Ma ei ütle selle teema kohta midagi, kui et olen võtnud hääletajaid peale palju palju ning ka oma elukaaslasega sain kokku just sellist teed kaudu, kui tema pärnust tallinna hääletas.
Vot, seega mulle see hääletamise asi meeldib.
Aga ise olen elus korra hääletanud, seda ka viimase rongiga raplasse ja siis raplast oli vaja välja saada, kuskil 15km vms, aga ega mul kõndida seda ei kõlvanud (neiul polnud ka just teab mis matka jalanõud jalas) ning siis kuskil seal rongijaama juures tanklas me hääletama hakkasime.
Kell võis olla üks 23.00 vms..igatahes oli pime ja autosid sõitis 1h jooksul mööda oma tubli...3 - 4
Peale need ei võtnud, vb nad isegi ei näinud meid. Loobusin hääletamisest selle 1h jooksul, läksin tanklasse ja seal seinapeal olid takso telefonid, ning kui esimesele helistasin sain väga hea vastuse: Okei, tulen, ikka tulen, aga mul läheb nüüg natuke aega, ma olen teises linna otsas, aga üks 5-6 minutiga olen kohal
See ajas muidugi võrdlemisi naerma, sest need 5-6minutit olid üsna köömes selle oodatud 1h kõrval.
Ja loo point oli, et hääletanud ma olen, aga lõpuks olen ikka taksoga pidanud sõitma.

Ja teine lugu on kiire ja lühike, sai kunagi (vist oli see eelmine aasta) sõidetud tartusse, vito või viano bussiga, igatahes oli 9 kohta.
Enne seda burksi putkat olid 6 mundri meest ennast kolme gruppi jaotanud, 2 - 2 ja 2 , et kergemini peale saada vms ja tartusse saada.
Ning selle tõttu tuli mul kolm peatust seal teha, 100m jooksul, aga seltskond oli väga vahva tartusse sõites ja igav meil küll mitte kordagi ei hakanut.