Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 12:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 19.02.2009 00:52 

ma pole päris kindel aga kõrvu jäänd selline asi et enam sed peale 23.00 asja enam pole vaid kui kedagi häiritax müra musa v mille iganes asjaga siis korra rikkumine...pole päris kindel aga olen kuulnud nii

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 00:55 
Kasutaja avatar

Ka nagu meelde jäänud, et avaliku korra rikkumine äkki....
Küll politseinik selle paragrahvi ka leiaks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 01:23 
Kasutaja avatar

Autost välja kostuva muusika kohta ei oska öelda, aga kunagi sain hoiatuse kui sõpradega haapsalus jalutasime ja ma läpakast muusikat lasin...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 08:36 

Muusikat ei tohi omavoliliselt avalikult lasta ning müra suhtes on kindlad db'd paika seatud. konkreetset seadust hetkel ei leia. Igatahes jah, kui detsibellid üle normi lähevad, siis väänavad ära selle trahvikese. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 09:21 

Siller kirjutas:
Mis see Politsei asi on, kui kõvasti ma muusikat kuulan :?

on ikka kyll nende asi kui peale 23.00 kuulad kuskil platsil kus majad ligidal....olen ise hoiatada saaand ja tuttav sai 1400 trahvi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 10:52 
Kasutaja avatar

300mp kirjutas:
kj kirjutas:
Kui see välja kostab, siis ikka on küll tema asi ...

Ei ole, kui keegi sellepeale kaeband pole või see juhtum öösel aset ei leia.

võtmesõna ona avalikkord ja avalikukorra eeskiri

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 11:47 
Kasutaja avatar

Mina olen kah oma makist ilma jäänud ja uuest akust,Minu opel ascona seisis vales kohas ja se viidi parklasse.Auto seisis parklas u 2 nädalat.Kui järgi läksin oli täiesti tühi mingi vana nässakas aku sinna peale tõstetud ja mu blaupunkti cd maki asemel oli tühi auk,nemad ütlesid et nemad ei tea midagi:S.endal kaamerad ja asjad seal aias kus autod seisavad (koer)ka... ja nemad ei tea. :angry kuna sain niigi selle auto ilma dokumentitetta välja osta siis läkes üsnagi õnneks ja prs**e need asjad, Nüüdseks masin kusakoskis aga häbematu neist ikka!Ja rääkida muusikakuulamisest siis läksime kohe haapsalu kaubamaja ette küsima et kui kõvasti kuulata võib.Politsei ütles et kuulake niikõvasti ja niikaua kuni tahate aga kui majades tuled põlema hakkavad minema siis pange vaiksemaks:D! aga noh oleneb kes mendid on...Mõned on sellised keda eluaeg kooliajal kiusatud ja kes tahaks aint sitta keerata,teised jälle normaalsed kujud kes kildu viskavad :) Kuidas kunagi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 14:07 
Kasutaja avatar

Kuskil 4 aastat tagasi, sõitsin koos isaga ehitustarvete poodi, poes käidud, istusin korraks rooli, et auto käima panna. Isa ütles, et ah, sõida siis ka juba, kui üksiti seal oled. Koduni kuskil 5km, hakkasime siis minema, esimesest ristmikust tegime pöörde, kui silmasime Härrasid Politseinikke vastu tulemas, kohe krabasime turvavööd, aga liiga hilja. Vilkurid sähvisid ja parkisin tee äärde ära. Tulid siis auto juurde.
P: Tere..
M: Tervist..
P: Autodekumendid palun...
Andsin siis dokumendid..
P: Load ka palun..
Tegin pugeva näo pähe ja ütlesin, et "Kahjuks ei ole.."
P: Egas midagi, tulge palun minu autosse.
Isa proovis kõrval vabandada, aga ei olnud kasu.
Istusime siis isaga mõlemad politsei sõiduvahendisse. Härrad lugesid seal omi dokumente ja üks politseinik, kes oli vene rahvusest hakkas omaette pobisema..
"Mjis mje tjeeme..mjis mje tjeeme.."
Kuna aga samal hetkel peenestas mingi auto politsei ninaeest läbi, siis visati meile, otseses mõttes visati, dokumendid tagaistmele ja öeldi "Hoiijatus!".
Saime vaevu autost välja, uksed kinni, kui Mazda kivirahe ja kummivilina saatel kihutajale järgi läks.

Tänagi tuleb muie suule, kui mõelda selle üle, kuidas too vene rahvusest politseinik omaette pobises :) Ilmselt siis ei olnud kavas kohe väänama hakata, ehk oleks suulise hoiatusega pääsenud, aga läks nii, nagu läks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 14:47 

Pärnus sai galandiga öösel tivolit tehtud, mendid kh bemmiga sappa ja väike dokumendikontroll hakkas pihta.
Lõpuks öeldi et muretse endale kapsalehed kh :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 16:34 
Moderator
Kasutaja avatar

suvel õnnestus ringteel driftides tähelepanu endale tõmmata ja küsiti: "Kas sa paremat võimalust ei leia enda ära tapmiseks"

Veidi enne või peale seda õnnestus pärnusse kiirendusele sõites võistlusautoga vahele jääda Riia mnt-l ja kõnetati mind kui Isand Järv´e oma autosse...."Vaatan, et kuulus mees oled isand Järv...nimekiri pikem kui keskmisel kihutajal" Vahepealset teksti ei mäleta aga uuriti šhansside kohta kiirendusel ja kui kurtsin et sörgin niisama sabas siis anti mulle Esikoht Riia mnt. kiirenduse eest ja sain tasulisele diplomile ise alla kah kirjutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 21:58 
Kasutaja avatar

Eelmine nädal laupäeval pidasid mind kinni, mingi 9 ajal õhtul et ma ilma suunata pöörasin...dokud, puhumine, kõik jutud...lasti minema siis... mingi 3 paiku öösel sõitsin linna vahelt läbi siis, samad mendid sappa... peavad kinni jälle...ma hakkasin naerma, küsisin, et teid näeb mitu korda ühe õhtu jooksul, et te juba kontrollisite mind... Vend sellepeale, Et me siin mõtlesime et äkki käisid peol vms kuskil vahepeal, et äkki nüüd suudad mindagi puhuda ka...

3ne tume bemm on mul

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 23:21 

Üleelmine suvi. Rahulik õhtu. Sõber oli ostnud omale rondiliku 525 (88). Tartus sõitsime Roosi tänava mäest üles. Puiestee tn ääres jäime seisma ühtegi autot ei olnud ja siis sõber lasi ilge burniga üle ristmiku. Koheselt oli disko taga...ei tea kust nad ilmusid.
Jutt siis a la selline ... täpselt ei mäleta.

P: Tere! Kas Teil on kingad liiga suured:)
S: mm ei ole.. jalg natuke raske:)
P: Auto dokid ja load.... kontrollisid
oli veel mingi tekst
Andis dokid tagasi
P: Head õhtut!
S: Nägemist
P: Aa kuule lase istet ka veits tagasi siis ei ulatu nii gaasi pedaalini :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 23:25 
Kasutaja avatar

kahju et mul pole üldse jopanud normaalsete mentidega....
aind norinud on.... :angry

ja aind väänaks mulle :cry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 23:33 
Kasutaja avatar

Äkki sa pole ise normaalne olnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2009 23:41 
Kasutaja avatar

kiQ_o kirjutas:
Äkki sa pole ise normaalne olnud

ma olen alati ise viisakas ja rahulik...ei mölise ega midagi...aga kordagi pole trahvist pääsenud...aind seletavad et ......oi me oleks hoiatuse teinud aga kuna sa juba mitu päeva üle jne.....

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis