Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 20.10.2018 16:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]




Tee uus teema Vasta teemale  [ 1 postitus ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Any suggestions on this?
PostitusPostitatud: 30.07.2018 16:31 

Liitunud: 03.07.2018 15:28
Postitusi: 4
Hello,

Upon testing my TC202BLR amplifier, I've noticed a very strange behavior. I'm running a signal input from a pulse generator and then adjust the amplifier so that it is well peaking the +-10V of the amplifier output capability. Then, I leave it, and over time the voltage drops on the scope attached to the amp output. After 20-30 minutes, it's down to less than +-1V. Upon turning it off, it goes up again over time (if left for 5 minutes off and turned back on, it would be a few volts peak to peak). I can only assume this is thermal, but I'm not sure. Any suggestions on this? It behaves the same with a GM tube hooked into a preamp feeding the shaping amplifier, so it's not the pulse generator.

Please help.

I didn't find the right solution from the internet.

References:
http://www.fusor.net/board/viewtopic.php?f=13&t=6093
Content Management Video

Thank you.


Üles
 Profiil  
 
Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1 postitus ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]


Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpbb.ee 3.0.7