Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 12:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 56 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Linnas hääletamine, kained juhid ja tühjad kohad
PostitusPostitatud: 25.07.2011 10:51 

Ma ei ütle selle teema kohta midagi, kui et olen võtnud hääletajaid peale palju palju ning ka oma elukaaslasega sain kokku just sellist teed kaudu, kui tema pärnust tallinna hääletas.
Vot, seega mulle see hääletamise asi meeldib.

Aga ise olen elus korra hääletanud, seda ka viimase rongiga raplasse ja siis raplast oli vaja välja saada, kuskil 15km vms, aga ega mul kõndida seda ei kõlvanud (neiul polnud ka just teab mis matka jalanõud jalas) ning siis kuskil seal rongijaama juures tanklas me hääletama hakkasime.
Kell võis olla üks 23.00 vms..igatahes oli pime ja autosid sõitis 1h jooksul mööda oma tubli...3 - 4
Peale need ei võtnud, vb nad isegi ei näinud meid. Loobusin hääletamisest selle 1h jooksul, läksin tanklasse ja seal seinapeal olid takso telefonid, ning kui esimesele helistasin sain väga hea vastuse: Okei, tulen, ikka tulen, aga mul läheb nüüg natuke aega, ma olen teises linna otsas, aga üks 5-6 minutiga olen kohal :D
See ajas muidugi võrdlemisi naerma, sest need 5-6minutit olid üsna köömes selle oodatud 1h kõrval.

Ja loo point oli, et hääletanud ma olen, aga lõpuks olen ikka taksoga pidanud sõitma. :D

Ja teine lugu on kiire ja lühike, sai kunagi (vist oli see eelmine aasta) sõidetud tartusse, vito või viano bussiga, igatahes oli 9 kohta.
Enne seda burksi putkat olid 6 mundri meest ennast kolme gruppi jaotanud, 2 - 2 ja 2 , et kergemini peale saada vms ja tartusse saada.
Ning selle tõttu tuli mul kolm peatust seal teha, 100m jooksul, aga seltskond oli väga vahva tartusse sõites ja igav meil küll mitte kordagi ei hakanut.
:rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 11:18 

Ise võtsin Tallinnast ühe vana naisterahva peale, juhuslikult oli ta ostnud rongile vale kuukaardi ning õhtul ei saanud enam uut ka ka kuskile ja ei julgend ilma piletita sõita. Ainus kord, kui kedagi peale olen võtnud. Väga muhe ja positiivne kogemus! Ta veel ütles, et võtke ikka ka teinekord vanu inimesi peale. Kahjuks selliseid ei kohta tihti..muidu hääletajaid ei võtaks peale, sest õnnetusse sattudes oled sina vastutav, ja me ei tea kunagi ette mis juhtuda võib (kasvõi jookseb mõni loom ette ja panedki karmahh posti).

Ise vanasti hääletasin ka ikka aeg ajalt ja kõik kogemused lõppesid normaalselt :)) Nüüd enam ei taha, kuna olemas on load juba ammu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 12:40 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Aga tegelikult miks peaks peale võtma? Muidugi see on pöialpoisile või lumivalgekesel tore kui täispeaga peale saab. Lihtsalt tuleb arvestada, et kui jood, siis tuleb kuidagi liikuma ka saada. Kui kõik lill oleks igalviisil, siis mis viga. Osad venivad läbi terve elu tänu teistele ja koguaeg on lõbus vines olla ning selleks ei vaevu isegi lubasi tegema.

Asjalik väljaütlemine tõesti, olen ka ise kokku puutunud palju. Lihtsalt juuakse nii kuis kannatab ja siis loodetakse millegi peale, ja kui ei saagi küüti siis on elu nii raske ja rikastel on elu ikka nii hea :D

Ise pole peale võtnud, olen paraku ka väga aeglase reageerimisega(jään seda hääletajat vaatama ja hoian jalga piduripedaalil ja sõidan mööda :D). Mitu korda mööda sõitnud ja kahetsenud et ei taibanud pidurdada..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 14:40 

pole elusees kunagi veel ühtegi hääletajat peale võtnud. Tsikliga sõites on naeru küll olnud kui hakkan seisma jääma hääletaja juures. Mõni paneb lausa hirmust jooksu :kill . Aga üldjuhul sõidan tuima näoga mööda neist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2011 12:53 
Kasutaja avatar

Tuttav võttis kord ühe vanema naise peale koos piknikukorviga. Pärast sai tädike kinkis talle sinihallitusjuustu, pudeli isetehtud veini ja mingit moosi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2011 11:40 

Peale muidu positiivsete kogemuste, sai kunagi Scouti pataljoni vastast üks vanem naine peale võetud, kes osutus vaimselt suhteliselt ebastabiilseks. Ei olnud tol hetkel küll üksi autos aga tagaistmel oleval neiul hakkas küll imelik kui tädike oma bipolaarsust ja närvilisust väljendas. Sai ta Kelja-Joa ristis maha pandud kuigi tahtis teine kuskile kaugemale (asukoht, mis meie teekonnaga ei ühtinud) kuigi sai juba alguses selgitatud.

Muidu, võimaluse korral kutsub mõne ikka peale kui ruumi ja tuju on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2011 20:09 
Kasutaja avatar

Pmst kvalitsifeerub mu juhtum siia teemasse külll. Ei juhtunud külll linnnas aga kui töölt tulin, oli autos üks vaba koht. Jäin siiis peatee ääres seisma et vaadata, kas võib minnna või mitte ja samal ajal istus üks mees, kes seisis seal samas, autossse ja ütles, et viii mind sinnna - suuur õllehäda on.
Noh niguniii sõitsin samas suuunas ja viisin ta ära :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2011 22:20 

Pelgulinna Selveri juures eelmine suvi peatas mind üks hiilgama suur paks mees kinni. Seisi auto ette ja sõita ei lasknud. Oli üsna juua täis. Tuli siis juhi akna juurde ja küsis kas kalamaja kanti ka sõida. Ma puiklesin vastu kui lõpuks istus pm väejõuga autosse :D Autos oli ta üsna rõve: haises, higistas ja isegi peeretas korra :kill . Istudes oli pool perset paljas. Autos oli muidugi ilge suuvärgiga ja selline imelik, Lädra moodi oli. No selge, mõtlesin et kannatan ära, aitan koledat inimest siis (küll vastutahtmist) ja viisin ta ära. Kalamajas mingi poe ees läks ta autost välja, tuli ringiga juhiakna juurde ja küsis palju võlgneb. Ma üritasin nalja teha ja ütlesin 500 krooni. Nagu imeväel tuli taskust 500 krooni mulle :D :D Soovisin head teed talle ja nii me lahku läksimegi. Aaa numbrit küsis ka, et õhtul ta linna viiksin. Seda ma talle ei andnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2011 10:32 

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/haaletajate-sarivagistaja-suuasi-joudis-riigikohtusse.d?id=50399301

mul 1 söbranna sellisekäest 2 korda pääsenud tänu hammustamisele, pisargaasile ja mingi võistluskunsti algelisele oskusele,,, aga 1 neist toredatest kohtadest oli huiteabkuskohas kottpimedas maateedel, kus puudus igasugune tsivilisatsioon, ning südatalvel ja klubiriietes...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2011 10:59 

Siia võiks teema teha, et kõik kes mingil päeval kainet sanga rajjuvad linna peal, jätaks oma kontakti, siis teaks kelle ette tellida. See suvalisi autosi proovida on nii ja naa :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2011 11:35 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Siia võiks teema teha, et kõik kes mingil päeval kainet sanga rajjuvad linna peal, jätaks oma kontakti, siis teaks kelle ette tellida. See suvalisi autosi proovida on nii ja naa :D

eile jaurasin linnast koju siis käis ka see mõte läbi et keegi võiks siia oma nr panna kui linnapeal chillib :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 56 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis