Tere. Olen oma Terracani pea, et väga heaks saanud, jäänud mõned asjad, millest peab lahti saama, üks on, et tundub, et mootor töötab kuidagi teravalt ja kergemal gaasivajutusel, kui vedu peal, siis tunda sellist laginat/klõbinat. Täna paar korda ûsna tugevalt. Kuulasin pihusteid stetoskoobiga, kaks esimest, mis olid algusest korras, sirisevad vaiksemalt, kaks tagumist, mis vajasid tagasivooluklappide vahetust, teevad tugevamat heli, tutvusin pihustite siseeluga, seal pole eriti midagi, mis lagiseks, ainult ots on vähe suurem liikuv osa. Boschi pihustil mingi tohutu nõel, aga Delphil pole. Mis seal veel võib seda põhjustada? Veakoode ei ole, mootori tuli on kustus igas asendis, tagasivoolud tehtud korda, diisellandis pandi uued koodid, aint üks ots vajaks tegemist, aga neil polnud kohapeal. Autoks 2005a 120kw diisel. Ja tundub, et soojast peast on seda rohkem kuulda. Kui on keegi, kes ütleb, et tule minujuurde, leian vea ja ma teen korda, siis anna endast märku. Lihtsalt, tule vaatame, ehk leiame, seda ma ei taha. Ja kes annab õige vihje, saab kingituse.
H.
|