.Mingi külm lett tekitada ja rohkem magusat turvaliselt pakkuma.Krt nüüd selle koogi isu kohe kas koguaeg on üks ja sama kook olnud ja milline on selle tekkimise lugu keegi mõtles selle ise välja või mis koogiga täpsemalt tegu.Suht suured lõigud tundusid tegelikult aga 1 euri vist oli hinnaks ,suht oamajagu tundub minule.
Mingi klaasist ,madalam viisaks sein sinna nagu paljudes kohtades on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 00:58 

Dinks kirjutas:
Oskab keegi soovitada head ja odavat söögikohta kesklinnas? Lõuna ajal Hesburgeris käimine on ära tüüdanud.

Tommi grilli päevapraadide hulgas on mõned ülimalt säravad hetked olnud, vahetult enne kui nad kolima hakkasid. Loodetavasti üle tee jätkub sama teema. Mere puiestee oma ei tea ja soovitada ei oska.

Muidu lõunasöögi mõttes Vabaduse väljakust jalutuskäigu raadiuses jääb üle ainult ahastusest appi karjuda. Vapiano on hea, aga oli tiba kallis juba enne hinnatõusu. Eliksiiri lõunate kohta Estonia puiesteel olen häid sõnu kuulnud, aga pole sinna sel ajal sattunud, õhtusel ajal on see kallis trendiurgas.

Ahjaa, kui viiekas lõuna eest ok on, siis Mamo Liivalaia ja Veerenni nurgal ka pingutab kõvasti. Ma pole nende soovitamiseks seal veel piisavalt käinud, aga noh kindlasti see pole halb koht.

Täpsustus: ma siis ülal rääkisin lõunasöögi/päevapraadide vaatevinklist, tavamenüü järgi ma ei käiks neist ilmselt üheski, v.a. Vapiano.

Viimati muutis Jesper, 14.06.2012 01:16, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 01:15 
Kasutaja avatar

Endal pole tööpäevadel kesklinna väga asja, aga olen häid sõnu kuulnud Suur-Karja tänaval asuva Dublineri kohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 01:20 

Seal on ka mingi lõunasöögi-eri olemas?

Muidu kui jah lõunasöögi jaoks mingi 6-7 ja vahel 8 eurot on ok, siis neid valikuid on ilmselt kordades rohkem. Ma üritan ise enamasti umbes 4.- eest hakkama saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 01:45 
Kasutaja avatar

Kesklinna söögikohtadest olen siin paar korda Harry kohvikut maininud Roosikrantsi tänaval Sveitsi majas. Tavaliselt on 2 toitu, üks 2.60 teine oli vist mingi 3.20 äkki, aga kui tal juba nägu meelde jäänud siis saab mõlemat toitu 2.60ga, vähemalt meie saame, aga paar aastat juba käinud ka.
Esmaspäeviti oli vist liha või hakklihakaste
Teisipäeval on pikkpoiss ja veel midagi
Kolmapäeval lihapallikaste (või makaronid lihaga) ja kala
Neljapäeval kana poolkoib ja ka lihapallikaste või midagi muud
Reedeti on kuidas kunagi liha või kui see otsa saab siis pihv või viineri/vorstikast või miskit muud kuidas juhtub. Reedeti pole ammu käinud, vahepeal sai kasutatud Squarekebabi vouchereid.

Lisaks on iga päev supp ka. Samuti ka supp+ väike praad on ka 2.60. Taldrikule tõstad mida ise tahad. Lisaks veel külmsalatid + mingi toekam salat (makaroni, kartuli jne). Neid võid ka lisaks tõsta. Vesi on samuti hinna sees. Üldiselt täitsa head toidud ja suure portsjoni saad endale kompunnida. Minu lemmikud on pihvpoiss ja kana. esmaspäevane liha ei ole minu lemmik eriti, aga ega ta ei tapa ka.

Dublineris käivad ka osa kolleegid, aga sealseid hindasid ei tea, aga toiduga on nad rahul.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 01:49 

Tänks, ma just ükspäev peilisin näljasurma äärel neid Roosikrantsi pleisse, aga vot see ei jäänud silma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 01:53 
Kasutaja avatar

Roosikrantsi 11 peaks aadress olema. Väike jõnks sissepoole on niiöelda peauks, teiste butiikide vahel, sealt sisse ja paremat kätt nurka jääb. Ees on mingi valvelaud ka USS turva/administraatoriga, aga sealt jaluta rahulikult mööda.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 05:35 
Kasutaja avatar

Mrk kirjutas:
Dinks kirjutas:

Patrick

Üsna mõistlik.
Seiklusjutte maalt ja merelt
Siis tartu mntl on MACK (aga see igapäevaselt käies läheb vist kalliks)
ning veel eelnevatega samas kandis on Mackist üle tee asuv Vana Villem, mis eelnevaist, mulle enim meeltmööda on.

oopc kirjutas:
Mis kella ajal see koogivargus aset leidis üldse.Mingi külm lett tekitada ja rohkem magusat turvaliselt pakkuma.Krt nüüd selle koogi isu kohe kas koguaeg on üks ja sama kook olnud ja milline on selle tekkimise lugu keegi mõtles selle ise välja või mis koogiga täpsemalt tegu.Suht suured lõigud tundusid tegelikult aga 1 euri vist oli hinnaks ,suht oamajagu tundub minule.
Mingi klaasist ,madalam viisaks sein sinna nagu paljudes kohtades on

Kui ma nüüd ei eksi, siis laupäeva öösel 02:14 oli vargus.
Kook tehakse, minu meelest kohapeal, poolfabrikaadina. S.t. ahju pannakse kohapeal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 06:50 
Kasutaja avatar

Koogid tehakse ikka tervikuna kohapeal...st põhi,kate sisu jne...poolfabrikaadist on asi kaugel :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 06:56 
Kasutaja avatar

Sqad kirjutas:
Koogid tehakse ikka tervikuna kohapeal...st põhi,kate sisu jne...poolfabrikaadist on asi kaugel :)

Sel juhul vabandan vale arusaama pärast. Arvasin, et kohapeal sellist tehnikat pole. Sel juhul 5+ :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 14:02 

Kui nädal-2 pole kiirsööki söönud, siis tundus nüüd siriuse kahekihiline burger ka päris hea maitsega. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 16:18 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kakumäel see suur pubi või mis iganes,kirjas uus söögikoht vist ,tänaval oli silt päevapraad 2.70e riis,kaste,ming kanade hunjaa ,salat - vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 21:32 

Kuna koogivargus tekitas endale ka koogi isu ja vargile ei tahtnud esialgu minna siis otsutasin ise kätt proovida.Küpsisekooki teavad paljud eks aga minu nägemus küpsisekoogist siis.
1 pakk heledat küpsist
3lusikatäit suhkrut
1 pakike vahukoort
1banaan
Küpsised siis kõvaks aetud vahukoorega üle tuisata ja banaanid peale ja uuesti vahukoorega üle tuisata ja küpsised peale ja uuesti vahukoorega üle tuisata ja külma tundideks ja siis pistsin peppu.
Et ei maksa vargile minna ja sita tegemine ei maksa midagi ,mina olen rahul ja vangi ei lähe.
Pilt
Valmistamine paar mintsa ja paar tundi oodata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 21:57 
Kasutaja avatar

Jätkuvad kiidusõnad Vana-Pärnu lõpus asuvale Bangolo'le. Komplekt lõuna- supp, praad ja joogiks piim või keefir- 3,50. supp oli mingi lihasupp, täitsa söödav, praeks võtsin hakksnitsli ahju kartuliga, väga hea. rämpstoidu austajatele ka kõik vajalik olemas, menüüs hakkas silma grillburger, 1,80-2,20 hinnaks, kebabi wrap oli 3,50. Muidu praed olid ka seal 3,50-4,50 hinnaga.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis