MK kirjutas:
noh aga siis asi lihtne ju mine kuula DLS'i haiendi ja mingi muu firma omasid. Siis saad teada.
Soundi teema on nagunii subjektiivne, enamjaolt süstiakse poodides mingite toodete näol lihtsalt usku inimestesse, mis on hea ja mis mitte. Ise kuulates ja erinevaid asju proovides võivad aga tekkida teistsugused arusaamad (kui oled mõtlev inimene).
Rock on kuulanud erinevaid asju ja on asjadest omad arusaamad, kui temaarust on enamus DLS jama, no las ta olla siis.
Jah.Ma olen kõigega nõus.Aga, kui võistluste statiskika on olemas, kus on olnud oletatavasti ikka arusaajad hindajad, siis midagi võib sealt välja lugeda.Vaielda võib muid kohtunike maitsete üle, aga kui neid on mitu, siis mingi ülevaade tekib.Teoreetiliselt on olemas võimalikud telgitagused niiditõmbamised, et suurtootja teeb läbi meelehea-pistise tulemused endale paremaks, aga jesli ne paimal- ne vor.
Ilu on vaataja silmades ja kuulaja kõrvades.Ja arusaamised ilu ja kunsti suhtes võivad muutuda.Mozartit pidasid selle aja tõsised kriitikud kerglase popmuusika tegijaks.Täna kutsutakse tema loomingut klassikaks.
BlueVeciga peab selles osas nõustuma, et vahe on suur, kas teen mina üksi oma garaažinurgas oma kesiste vahendite ja ühe inimese kitsa teadmisega oma autot või on seal taga proffesionaalide tiim ja rahad.Aga seda ei saa ka hukka mõista.Kui mina toodaks mingit asja, siis ma tahaksin selle tootega oma ala tippu jõuda.Ajendiks firmade tiimides on ju siiski suures osas erinevates riikides olevate isikute isiklikud esipürgimise, tulemuse tegemise tahe, millele on saadud kellegi tootja tugi taha.Keegi firma annab nende huvidele väljundi.Saekaatrimehele võid ju F1 kätte anda, aga ta ei oska sellega midagi teha.Ei Alpinega ega ka Ferrariga mitte.Järelikult antakse vabad käed tõsistele huvilistele.
Ja ,kui nad suudavad tulemuse teha, siis kus on probleem?
Ja muretsemiseks kaubamärgi pärast ei ole ju ka nii eriti tähtis.Tulemusi on vaja.Osad eelistavad Nike ja teised Adidase susse, et kiiresti joosta.
Kaubamärkidega on ju ka osati nii, et osad asjad on ju mingid kloonid.Ja kannavad teisi nimesid.Dlsi asju oli Moreli kloone ja Alpine F1 on ju Scanspeaki kloon.Seega jõuab ikkagi asi sinna et keti lülide nimedel ei ole tähtsust vaid keti tugevus on oluline.