basssoundman kirjutas:
ViktorT kirjutas:
Ca 100 liitrine kast ilma inverterita ja häälestatud ca 35 hz peale peaks su bassi nõudluse rahuldama

Kallis Viki, su jutt on suht BS.
Esiteks sellise võimsuse juures lõhub ennast element suure amplituudi juures ära, teiseks see kast on nii suur, et element aint müdistab ja ümiseb, mitte ei mängi mõnusalt.
Üle 40l kinnist kasti kasti pole mitte mingit mõtet teha ja teades Type'R'i iseloomu (paigaldanud ja teinud enam kui 20 kasti sellele elemendile), siis tean, mida räägin. Isiklikult SPL'i jaoks ja madala bassi jaoks on inverterkast üks ainuõigemaid lahendusi.
Oot, mida sa ootad siis bassi kõlarilt, sümfooniat ?
Tundub et meil on erinevad arusaamad sõnast BASS ...
See, et sa 20 kasti samas mõõdus ühele oma müüdavale elemendile oled teinud, ei näita just palju ?
Ma olen 3 erinevat kasti teinud ja just mu välja toodud mõõdud tõid esile naeratuse kliendi näos, seda Corolla 3 door hatcback 02a mudelis !
Bass lõhub kõike, jääks oma jutuga nüüd suts adekvaatsemaks

Mul yhel sõbral lammutab juba aasta aega 1 paarisaja vatine mutant 12" 100 liitrises kastis, ... ei jaksa juba ammu ära oodata selle põlemist ... St et 100l in total, port ja subbar vähendavad mõõte oluliselt, eriti kui häälestada madalale, seega ära kiunu igas teemas, räägi inimese moodi ja siis on ka võimalik teavet vahetada ja ka kasulik hoopis üksteisele olla