Milbuck kirjutas:
KristoM kirjutas:
Nüüd on aasta möödas ning maksnud ma midagi neile pole. Saadeti kiri augustis, et asi läheb kohtusse kui maksma ei hakka. Paraku kui rahasid maksma hakkaks, siis nende poolne tingimus oli et vähemalt 700.- kuus mis mulle jälle ei sobi.. mul teisi makse ka vaja maksta ja elada ka ikka.
700 eek/kuus sellise kogusumma pealt on rohkem kui inimlik vastutulemine...hakka aga maksma, omad vitsad peksavad nagu sa isegi mainisid. See et sul muidki makseid on ei koti kedagi, meil kõigil on. Eriti nõmedaks teeb veel asjaolu, et terve aasta oled süüdimatult eemale hiilinud vastutusest. Julgesid sõita, julge ka vastutada. Selle kohtuga ei saavuta sa muud kui suuremaid kulusid.
Ma tõesti loodan, et sa hakkad iga rikkumise eest igal nurgal nuiaga kuskile saama. Ütled, et pole kiirust ületanud? valetad ! Nüüd mine ilusti politseisse ja kirjuta ülestunnistus, siis maksa trahvi ja vastuta
Algusest peale on teemaalgataja rääkinud, et oma süü, aga 27k mingi peldiku eest maksta on tõesti liig !
Sama, kui vales kohas teed ületades peaks 15k maksma

See hirmkallis taastamine ei oma hetkel mingit tähtsust. Oleks auto mahakandmisele läinud, nõuaks kindlustus hetkel veelgi suuremat summat.
Sel opelil oli pmst terve külg ära äestatud. Iga detail maksab, plekimees, maaler kõik tahavad raha saada. Töökoda tahab ka oma kasumit. Loogiline et ametlikult läheb kallimaks kui kuskil suvalise klouni garaazis. Näiteks võin tuua oma audi coupe, millele tagant sisse sõideti. visuaalselt polnud rohkem häda kui tagastange, tuli ning tiib kergelt kummis. Kindlustusse visati arve 35k. Mul pakkus ka sõber et teeb ca 5k ära.