AntiL kirjutas:
mõtle, kui paljud ajasid auto talveks garaaži seisma ja lihtsalt ei sõitnud sellega. Mõtle kui vähe oli teisi autosid, kellega liikluses arvestada. Ei sõidetud pikki maanteeotsi 110km/h. Lihtsalt "niisama" sõidetud autoga vähe jne jne.
Kas siis, kui tänaval on rohkem autosid, sõidetakse maanteel kiiremini jne, on ilma mustrita slikkidega täistuisanud hoovidest ja parklatest kergem startida?

Või tekivad mõnel labidat vajavad probleemid isegi tänaval? Muide, kui ma noorem olin, oli maanteel kiirus üldse piiramata, nii et täiesti legaalselt said lasta nii palju kui torust tuleb.
See pidi ikka väga rajult ammu olema. Niipalju kui mina mäletan (85a väljalase olen) siis on mnt kiirus ikka olnud 90 alati (viimase aja mall on 100 ja 110), Aga tol ajal kõik teadsid et p*rseall olev auto on saast+veel saastam on rehv ja keegi ei hakand ette kujutama. Nyyd on nii, et kui lisavarustuse nimekirjast lugesid paar lühendit välja, mille lahtiseletamiseks ajupotensiaal puudub ja kuskilt mäksa tommi käest jooksu 4ndat hooaega alla minevaid M+S-e ka kultrapeo ajal kokku lepitud deali käigus omandatud sai siis noh-kiirusepiirangud pole minu jaoks, sest ma olen täiesti maakylge ennsat grippind